Forums » Nekategorizováno

BDSM v Nitre

• 2 posts
    11. novembra 2006 2:17:02 CET
    Myslim ze co by mohlo fungovat je nieco na sposob Slucnecni tvrze co vedie Kahofer a AnetDom (stranky www.slunecnitvrz.eu)
  • 10. novembra 2006 14:03:04 CET
    hmm... Podla mna je to fajn napad... Uvitala by som nieco take.
  • 9. novembra 2006 10:06:51 CET
    ak vie niekto o vhodnych priestoroch ,,prenajom,,dajte vediet,zaujem s partnerkou by bol take nieco prevadzkovat,,moze sa jednat aj o blizke okolie nr
    • 2 posts
    8. novembra 2006 22:28:26 CET
    Neviem kde si ziskal pohlad ze tam sexuje kazdy z kazdym co mi vychadza z tvojho napadu ktory si tu zatial prezentoval. Viem ze taketo cosi existuje aj v Cechach ale nikde verejne to prezentovane nie je a vzdy sa jedna o prisne uzavrete sukromne skupinky ludi.
    Tie ale vznikli na zaklade urciteho vyvoja, stretavania sa najprv prave pri tej kave.
  • 8. novembra 2006 21:47:57 CET
    pozeráme sa na to každý zo svojho uhlu pohladu, ide o to na čo ma klub služiť, máš pravdu v tom, že moja predstava je, že klub nebude služiť len na posedenie pri kávičke, ale aj na realizovanie predstav jeho clenov, ide o to či navzajom medzi sebou, alebo si tam dovedu inych parnerov. Inšpirovali ma Brnaci, okolo 1sklavin1, niečo na ten spôsob.
    • 2 posts
    8. novembra 2006 10:31:49 CET
    Prepac ale tvoja skutocna predstava podla posledneho prispevku nie je ani tak klub ako obycajny inzerat na zoznamku s niekym s kym si dobre zas....
    To je sice v pohode a chapem to ale balit to do vzletnych slov o klube mi pripada divne
  • 8. novembra 2006 9:34:56 CET
    ...suhlasim s tebou. Moja predstava je na uvod 3-jka,či už 2M+F alebo 2F+M. Aj to sa asi nepodari na prvý krát, ale časom by sa tomohlo vyvrbiť. No a potom môžme po vzajomnej dohode pribrať dalších členov, pripadne si priberať len jednorazovo, podla toho čo budeme chcieť realizovať.
    • 2 posts
    7. novembra 2006 22:32:47 CET
    Asi to nebudes chciet pocut ale zo skusenosti ti poviem ake na to budu 99% reakcie:
    dom muzi - a bude si tam moznost vyberat zo subiniek?
    sub muzi - budem si tam moct vybrat dominu co mi spravi to o co mam zaujem?
    Je to krute ale toto je realita, samozrejme ti to malokto povie otvorene. Hratky sa daju provozovat len v skupinke ktora sa uz pozna alebo je zaklad skupinky ktora sa pozna a nabalujes k tomu len dalsich ludi. V tom momente vies ako organizator ze v pripade akehokolvek problemu sa ti za chrbat postavi par priatelov a pomoze ti ho vyriesit.
    Na druhej strane ono nieco sa deje je pre azdeho vec uplne rozdielna, kazdy ma ine predstavy.
  • 7. novembra 2006 21:40:28 CET
    ...možno máš pravdu, to ukaže len čas, ja mám na mysli stretávanie, pri ktorom sa niečo deje (v zmysle BDSM) a na to treba troška súkromia, asi vieš sam ako reaguje okolie na takéto "ulety". Tento klub by mal byť pre tých, čo chcú realizovať svoje túžby, ale z rôznych dôvodov to nechcu robiť verejne, ale v kruhu podobne "orientovanych" ktorí to budú chápať, lebo chcú niečo podobne.
    • 2 posts
    7. novembra 2006 13:02:38 CET
    Nechcem ti kazit nadsenie ale preco sa najprv neskusite stretavat v salonku nejakej restauracie?
    Oni nakoniec aj tie anglicke kluby takto vznikli.
  • 7. novembra 2006 12:22:16 CET
    no ja som z nitry, a rad pomozem ak bude dobry napad
  • 6. novembra 2006 22:44:04 CET
    kolko ludí tolko nazorov. Ja som tuto temu otovoril, aby som zistil či je v NR o niečo take vôbec zaujem. Ja som si to tiež nepredstavoval ako "verejny" dom, ale ako klasicky "anglicky" klub, teda pre členov, ktori ho budu spoločne prevadzkovat a bude služiť na ich relax a prijemne stravene chvile. Len mat klub do ktoreho budem chodit sam je asi nanič, tak asi takto to bolo myslene
  • 6. novembra 2006 19:59:30 CET
    no uplna bomba... normalne teraz neviem, kam som to prisla... som myslela,ze je to portal aj pre zeny a pozvanka pre ne tiez...ako citam, asi mam pomylene pojmy-bdsm stretko podla teba je bordel,kde sa budu ukajat pani a zeny zase ako nejaky tovar... teba by som spraskala ako psa... tak na taketo stretko by som urcite nesla. Dufam, ale, ze ostatni mysleli na "cosi ine"
  • 5. novembra 2006 17:17:16 CET
    no pokial ja viem tak v BA sa taketo stretnutia konaju uplne v pohode..teda este som na ziadnom nebol ale z dopocutia to tam ide slusne..
    • 5 posts
    3. novembra 2006 21:27:20 CET
    Zakladanie klubov po celom SR nema vyznam lebo sa neuzivaja. TAke pokusi tu boly a stroskotaly . v nitre sa konalo pred rokom stretko az na 2 nitrancanov nik neprisiel. pokial sa bude bat tak sa ni len nedostane ktomu sa aspon stretavat v niakom podniku
  • 3. novembra 2006 15:23:36 CET
    mna by vobec nebolo odveci, keby vznikol niekde mimo mesta jeden obrovsky dom - ako je Hoffer pri Nitre, kde by boli dominy rozdelene podla zamerania a clovek by si tam prisiel na svoje, nieco komplexne, s velkym vyberom, ale to moze byt zatial iba sen...Ale mate pravdu, nejaky klub by mohol vzniknut...
  • 3. novembra 2006 14:21:24 CET