Forums » Nekategorizováno

domaca muciaren jak zariadit

• 7 posts
    3. augusta 2009 7:51:39 CEST
    Napr.elektrická lapačka hmyzu.Dômyselnejší je TENS/môžeš čeknúť v BDSM obchode/s ktorým sa dajú vystrájať riadne lotroviny/ale zato sa dá aj privodiť orgazmus,ked vieš,ako na to/.Skúste a uvidíte tú srandu.
  • 27. júla 2009 21:29:32 CEST
    AHáááá, TAK VIBRAčNOU! HNEĎ MI BOLO PODOZRIVé žE SA NEBOJA žE NEPOšKODIA POKOžKU :o)))
    JA SOM TIEž ZDRAVOTNíK, ALE ZáCHRANáR TAKžE SOM SA MAXIMáLNE DOSTAL K VáKUOVEJ DLAHE, KTORá BY SA, MIMOCHODOM, MOžNO DALA TIEž VYROBIť DOMA :o)
    • 7 posts
    27. júla 2009 15:21:19 CEST
    S tým lankom by si nepochodil,asi si nevidel,ako sa dýva dolu sádra,reže sa vibračnou pílou/robil som na sádrovni/.
    • 5 posts
    26. júla 2009 22:44:31 CEST
    MOžNO BY STAčILO DAť POD OBVäZ OCEľOVé LANKO A JEDNODUCHýM ZATIAHNUTíM POTOM OBVäZ PREREZAť (AKO SA OTVáRA CELOFáN NA CIGARETáCH)
  • 26. júla 2009 19:15:48 CEST
    sádra je bezva :-)) a dá se s ní zasádrovat prakticky cokoliv :-)) je však nutné pokožku či co má být pod sádrou izolovat - vazelína, tuk, igelit, obvaz, cokoliv poslouží ... s tím teplem to je docela zbytečné strašení, už jsem si to párktát vyzkoušel, i větší plochu, je to příjemné teplo, při izolaci popálení nehrozí ... je nutné používat komerční sádrové obvazy, krásně se s nimi pracuje... a je nutno počítat s tím, že to hodně vytvrdne, je nutné mát vhodný nástroj a postup na rozstřižení ...
    • 7 posts
    23. júla 2009 8:50:57 CEST
    Môže to byť zaujímavé/ľahšie sa to odstraňuje ako klasicky beton/.
    Ale pozor,pri tvrdnutí väčšieho množstva sádry vzniká chemickou reakciu značné teplo,je možnosť popálenín.
    • 13 posts
    22. júla 2009 8:54:56 CEST
    vyskúšaj a poreferuj. Nemali by tam hroziť nejaké riziká, možno by bolo fajn najprv natiahnuť na nohy igelitové sáčky.
  • 22. júla 2009 0:38:46 CEST
    Mate nejake skusenosti so sadrou? Kybel vody+sadra, nohy do kybla, a pockat 15-20 minut...:) skusal uz niekto nieco podobne?
  • 21. júla 2009 19:34:08 CEST
    aj ja to stem
    • 7 posts
    21. júla 2009 11:28:20 CEST
    len si nevyberte miesto na Kamzíku,alebo na Železnej studničke.
    V predchádzajúcich príspevkoch som opísal zopár "prírodných nástrojov",veľmi pozitívne použitelných na osamotenej čistinke,prípadne v lese,kde vám strom nahradí kríž na bondage a rákosku lieskovica.
    • 7 posts
    12. júna 2009 13:10:56 CEST
    sa dá spraviť zo švihadla s umelým stredom/namiesto povrazu/.Švihadlo skrátite a odstrihnutý koniec upevníte do toho jedného,čo na švihadle ostal-vznikne vám slučka a je to dosť ostrý a bolestivý nástroj/môže rozseknúť kožu/takže opatrne.
    • 7 posts
    17. mája 2009 23:08:50 CEST
    je priam úžasná a ked ešte pridáte rákosku/prípadne lieskovicu/,paráda.
    • 7 posts
    12. mája 2009 18:01:01 CEST
    zanecháva pri spanku jemné ranky,len nepoužívajte jedličku,tá vás doreže ako britvou.
  • 30. apríla 2009 12:02:44 CEST
    ...oki...ešte dnes odskúšam a zreferujem...velmi sa teším....a dík za radu ...vie niekto ešte n iečo nové a zaujímavé ?
    • 7 posts
    30. apríla 2009 8:09:06 CEST
    Treba odstrihnúť najtenšie konce vetvičiek/asi 40 cm dlhé/,odstrániť listy,spraviť z nich metličku a výprask môže začať.Kto to neskúsil,neuverí,aká je to účinná pomôcka.
    • 9 posts
    27. apríla 2009 16:16:13 CEST
    Žihľava má tu výhodu,ze žiadny doktor nepríde nato,z čoho je telo také opuchnute,pokiaľ mu to nepoviete.
  • 26. apríla 2009 22:25:43 CEST
    ...no práve mám za sebou dalšiu žihlavovú kúru a horia mi všetky časti tela najviac však tá ktorá mi visí....priznám - bez mučenia - že milujem tú pekelne jedovatú pálivú bolesť žihlavy...a najviac si ju vychutnávam ked som pevne priviazaný , mam previazané oči a zalepené ústa...... a Moja Pani sa len tak podla jej chuti hrá bez zábran a do zbláznenia... to pálenie trvá takmer 8 - 10 hodín ...vlastne to už potom nie je pálenie ale brnenie postihnutých častí ...ako ked Vám stŕpne ruka.....a v noci sa idem zblázniť od príjemnej bolesti a vzrušenia....asi pre niekoho šialené...čo už..každý sme nejaký...kto neverí, nech si skusi....
    ...ešte na margo teórie o výprasku po aplikovaní žihľavy - osobne som to skúsil...ale účinok sa skôr stlmil ako zvýšil....ale asi sme každý iný...
    • 7 posts
    26. apríla 2009 19:11:55 CEST
    Pekné foto.Už mám tohoročnú premiéru zo žihlavou za sebou a teším sa/určite aj protejšky/,na dalšie akcie-narástla už fakt veľká.
  • 25. apríla 2009 23:40:49 CEST
    ...dnes som dostal výprask za trest od svojej Pani...lebo som robil čo som nemal...a za trest ma po pevnom priviazaní nútene za pomoci žihlavy a gelov urobila....bolo to okolo 16tej...a ešte stále mi brní vták , žalud a vajíčka...a to je už skoro polnoc...je to pocit akoby ste ho mali strčeného do mraveniska s červenými mravcami ... ilustračné foto možete vidiet v mojom albume...s úctou sluha
  • 25. apríla 2009 21:21:40 CEST
    Horší je to naopak: nejdřív kopřiva a pak rákoska. Když má přitom panička dobrou náladu, je to k nevydržení ...
    • 7 posts
    24. apríla 2009 11:10:16 CEST
    Super to funguje,ked dáte výprask trstenicou a na to žihlavou,ale aj naopak.
    • 7 posts
    22. apríla 2009 14:14:49 CEST
    Ja ju pestujem na balkone vo velkom črepníku a darí sa jej,už som jeden koreň vysadil aj vonku a chcem ešte aspoň 3,ked skosia jeden,mám dalšie v zálohe/mám dosť vysokú spotrebu/.
  • 29. marca 2009 12:48:11 CEST
    No napr rada škripec mám spravený z kovového rebríka a lanového napináku... pevne natiahne.... :-))) , resp. alternatívne môže byť aj spravený na šikmých drevených schodoch, aké sú na chate s tým, aby to moc nebolelo na chrbte, tak na schody pripevním dosku, aby objekt nemal priamy kontakt s hranami schodov... Výhoda, lanový napinák a putá dáte dolu zo schodov a je po škripci :))))
  • 29. marca 2009 12:40:54 CEST
    falcon (87)

Pozor, kladkostroj o nosnosti 150 kg je podľa mňa málo, radšej to daj s rezervou, ja mám kladkostroj o nosnosti 250 kg REMA, mám ho inštalovaný na chate :-) je to super vec :-) Pri kladkostroji musíš počítať aj s hmotnosťou znásobenou rázmi, keď sa Ti objekt trhne napr... Netvrdím, že by sa rozsypal, je testovaný na omnoho vyššie zaťaženie, oko je odporúčané, ale skôr sa zničí....
  • 28. marca 2009 18:28:23 CET
    Dik za info...pri najblizsej prilezitosti do nejakeho Carrefouru zbehnem. Dufam, ze tu hrazdu este maju. Uz dlhsie po takej patram...