Forums » Nekategorizováno

verejný výprask

• 13 posts
    7. mája 2008 6:49:19 CEST
    prepáč, že som ťa nespomenul menovite. Mea culpa.
  • 7. mája 2008 2:32:01 CEST
    no prepac, leon!

hadam si nemyslis, ze ja patrim do skupiny "strachprdov"!

sam dobre vies, ze stretku neoviem NIE, ak mozem prist....
    • 13 posts
    5. mája 2008 8:31:11 CEST
    nechcem vytvárať uzavretú skupinu. Preto sa snažím pomôcť organizovať stretká tak, aby sa záujemcovia mohli prihlásiť. Také je teraz v BB. Nevidím v tom zásadný problém. Dnes sa napr. prihlásil niekto pre mňa úplne neznámi.
  • 4. mája 2008 22:44:28 CEST
    To je všetko pravda, ale tí čo to majú vyriešené v uzavretej skupine tiež nejako k nej museli prísť a tiež sa museli prvýkrát zísť (pravda, niekedy taká skupina vznikne spontánne).
    Preto si myslím že má význam organizovať stretká - hoci s výhľadom vzniku uzavretej skupiny.
  • 15. apríla 2008 22:54:16 CEST
    Sa netlac zase usilovne do nejakej skupiny. Ty prvni svetova skupino...
    • 13 posts
    14. apríla 2008 12:39:41 CEST
    ja to vidím tak, že buď sa ľudia na Slovensku (BDSM+) neskutočne boja aby ich niekto "neodhalil", alebo proste nie sú takí, čo sa chcú akčne zabaviť s niekoľkými výnimkami ako je Opall, Profesor6, 1Luzitania a zopár ďalších. Tretia skupina sú tí, čo majú akčnejšie zábavy vyriešené v rámci nejakej viacmenej uzavretej skupiny. Takže organizovať akčné stretko a čakať kto všetko sa prihlási a predvedie je na Slovensku asi utópia. Momentálne kopa akcií beží v Česku, včetne niekoľkých špecializovaných spankových, takže kto ozaj chce, má kam ísť. A možno sa to pohne aj tu, ale ešte to dosť dlho potrvá.
  • 14. apríla 2008 9:51:11 CEST
    na spominanej akcii som nebola, ale videla som ju na videu, myslim, ze to bol fajn napad, aj dobre zorganizovany, ale ludia boli akysi "zamrznuti". mozno tym, ze to bolo prvykrat a este to celkom nerozdychali,nevedeli co ocakavat. dasli pokus by mohol byt uz uvolnenejsi. mne osobne a aj mnohym mojim pratelom sa taketo santenie paci a davaju prednost stretnutiam kde sa nielen keca, ale cosi sa i deje :)
    aj ked musim povedat, ze su to zvacsa sukromne vecierky, kde sa uz ludia poznaju a maju k sebe doveru a vedia co si "mozu dovolit". kazdopadne ja osobne sa radsej stretnem s ludmi co nemaju zabrany nielen teoretizovat ale atmosferu i vybicovat a zelektrizovat. pri tom vonkoncom nemyslim na nejake smilnenie na verejnosti. na to ma kazdi svojho partnera. ale posteklit fantaziu. :)) aj ked vela ludi o tom sniva ked pride na lamanie chleba su z nich puritani. kazdi sme ini a kazdemu vyhovuje cosi ine. a tak je to fajn.
    • 2 posts
    13. apríla 2008 10:53:50 CEST
    Ono s tym vypraskom je to take vselijake. Ja hoci obcas si nejaky aj rada pozriem urcite by som nesla na specialny zraz urceny len k tomu jednemu ucelu. Navyse priznavam ze to na Slovensku nie je celkom zvykom.
    A aj v Cechach si spominam na dva - ked sa vsadila Anicka s Pavlom Stastnym na narodeninach bdsm.cz a druhy ked na zraz na Bielej hore priviezli stojan z Lupus Pictures a dostala na nom Mountbatten. Vlastne ked tak spominam Leon ma asi opravi ze bol este aj v Abe ked bola sutaz vo vydrzi.
    A prave ta sutaz bola vec kde som sa presvedcila ze spank taky verejny nie je kazdeho hrncek kavy pretoze kopa ludi sa utiahla dozadu miestnsoti a tam pokracovala v rozhovoroch.
    Takze ako sa takemu cosi nebranim (hoci bez mojej aktivnej ucasti) tak pre mna to nema zmysel :-)
  • 12. apríla 2008 22:57:55 CEST
    ja myslím že je to o dôvere - nejaká prvá akcia ktorú niekto organizuje aj keď má tu celkom meno je stále trochu lotéria ako to vypáli, kto príde - myslím že treba začať - raz za mesiac je viac ako dosť - jedna subinka na štart stačí - keď sa časom nájde druhá, bude to už hotové, potom sa vykryštalizujú aj pravidlá a na základe nejakej tradície a potom už nebudú mať ani subinky problém prísť - jednoducho budú dôverovať že to tak funguje už nejaký čas a je to dobré
  • 11. apríla 2008 15:56:10 CEST
    ahoj majstre spanku :o), chcela som si pozrieť fotky z verejného výprasku a je to zaheslovaný album, aj keď píšeš, že je verejný
  • 11. apríla 2008 9:50:26 CEST
    Otvoril si dost citlivu temu. Tato akcia bola v dost velkej casti komunity bdsm vnimana negativne ,a aj vztah niektorych ludi ku mne sa po nej,resp.aj pred nou stal slusne povedane ,,rezervovanejsi".
    To na veci nic nemeni, ze sa mi podarila nad moje ocakavania-internet neprenasa zapach -tak tu samochvalu citit nebudes.
    Teraz nieco k tovojim otazkam: uznavam urcity stupen dobrovolnosti , tak aj trestana osoba musi vediet co sa s nou bude diat , musi s tym suhlasit, aby to nebolo len take bezhlave mlatenie , je dobre ked to ma urcitu pointu, ta tam bola,, pritomnost dalsich osob , robi zo psychologickeho hladiska vyprask este viac rafinovanejsim , krutejsim . Exekuciu som prevadzal len ja , ale po skonceni , so suhlasom dotycnej osoby , dostala zopar ran aj od druhych , ale nebolo to ako forma trestu , bolo to viac menej zo zvedavosti , ze si to chceli skusit. Co ma prekvapilo , a s cim som nejako vopred ,ale asi zbytocne kalkuloval , tak jej miesto na trestnej lavici nechcel zaujat nikto , aj napriek tomu , ze tam bolo zopar masochisticky zameranch muzov, a trestani by boli od takych peknych bab , ze po premeskanej prilezitosti uz o tom mozu len snivat.
    To ma utvrdilo , ze opakovat nieco take kde by sa zapojilo viac ludi da akcneho prosecu, nie v ulohe spankera, ale trestaneho , v tejto dobe je nie moc realne. To ze obcas najdes na nete inzeraty , typu ,, chcem posluzit pred vacsou spolocnostou , mozete si robit so mnou co chcete" , tak to su masturbacne predstavy , ktore su od realu vzdialenen na mile.
    v Cechach som zaregistroval: aktivitu ayronovho klubu,, uz presli aj od netoveho fantazirovania, k realnym stretnutiam , maju aj stranku , lahko ju najdes na nete, tie podmienky su pre mna dost infatilne- musis pisat nejake poviedky , a citat ich a podobne, dost som to dobre ani nepochopil, a zhruba raz za pol roka sa stretavaju na nejakom vyhodnocovani , a tam nasleduju tresty. tusim ze dostat moze kazdy , ale ci uz kazdy moze tresty udelovat to uz nie som si taky isty.,
    dalej z casu na cas , najma na ceskych inzertnych strankach sa objavi komercny inzerat , ze v ten a ten den , bude v tej a tej muciarni na potrestanie ta a ta subinka. tusim je tam mozna aj tvoja aktivna ucast, ale je to len kupovana spankingova aktivita.
    zhrnutie: to co by si si asi najviac zelal, aby sa v pravidlenych intervaloch /1-2 krat do mesiaca/ schadzala skupinka spankingovych vyznavacov, a dovolim si povedat ze radsej by si uvital spankingove subinky, to je pekna vec, aj mne by sa pacila, ale je to v polohe utopie.
  • 11. apríla 2008 2:14:46 CEST
    chcel by som od vás objasniť štatút"Verejný výprask",za čo sa dáva,aké platia pravidlá,či sa spankeri striedajú a trochu obšírnejšie o tom.Ďakujem.
    • 13 posts
    31. augusta 2006 22:51:25 CEST
    Moc pěkné, škoda, že jsem to nestihnul, ale zase mám 8 hodinový zážitek z UA hranic. Snad na budúce.
  • 29. augusta 2006 21:56:44 CEST
    Fotky z akcie su supeeer!Len keby ich bolo viac.
  • 28. augusta 2006 14:15:19 CEST
    prezrel som si niektoré albumy PROFESORA a musím len ticho závidieť , musím priznať, že vzrušeniu som sa neubranil
  • 28. augusta 2006 13:22:39 CEST
    boli dnes pridane do albumu , ktory sa nachadza tu na domine- volne pristupny.
    Video sluzi len pre moju sukromnu potrebu, ale nevylucujem moznost , ze ho pustim priatelom pri nejakej spolocnej akcii v buducnosti.
  • 26. augusta 2006 11:47:36 CEST
    len tak zo zvedavosti - budu aj fotky? - myslím, prístupne pre členov klubu domina.sk, ktorý na akcii z nejakého dovodu neboli
    • 5 posts
    25. augusta 2006 23:27:10 CEST
    Vďaka za pekný večer

• 25. augusta 2006 18:13:29 CEST
    Neďakuj mi, srdiečko. Pre Teba všetko! Veď poznáš moju básničku: "Láska moja, modré z neba len pre Teba!!!"
  • 25. augusta 2006 14:33:45 CEST
    Dakujem Luzitanii , kameramanovi a vsetkym mojim hostom za prijemne straveny vecer
  • 22. augusta 2006 17:13:24 CEST
    Ja som od Piestan a zatial sam tak uvidim
  • 22. augusta 2006 12:32:35 CEST
    ak ide niekto kto je od pieštan,nitry,zl moraviec nech ma kontaktuje
  • 19. augusta 2006 12:19:58 CEST
    Najlepšie by bolo, keby ste prišli aj s partnerkami či kamarátkami. A potrebujeme už potvrdiť účasť, tak napíšte, koľkí skutočne prídete. Tešíme sa na Vás!!!
    S pozdravom Profesor6 a Luzi!
  • 18. augusta 2006 21:14:10 CEST
    Povodne som ratal s akciou ktora bude trvat 2-4 hodinky. Predpokladal som, ze vacsina z nas si v tejto hektickej dobe viac casu na to ani nenajde z dovodu pracovnych ,alebo rodinnych povinnosti.Zaznamenal som vsak aj dotazy ako to bude s prenocovanim. Pokial by sa nejednalo o osamely dotaz , tak by som pre danu akciu rezervoval vacsi objekt , kde nie je problem prenocovat aj vacsiemu poctu ludi.V tom pripade by potrestanie subinky pokracovalo grilovackou, klabosenim a popijanim vinka do skorych rannych hodin, upevnovanim uz vzniknutych priatelstiev a nadvazovanim novych.Dolezite je dat mi vediet do pondelka , kto by chcel ostat aj na noc.
  • 17. augusta 2006 10:20:00 CEST
    Prosim potom o ukazky fotografii z tejto akcie...Velmi rad by som prisiel pozriet...
    Nech Vam to vyjde