Košice,,krásne mesto,,,škoda ,,neviem ,,rezervovať si ubytko a neprísť blbé,nerezervovať a prísť tiež nahovno,potom spať Paškovi v parku,samovražda,,, ,,
Škoda,
Stretnutie priaznivcov BDSM v Košiciach, sa uskutoční v piatok 6.2.2015 od 19:00 v salóniku reštaurácie Vincent na Alžbetinej ulici 6 v Košiciach. Stretnutie je voľne prístupné pre každého a konzumné si platí každý sam. Na salónik sa treba opýtať u obsluhy s heslom pokecove stretko. Bližšie informácie na adrese [email protected]
viacerí sme sa zhodli, že by bolo fajn robiť workshopy i v KE. preto hľadáme miesto, kde by sa to dalo realizovať. ideál 30m² a aspoň jednu kotva v strope a aby bolo teplo ;)
Vsetkych kosicanov srdecne pozyvam na pokecove stretko do Prešova: V piatok, 23.1.2014, vas pozyvam na pokecove stretko v presove. Stretneme sa o 18:30 v kaviarni a restauracii filmcafe, hlavna 121 v nefajciarskom saloniku. Prosim informativne nahlasit ucast, aby som vedela rezervovat potrebny picet stolov, pripadne zabezpecit kuchara
Badesam, tam je ban za 1 nadavku? To akoze napisem, DO PICE, VYLIAL SOM SI KAVU. , a vybavene? Ban? Hovori ti nieco sloboda prejavu a sloboda vyjadrovania?
Ešteže Pasaran spomenul sliepky,musím isť pozhánať domáce vajcia do obchodu,,,tam kamoši predávaju len domáce produkty žiadne veľkochovy,aj mäso,syry,mlieko,med,vajcia,,
Dík za tie sliepky,,idem,,
http://www.bdsm-events.eu/
tam je za každú nadávku ban,takže to bude o dosť kultivovanejšie.
Ja mám našich kamarátov v východu rád,sú to pohodoví ľudia a vždy sa s nimi rád stretnem,pokecám,poakčním.
Hlavne,ze ja som doteraz citala len same "vy v tej Blave taki a hentaki, myslite si o sebe to a hento, mate vo svojej komunite toto a hento,organizujete veci takto a hentak" zrazu nas vsetci milujete a ste spokojni,zaujimave. Tí,co picovali najviac su poschovavani jak vsi,obycajni paraziti.
Hlavne ze teba nikto nikdy nevidel a skaces tu do vsetkych,osobne poznam ako funguju stret utia v KE,BA aj aj u nas v PN zly ludia niesu ,a rada ak je prilozitost pojdem aj do BA aj do KE!