Forums » Nekategorizováno

Trans? Submiss

• 12. augusta 2006 0:14:05 CEST
    Co si myslite o tom, ked chlap ma rad zeny, ale nie ako chlap. Chce mat so zenou vztah ako dve zeny (ale vacsinou pri intimnostiach) a nie bezny vztah muz-zena. Myslite, ze existuju taketo vztahy. A je to normalne. Chcem vediet vase nazory na mna.
  • 12. augusta 2006 16:16:51 CEST
    Myslim ze taketo vztahy urcite existuju,len otazne je ci to vie ich okolie...normalne? ked je normalne spoluzitie lesbiciek ci gayov preco by nebol normalny vztah zeny a muza? a to ze ON sa neciti ako muz ale zena je kazdeho osobna vec,a zial kym to nevie prijat okolie ale jeho partnerka ano,je to vec len ich dvoch a ostatni do toho nemaju co pchat nos! NIEKTORI transvestiti marne hladaju zenu za partnerku a casto myslim bez ocakavania,pretoze zeny bud snivaju o riadnom chlapovi alebo nenechaju svojim tuzbam volny priebeh...Zial za obdivovatelky tychto sexy zien uvaznenych v muzskych telach su povazovane dominantne zeny,asi aj preto ze niektorych chlapov sice damske cacky vzrusuju ale maju akusi barieru sami sa odhodlat a naplno si uzivat ako zenska a tak sa uspokojovat,potrebuju to rozkazom,....Nechapem preco nemozem mat iny dovod PRECO ma vzrusuju transky.Submisivnu si ani vacsina bude spajat s lesbickami a pod. Nie to nie som,nepoviem ze zeny ma odpudzuju,klamala by som,viem sa s hezkou zenskou pohrat ale inak,nie intimne ale sexualne,ale nie sexom ani SM praktikami,vyzdvihnut vsetko zenske.Mojim snom je aj ked dominatna sice nie som prerobit nejakeho hosanka na zenu ale nie tak obycajne ako to transvetiti robia,chcem sa co najviac priblizit ku vsetkym zenskym crtom,urobit z neho modelku,taku zensku za ktorou sa budu chlapom zbiehat sliny! Neskutocne? Neobycajnych ludi je vela...alebo aspon tych ktori sa vymykaju z normalu,ale len malo tych ktori sa skutocne odhodlaju a maju tu iskru ktora ma vzrusuje,tak snad to zakoncim len tym ze namakany borci nie su pre mna zaujimavy,ak raz nestastnou nahodou skonci moja rozpravka obycajneho chlapa hladat nebudem a nepotrebujem,ja pre mna dolezite aby mal chlap rad sminky,hadriky a ine cacky...