Forums » Nekategorizováno

Hladam si Pani

• 12. októbra 2006 20:24:30 CEST
    Neviem co je s Lady B.(ani ju nepoznam) ale dominu s ktoru si chces plnit svoje sny si najdes velmi tazko. Musis brat na vedomie ze takych ako si ty je viac nez dost takze dopyt po domine, ktora to robi este aj z roskosou a zadarmo je obrovsky. Ak si ochotny za to platit, tak nepoznam nic jednoduchsie, je ich ako maku. Tod trpezlivost, stastie a nevzdavat sa hladania
  • 15. októbra 2006 9:41:42 CEST
    Haladam si pani,dominu Z NR..alebo blizkeho okolia,na rozne hratky,ked aj za nieco...Mozem byt kludne otrok a aj sluha.Ak mas zaujem ,tak mi daj vediet v sprave
  • 14. októbra 2006 17:22:18 CEST
    ani mne sa nepodarila zohnat domina ktory by za to nechcela prachy,to je jak hladat ihlu v kope sena
  • 13. októbra 2006 18:38:20 CEST
    Aka pripravenost? to co je za somarina. Kazda domina si chce hadam svojho otroka vychovat sama podla jej a otrokovych predstav. Kde je napisane ze k domine musi prist clovek pripraveny? pripraveny na co? ze dostane vyprask? Po to tam hadam prisiel. Pripravuju sa decka do skoly..
    • 2 posts
    13. októbra 2006 8:24:26 CEST
    nemam rada reci o tom ako niekoho pripravit pre ineho. Pre mna je vzrucsujuci ten pocit vzajomneho zladovania si svojich potrieb a nie ze clovek dostane do ruk akoze hotovu "hracku" ktora je presvedcena ze prave toto sa musi partnerke pacit lebo ved on je to tak nauceny robit.
  • 12. októbra 2006 23:49:06 CEST
    Ja som Domin, zaučím Ťa.
    Budeš šťastný, lebo Ťa odovzdám pripraveného Domine Tvojich snov!
  • 12. októbra 2006 20:36:42 CEST
    jednu zavaznu chybu ktory ludia robia pri hladani partnerou hladaju PRIAMO osobu ktora by splnala ich predstavy. alebo aku si vysnivaju. Skuste si predstavit ze aj ten druhy clovek ktoreho sa chystate oslovit s tym aby splnil tie vase sny sniva tiez. A jemu ich splni kto. Tu barabaru nepoznam ale kukla som sa na jej profil a ani ju nechcem spoznat.