Forums » Nekategorizováno

BDSM v Nitre

• 13 posts
    7. decembra 2006 13:14:38 CET
    Viem že si nereagovala na mňa, ale z mojich skúseností BDSM stretnutia vôbec nie sú o sexe, ani tie neverejné, ale o realizácii svojich predstáv a stretnutí ľudí s podobným zameraním. Takže sa určite neočakáva že niekto niekomu "poslúži".
  • 7. decembra 2006 10:22:24 CET
    to myslis vazne, ze ked sa clenovia navzajom spoznaju, zeny budu ochotne "posluzit"? ... uf, asi som stara skola, alebo mam v sebe iba velmi malo submisivnych sklonov... po precitani tejto diskusie stracam pointu, o com by mal tento klub vlastne byt? ak iba o sexe, tak to fakt ziaden klub sa nemusi zakladat, na to tu uz mame zalozenych zopar "institucii", ktore su zabehnute a funguju... vyvedte ma z omylu, budem rada
    • 13 posts
    1. decembra 2006 4:13:08 CET
    clenom coho?
  • 29. novembra 2006 8:44:35 CET
    zaujima ma tato vec, rad by som bol cleno,
  • 29. novembra 2006 7:59:19 CET
    Myslím, že ste sa nespravne pochopili. Nenufer chcela povedat, ze ak chce mstrapon zalozit klub nemoze na prvom stretnuti vybafnut na nejake baby: Hej subinky vyzlecte sa nechajte sa odomna sputat a pokefovat. Myslím, že ludia sa naskor musia spoznat, vytvorit si nejaky vztah zalozeny na dôvere aby vedeli čo môžu od svojho spoločníka očakávať. Nikto by sa asi nezveril do rúk nezmámeho človeka na prvý krát. Taktiež dominant musí poznať svoj proťajšok aby vedel čo mu vyhovuje a čo nie. A o tom sú aj pravidlá klubu, do ktorého by sme chceli vstúpiť aby sme vedeli čo môžeme od členov očakávať. Preto boli spomínané najskôr stretnutia pri káve, pretože prvé nezáväzné rozhovory napovedia o orientácii a o záujmoch. Určite ani v "normálnom" (myslím vanilkovom) vzťahu nepovie chalan dievčaťu, s ktorým má prvé rande, aby s ním išla hneď do postele a mala s ním 2 deti.
    Opravte ma ak som to zle pochopil
    • 13 posts
    20. novembra 2006 13:09:55 CET
    Myslim, ze by sme mohli prejst k nejakým cinom. Nechcem sa stavat do role organizatora necham to Nitrancanom, ale ak ma pozvete na ustanovujuce sedenie rad pridem. Navrhujem, aby sa na tomto fore prihlasil kazdy kto sa ma zaujem stretavat v okoli Nitry a do 2 - 3 tyzdnov by sa urobilo stretnutie vo verejnom bare, kde sa zisti kolko ludi to mysli vazne a mozu sa dohodnut na dalsej cinnosti uz mozno aj akcnejsej. Vyzyvam tymto niekoho (napr Petra, alebo Strapona) aby sa ujal koordinacnej cinnosti. Dufam, ze sa prihlasia aj nejake baby, aby sme na stretnuti nevyzerali jednostranne zamerani (nie ze by som proti nim nieco mal).
    • 2 posts
    17. novembra 2006 21:06:18 CET
    Cital si si celu tuto debatu? Od zaciatku sa pytam ako si to mstrapon predstavuje. Jedina konkretnejsia vec ktoru tu napisal bolo ze to chce skusit v trojke. Prepac ale to sa klubu vobec netyka. Pripadne tu padla predstava o dome kde by si de facto zakaznik vyberal aky druh sexu chce pri dnesnej navsteve zazit. Kde som teda prosim napisala ze je tu niekto neschopny? Nakoniec ono to iste alebo velmi podobne co ja napisal aj Profesor.
    Predstavis nam prosim teda svoju predstavu ako by cosi podobne mohlo fungovat?
    V tom auditku som povedala svoj nazor, proste sa mi nevidi podobne veci tahat na verejnost a jemi uplne jedno ci sa jedna o bdsm alebo gayov ci lesbicky, su urcite vseobene akceptovane hranice a moralka ktoru je dobre dodorziavat. Ono v honbe za adrenalinom na to vela ludi zabuda. To ze to vsetci neberu chapem.
    Co sa tyka azetu tak novackov nevyhadzujem, z mnohymi sa bavim ako prva co samozrejme nemozes vidiet. A kazdy kto sa na stranke opakuje s tym istym alebo velmi podobnym inzeratom toho upozornim ze to nie je vitane slovami: "prosim len jeden inzerat na strnaku v miestnosti d/s vztah". Proste sa musis zmierit s tym ze som adminom tej miestnosti a nevidim zmysel v jej premene na inzertku. Alebo mas pocit ze v tej zaplave inzeratov co sa neustale opakuju si niekto nieco vyberie? Navyse nevyhadzujem nikoho z miestnosti bez upozornenia. Takze vsetci vedia ze som to bola ja kto ich vyhodil. Nie som tam ale jedinym adminom a obcas nam do toho zasiahnu aj admini celeho azetu.
    Pokial si navyse myslis ze to robim tak strasne zle nikto ti nebrani si zalozit vlastnu miestnost.
    • 2 posts
    17. novembra 2006 18:04:25 CET
    Nenufer, ty si si vlastne precitala co si napisala??? Ved si presne potvrdila co som napisal, ze môze existovat aj privatny klub bez komercie a sama to potvrdzujes ze je to mozne a funguje to. Alebo si toho nazoru ze nikdo viac okrem vas a tvojho manzela to nedosiahne a nedokaze???, alebo si myslis ze len vy na to mate, ked stale zdôraznujes kolko to stoji penazi??? myslis ze druhy si to neuvedomia ze to nie je zadarmo, alebo tym priamo naznacujes ze ostatni jednoducho na to nemaju a su neschopni??? ako to mame chapat? co sa tyka konkretnych argumentov. Viem o tom ze si na bdsm scene velmi dlho a venujes sa tomu aj realne, môzem ta ubezpecit ze to sme dvaja, ktori maju bohate skusenosti a tiez ako ty chodim aj na pokec aj na ine fora a precitam si nazory druhych, neberiem im ich ale urcite stale ked niekto pride aj s nejakou otazkou ho neodsudim, pripadne lepsie povedane sama vies ako sa tazko v bdsm realite realizuju fantazie tak ked si myslim aj svoje o tom tak hned mu nenapisem ako je to nemozne a ako je to nevhodne a podobne...vid napriklad forum ponizenie na verejnosti to myslim bolo. je vela spôsobov ako to realizovat bez toho aby si obtazovala ostatnych okolo teba a ty tak skusena by si to mala vediet tak preco hned negativna reakcia tvoja...tak isto pokec 46, normalne tam bezia diskusie obcas sa tam objavi na skle aj ten inzerat, i ked vela krat je to velmi diskutabilne ci je to inzerat, ked niekto napise ci sa tu nenajde medzi vami dominantna zena na pokec a mozno viac. toto by som nepovazoval za inzerat ale za pokus nadviazat kontakt v miestnosti kde som novy, alebo nepoznam nikoho s kym by som si zacal na damu temu pisat, ale bud k sebe trosku uprimna, miesto toho aby si si kludne diskutovala so znamymi a podobne, tak hned upozornujes co je vhodne pisat na sklo a davas varovania ze ako admin ho vyhodis ak neprestane a podobne. Nechaj trosku tych ludi aj zit co zacinaju s bdsm. Samozrejme myslim to obrazne a skôr ich treba podporit ako upozornovat stale a rozpravat ako sa to neda. Neber to osobne, nic proti tebe, len si myslim ze obcas tvoje nazory ludom zacinajucim v bdsm viac skodia ako pomôzu...
    • 2 posts
    17. novembra 2006 17:02:12 CET
    Hvorim neustale o svojom nazore a nikdy netvrdim ze musi byt ten jediny spravny. Budem rada ked so mnou budes polemizovat v konkretnych pripadoch a za pouzitia konkretnych argumentov.
    Ci uz je klub komercny alebo nie niecim sa zaplatit musi. A este stale tu nevidim ako si to pan organizator vlastne predstavuje.
    Co sa tyka toho kto som a co som uz zazila tak tebe sa skutocne spovedat nemusim ale ostava faktom ze na nete sa okolo BDSM motam uz niekolko rokov a nie len na nete ale aj v eale a za ten cas som videla skrachovanie mnohych dobrych napadov len pretoze neboli dotiahnute do konca.
    Len pre tvoju info, my s manzelom amem svoj hraci priestor kde sa okrem nas stretavaju aj nasi priatelia. Tieto veci nikde na verejnom nete nereklamujeme a funguje to. Ale ma to svoje pravidla a investovali sme do toho vela casu a nemale peniaze aby ten priestor vyzeral tak ako dnes vyzera. Ono uchylacenie v prazdenj bielej miestnsoti asi nebude pre vacsinu to prave. Ale mozem sa samozrejme mylit. Som len clovek a ako taka som omylna.
    • 2 posts
    17. novembra 2006 13:55:02 CET
    Zalozit BDSM klub neznamena hned ho vyuzivat na komercne ucely. Nenufer mozno ta nenapadlo ze existuje aj taka forma, ze sa da dokopy urcita skupinka ludi, zozenu si priestory, ktore si prerobia a budu ich vyuzivat medzi sebou so svojimi partnermi ktorym dôveruju. A komercia pôjde bokom a tym padom aj podstatne riziko sa prevalenia na verejnosti.
    • 2 posts
    17. novembra 2006 13:49:21 CET
    Suhlasim s tvojim prispevkom preco hovoria ako sa to neda, ale jedna vec ma vôbec neprekvapuje-) chodim sem pravidelne sledujem prispevky a ked si pozries ostatne fora nie len na tejto stranke, tak zistis ze Nenufer vzdy ma svoj "mudry" nazor, v ktorom dava pocitovat ako ona vsetko uz dopredu vie ako dopadne. Nenufer nic osobne voci tebe, ale nevystupuj stale ako ta najskusenejsia a najmudrejsia osôbka, ktora uz vsetko preskakala a vie presne vsetko ako bude ako dopadne a nepoucuj neustale vsetkych, netyka sa to len tejto konkretnej temy....
    • 2 posts
    17. novembra 2006 9:29:21 CET
    Budme realisti:
    5000 mesacny najom priestoru
    k tomu ho bude treba trosku zrekonstruovat
    minimalne vymalovat - 1-2 tisice podla velkosti a ked si to spravis sam, v takomto priestore potrebujes toaletu a este lepsie aj sprchu - 5000 az 60000
    nejake pomocky - aspon zakladne - kriz 2-6 tisic, viazaci stol 3-8 tisic, nieco na sedenie 1-15 tisic.
    Z toho celeho mi vychadza pociatocna investicia minimalne 15000 ked si vsetko spravis sam a nebudes si do toho ratat cas. Samozrejem predpoklada to ze puta a podobne veci si bude kazdy nosit svoje.
    ked aj rozpocitas 15000 na rok je to stale 1250 Kc mesacne + najomne.
  • 15. novembra 2006 7:58:48 CET
    aj napriek tvojej predstave si myslim ze sa ti to zrealizovat nepodari. Od fantazii treba prejst k realizacii a tam vystavaju prakticke otazky:
    na koho bude uvedena nehnutelnost napisana ?, pokial by bola len na teba , pochybujem ze by ini ludia do toho investovali, aj keby sa to nakoniec podarilo /miziva sanca/, uvidis ze casom by ste skoncili pri hadkach kto naposledy kupil kavu. Spolky su certov vymysel. Mohlo by to fungovat len pri jednom majitelovi, ale na to, aby ti clenovia platili clenske radovo rocne by to muselo byt cez 10 tisic za kazdeho clena, aby to mohlo fungovat, tak na to asi este nedozrel vhodny cas.Neber to ako kritiku , alebo ze by som ti nedoprial , len ako triezvu uvahu.
    • 2 posts
    14. novembra 2006 23:45:54 CET
    Skus dat dokopy nejake pravidla alebo presnejsiu svoju predstavu.
  • 14. novembra 2006 14:36:55 CET
    Som submisiv z Nitry a velmi by som sa tomu potesil...
  • 13. novembra 2006 8:44:26 CET
    Vidim,že kolko ludí tolko nazorov. Moju predstavu vystihla Mientras, temer uplne presne. Nechcem prevadzkovať verejny klub. Asi som nezvolil sprvyn nazov, slovo KLUB asi nie je to najlepšie. Chcem najs partiu ludi na rovnakej vlnovej dlzke, prenajat nejaky priestor (asi nie byt) a ten spolocne zariadit a spolocne sa podielat aj na prevazke (najomne, enerie, zariadenia a tak). Ako vsetko ma aj toto svoje rizika, ale "kto nič nerobi, nič nepokazi". Ja by som bol ochotny zobrať na seba ulohu koordinatora a mam už aj vytipovane nejake priestory, kde by sa to dalo realizovat, len "nejsou lidi" a kvoli tomu som vytvoril toto forum.
  • 12. novembra 2006 17:21:05 CET
    tak kedy nas pozves?
  • 12. novembra 2006 10:25:19 CET
    Preco vsetci pisete o tom, ako sa to neda a preco sa to neda? Ste strasne negativne naladeni. Keby islo len o nieco ako maly sukromny klub... A nie kde aj cudzi mahodni maju pristup... Nemusis mat nad kubom napis BDSM kl. Funguje to v Brne, moze aj tu. Ajked sa na zaciatku da dokopy len par ludi...
    • 2 posts
    12. novembra 2006 7:49:43 CET
    O naplni slova nevera by sa dalo dlho diskutovat podstatne ale je ze ked ste obaja viazany inde tak nebudete mat zaujem svojou indiskretnostou ohrozit svoj hlavny vztah. A to je to co myslim. Prevadzkovanie takehoto priestoru aby bol verejny skor ci neskor sa objavi v Novom Case, budme realisti v uhorkovej sezone je kazda sprava dobra.
    O navstevnosti na vratenie vstupnych investicii je to tak ako napisal Profesor. A rataj ze investicie aby to bola nie len hola miestnost nie us uplne zanedbatelne.
  • 12. novembra 2006 7:10:33 CET
    v sucasnej dobe nepoznam nikoho na Slovensku z bdsm komunity , ktory by bol ochotny ist s kozou na trh ,a sa toho ujat. Mam na mysli otvoreny klub, kde by mal kazdy pristup. Treba si uvedomit , ze by tam nechodili len ludia ktorych pozname z roznych akcii , ale aj nahodni navstevnici ,/priklad podnikova oslava- chcu zazit nieco co este nevideli/ tazko docielit , aby sa potom toto nestalo sirokou debatou v podniku po oslave ,a reci by sa sirili zavratnou rychlostou, aj pre bulvar - tema prveho bdsm otvoreneho klubu na Slovensku by bola dost zaujmavou. O anonymite by majitelia takehoto klubu mohli len snivat.Nedaju sa spojit dve protikladne veci- aby tam bola dostatocna navstevnost na jednej strane a na druhej aby o tom vedelo len par priatelov ktori budu drzat jazyk za zubami/ na tento ucel sluzia rozne individualne akcie/.
    Pre exibicionistov , alebo frajerov, ktori ozaj potrebuju koli svojmu egu, prejst vsetkym a chvastat sa o tom , sluzia eroticke salony/bordely/ kde nie je problem pokial je plna penazenka najst aj maserku , ktora praktizuje aj s-m sluzby ci uz v dominatnej forme ,alebo submisivnej. Netreba koli tomu volat po vzniku bdsm klubu
    pokial mate submisivnu ,alebo dominatnu partnerku ,a nemate sa kde stretavat ,/ste zenaty/ tak mesacny prenajom bytu vas vynde lacnejsie, ako prevadzkovanie takehoto klubu
  • 11. novembra 2006 20:47:53 CET
    Aký je rozdiel medzi neverou (o tomto termine by sa tiež dalo dlho diskutovať) s platenou dominou alebo s dominou členkou klubu? Ja som switch a všetky subinky, ktoré som doteraz poznal boli vydaté, emancipované ženy, len potrebovali raz za čas nejakú zmenu a ich manželia určite nevedeli kde bola ich manželka a čo tam robila. A možno vďaka tejto malej "nevere", ja by som povedal, že "úletu" je doma klud. Viem, že aj o tom sa dá donekonečna meditovať, je to individuálne.
    • 2 posts
    11. novembra 2006 18:38:57 CET
    je rozdiel medzi navstevovanim a vedenim, pod kazdou takouto vecou musi byt niekto "podpisany" a u toho sa moze stat ze to na verejnost vyleti. Absolutnu istotu nema nikdy. Takze bud budes riskovat svoju rodinu nie len tym ze si neverny zene ale ze este aj cosi podobne organizujes alebo sa holt na to v podstate vykasles a len si obcas zaplatis dominu.
  • 11. novembra 2006 17:01:51 CET
    Celkom tomu nerozumiem. Poznám par ludi čo realizuju BDSM, ale všetci to robia "načierno". V bežnom živote žijú ako všetci ostatní a ich okolie ani netuší že sa realizujú aj inak. Samozrejme, že členovia klubu budu a vlastne musia poznať aj tuto stranku mezi sebou navzájom, ved aj o to ide, mať sa s kým o tom porozprávať a mať priestor, kde sa to da aj prakticky realizovať. Aj ja som ženaty a moja rodina o tejto mojej "uchylke" nevie. A takyto ludia by mali byť v tomto klube, ktorí sa budú navzájom chapať a dodržovať diskrétnosť.
    • 2 posts
    11. novembra 2006 16:11:35 CET
    nemoze fungovat nieco co nebude mat jasne pravidla a vedenie, to znamena ze osoba ktora do toho pojde musi de facto ist s tvarou von a ked to nechces tak je to problem
  • 11. novembra 2006 10:04:18 CET
    Niečo také mam na mysli aj ja, len na rozdiel od Kahofera to nie je môj životny styl,ale ulet z bežnej reality. Preto chcem najsť ludi s podobnym pristupom a vybudovat si miesto, kam z tej realitu na čas vypadnúť.