21. februára 2005 22:59:42 CET
Pozorne som tvoj príspevok prečítal a myslím že v mnohom máš pravdu. Konštatuješ rôzne fakty a s väčšinou sa nedá nesúhlasiť... zhrnúť by sa to dalo do vety, že "dominantných žien sa prezentuje na nete oveľa menej ako submisívnych mužov..." Na záver sa pýtaš akým spôsobom je vhodné na tento nepomer reagovať...
No... nemyslím že by bolo nejako zvlášť potrebné "reagovať" na tento nepomer. Podobných "nepomerov" je na tejto našej planéte kopec a to v rôznych oblastiach. Ja si však nemyslím že to, že v konečnom dôsledku je na nete oveľa viac submisívnych mužov podávajúcic inzeráty a prispievajúcich do fór a podobne, ako dominantných žien, je len otázkou toho, že ich je proste viac...
Áno, zrejme ich viac bude, ale tých faktorov bude asi aj tak niekoľko. Celkove na nete sa hýbe viac mužov ako žien. Niekde som čítal že je to cca 2:1. Takže už samotná pôda netu predurčuje k tomu, aby bol tento pomer, alebo ako ty hovoríš nepomer medzi subíkmi a dominami.
Ďalej samotný charakter oboch týchto "postáv"... Kým otrok hľadá, prosí, snaží sa... podáva inzeráty atď... Domina je domina. Prisievať do fóra je iná vec, aj občas podať inzerát... ale nejako pravidelne opakovať tie isté inzeráty na troch - štyroch serveroch, akože otroci hláste sa.. atď... to mi pripadá také všeliaké. Skúsim sa empaticky vžiť do toho, že som dominantná baba... podám si 10 inzerátov, že som dominantná baba a hľadám subíka. Možno jeden...
No neviem, možno sa mýlim. Ale minimálne ten prvý argument, že mužov je proste na nete tak či tak viac myslím si tiež hraje svoju úlohu. Aj inzerátov kde sa hľadá "nezáväzný flirt".. či kde sa predáva mobil, aby som už úplne odbočil, je viac mužských.
Nevidel by som to teda tak čierne ako kolega Daveponyboy :-)
Myslím že internet ako taký je ideálny priestor na kontaktovanie sa s ľudmi rovnakej krvnej skupiny. A obzvlášť to myslím si platí, ak sú to ľudia ktorí majú radi akýkoľvek alternatívny spôsob života.