14. februára 2007 16:04:09 CET
NA MARGO TWOJHO ZAWERU A EWIDENTNE CELEHO ZMYSLU TWOJIX PRISPEWKOW
"a uz ignorujem tuto diskusiu kedze nikam nevedie, ale chcel som usetrit ludom zbytocnu cestu do bdsm shopov vo viedni, preto to tu maju aj s cenami, ked mozu v pohode napisat nenufer, kacirovi, a dalsim vyrobcom a mysli mze budu spokojni"
OPAT ODPORUCAM precitat si na zaklade coho wzniklo toto forum, obsah prispewkow a zistis, ze o par prispewkow nizsie som napisala (a niekolkokrat zopakowala) "aj na slowensku aj w cechax su ludia, co wyrobia pekne, wysoko kwalitne a pomerne lacne weci aj na zakazku podla predstaw zakaznika, neni predsa ziadny problem...!". co sa tyka sexshopov, howorila som a porwonawala som slowenske SEXSHOPY (bdsm shopy bohuzial nemame...) ktore mi pridu wtipne oproti zapadnym.
:D :D skoda toho casu co si stratil tym ako si to tu objasnowal...
a teraz postupne:
ty si widel,ja som widela, co sa tyka zwieracix kazajok, mam ten nazor, ze PRAWE PRETO AKO SI SAM POWEDAL, skusenost s wyrobou je owela dlhsia, mozno si mal stastie na nasho wyrobcu, ja ewidentne nie. a nazaklade toho pri uwazowani o kazajke rozmyslam skor o kupe oswedcenej zahranicnej ako sa potencialne nexat zapalit na swk. prirodzene je to moj nazor a jedna sa o kazajku ktoru xcem ja a nie ty takze newiem co je za problem.) ale aby som to spojila aj s odpowedou na twoj druhy, treti a stwrty omyl- prawe to , ze u nas je len garazowa wyroba, mizerna distribucia, ludi nahanas a dohadujes sa s nimi atd, nemas konkurenciu, tym ze produkty nie su w beznyx retailox, ix sortiment sa da opat rozwinut len tak, ze pojdes kuknut zapadne katalogy.
dalej, opat, ak si to poriadne precitas, ja sama som tu niekolkokrat spomenula kwalitu swk a cz wyrobcow w urcityx oblastiax (spominala som kwalitu a hlawne cenowu dostupnost prawe kozenyx put od nasix wyrobcov na margo zakladnej podstaty totho fora - zamenitelnosti psix obojkow za puta - ale tam si sa zrejme nedopracowal kedze howoris dost odweci), ale powedala som, ze na iste weci (spomenula som straightjacket, ty dresscode) skratka zatial nestacia - ci uz to nebude prawe tym, ze je tu prawe ta nizsia miera skusenosti, zawinena tym ze sa u nas jedna o sortiment mimo beznej siete cize rozwoj je pomalsi...
zatial sme sa dopracowali tam, ze som powedala w podstate to (s tym rozdielom, ze som prezentowala swoj empiricky zalozeny nazor o zwieracix kazajkax, s ktorym sa samozrejme da nesuhlasit w pripade predlozenia argumentow) co si nasledne demonstratiwne predniesol ako uwedenie weci na sprawnu mieru ty, pretoze si si poriadne neprecital co som pisala a hned si naskocil na drahu naprawania deformowaneho nazoru arogantnej kindersatanistky...(mimoxodom, je mi troxu diwne ze ked ti pridem tak mimo, stoji ti zato ist na moju stranku...mozno ze keby si si ju poriadne precital, doslo by ti ze mi oznacenie kindersatanistka pripada dost wtipne..:) odporucam hlawne sekciu antagonism...).
keby si wecne reagowal, dawal wecne a objektiwne, nie subjektiwne zalozene argumenty a nesplietal, nasledne sa newyhybal reakcii na protiargumenty, wtedy by to co si powedal mozno aj niekomu tu pomohlo.