Forums » Nekategorizováno

na verejnosti

• 5 posts
    14. októbra 2007 20:37:02 CEST
    tak s tym suhlasim. kazdy ma plno reci, ale ked dojde k cinu, tak vsetci miznu :-(
  • 14. októbra 2007 17:14:31 CEST
    predstavy pekne..mam podobne..alebo odvijaju sa podobnym smerom....len najst takeho muža je ťažke...s ktorym sa možeš hrať na verejnosti...oni by všetci chceli len skutek utek
  • 14. októbra 2007 16:50:42 CEST
    ano paci a velmi je to velmi vzrusujuce, ze ostatny nevedie co mam na sebe a v sebe za kazdy pohybom a dotykom sa vyvrcholenie blizi, akurat je problem ten ze nemam vhodny protejsek
    • 5 posts
    14. októbra 2007 13:28:03 CEST
    Kurnik citam tvoje predstavy. Docela zaujimave. :-) Dovedu si to zivo predstavit :-)
  • 14. októbra 2007 12:11:03 CEST
    Krajšie by asi už len bolo zdielať niečo podobné na verejnosti spolu zo subinkou spoločne, spolu s madam v uzadi pod jej pozorným dohľadom.
    Na niektorých nezainteresovaných by to mohlo zapôsobiť zvláštne, najme madam by sa asi na reakcii okoloiducich náramne zabávala

Cez leto som prechádzal ako aj inokedy po obchodnej ulici a oproti mne sa z davu zjavila fakt pekná pankáčka s obojkom ... a vedľa nej si vykračovala žena jasne dominantných črtov. Už s pohľadu bolo všetko jasné - bol to fakt zaujímavý pohľad, ešte hodnú chvíľu som hladel ich smerom
  • 14. októbra 2007 11:38:13 CEST
    ...a nie su to len moje predstavy

urcte by sa nieco take pacilo aj tebe...
    ?
  • 14. októbra 2007 11:35:32 CEST
    ... a paci sa ti ten pocit...Tvojho maleho tajomstva
  • 14. októbra 2007 11:31:29 CEST
    Aj pre mna samozrejme verejnost vzrusujuca, ale asi inym sposobom ako pre Vas, ktori ste sem pisali predomnou.
    Mne sa paci napriklad mat pod satami rozne pomocky ktore su na spravnych miestach, napriklad nafukovacie dildo v analiku, na bradavkach stipce, podviazane rozne organy a tak ist na verejnost a tymto sposobom ovladat subku. Mne sa toto paci.
    Ja osobne sa zvyknem len tak ist prejst na verejnosti s podviazanym penisom a s dildom v anale.
  • 14. októbra 2007 10:52:20 CEST
    Pekne predstavy mate Madam:)
  • 14. októbra 2007 1:37:41 CEST
    ano, ja viem, ze sa daju robit na verejnosti veci aj "bez verejnosti" ale ja tu prave opisujem pocit pri tom, ked ta verejnost vidi a vnima....to je to prave orechove(makove?kakaove?cokoladove?)
    samozrejme, ze niekedy je vzrusujuca uz len predstava z odhalenia...co ak sa sem niekto pozrie, co ak ti murari pozru do mojich okien bez zaclon,.....co ak
  • 14. októbra 2007 1:16:26 CEST
    Je vela veci ako subika ponizit na verejnosti.Nahota to uz zachadza do extremu.Ja som musel ist na nakup s obojkom na krku a v damskych latexovych nohaviciach.Ludia pozerali a ja som sa citil pon?zene az na same dno duse.Odvtedy som uz bol poslusny bo to bol trest.Ale aj tak som si to musel este parkrat zopakovat
  • 14. októbra 2007 0:38:44 CEST
    Není problém určité praktiky dělat i na veřejnosti aniž by si toho někdo musel všimnout
  • 13. októbra 2007 22:38:49 CEST
    inak aj ja sem tam uvazujem, nad neuskutocnenymi situaciami ako napr.

za bieleho dna pridem na taxiku (napr. v BA na autobus. stanicu), moj otrok pribieha, otvara mi dvere, ja vystupujem, on sa mi vrha k noham a bozkava mi ich na privitanie(ludia sa zastavuju a pozeraju sa), kym ho miernym kopancom neupozornim na moju tasku na zadnom sedadle, ospravedlnuje sa a berie ju z auta...

som vo fitnesscentre, moj otrok sedi pri bare a caka(cvicim tak dve hodinky), kedy mi na moj pokyn ma priniest napoj polozeny na bare alebo uterak ku orbitracku. Ja mu dam znamenie a on rychlo pribehne, nehladiac na pohlady personalu...

... a ine, ale to tu uz rozpisovat nebudem
  • 13. októbra 2007 22:31:24 CEST
    ked citam tvoj opis vzrusenia z nahoty, spominam si na jedneho chapika, ktory staval na predstanicnom namesti v bratislave a odhaloval sa vzdy, ked som (alebo nejaka ina zena) isla okolo. zjavne ho to tiez vzrusovalo...ale tam o bdsm asi vobec neislo...
  • 3. novembra 2006 10:30:34 CET
    nemal som na mysli priamo ukazovanie sa cudzím neznámym týmto smerom neovplyvneným náhodným okoloiducim (aj keď koľko ludí toľko chutí) mal som na mysli skor ten pocit a možnosť pristihnutia a blízkosť nebezpečia či už dobrovolne al. z donútenia - zakázané ovocie chutí predsa len najlepšie
    v BDSM zameronom klube je to asi bežná prax - aj keď musím priznať, že takýto klub som doteraz ešte nenavštívil

na nudapláži sa nad nahotou nikto nepozastavuje - a tam sú ludia ktorý sa nepoznajú
  • 2. novembra 2006 12:48:24 CET
    Na verjnosti mi uplne staci, ked pomozem niektorej z kamaratiek s obuvanim topanok po akcii a jej ocka zaziaria nielen alkoholom...
    • 2 posts
    1. novembra 2006 11:20:33 CET
    nevidim dovod preco by som mala otazovat svoje okolie svojou sexualitou, navyse ked ty sa u toho mienis schovat do kukly aby ta nikto nepoznal
  • 1. novembra 2006 9:42:56 CET
    mať peknú kožennú kuklu na hlave a byť pri tom uplne nahý - myslím, že je to vzrušujúci zážatik a to nie len v klube, na verejnosti je to spontánejšie či v noci alebo pre odvážnejších aj cez deň
  • 30. októbra 2006 19:52:45 CET
    ja osobne pocit hamby na verejnosti zboznjem...naviac mam rad ked si madam domov zavola kamaratky ktore si robia srandu na moj ucet proste ze som im pre srandu...ale cel by som aj zazit take ze ludia okoloiduci sa pozeraju a smeju ale nevedel by som to spravit s kludom keby to bolo niekde kde mozem stretnut znameho...v inom meste alebo v inej krajne by to bolo super... :)