Forums » Nekategorizováno

• 30. novembra 2006 20:43:09 CET
    chcel by som to skusit ale neviem ako zacat
  • 16. júla 2008 21:14:58 CEST
    ktora žena ma skusenossti z ihlami a prepichovanim alebo by to chcela skusit sa hlasim som ti k dispocicii napiš email. Je to ma tebe čo mi prepichneš a kolko mi necheš ihli zapichnute, pretim ma zviaž. Napiš čo mi prepichneš.
    • 13 posts
    26. novembra 2007 8:44:46 CET
    a kam to ideme?
  • 23. novembra 2007 16:12:37 CET
    oki oki....idem s vami na obe!

• 2 posts
    23. novembra 2007 0:53:01 CET
    na strankach toho maju podstatne viac :-) vratane videii :-)
    • 13 posts
    23. novembra 2007 0:33:29 CET
    hej, iste, ale zase na nyx-e si ich môže aspoň pozrieť
    • 2 posts
    22. novembra 2007 12:13:02 CET
    co na nyx, lepsia bude na nejake vystupenie hell.cz :-)
    • 13 posts
    22. novembra 2007 12:09:12 CET
    nepochybujem o tom. Chceš pozvánku na nyx?
  • 21. novembra 2007 21:12:38 CET
    ano, da sa vselikam pichat a prepichovat. mna sa bat nemusis, ja si mam kam pichnut
    • 13 posts
    21. novembra 2007 20:38:42 CET
    ešte lepší je keď si to dáš pichnúť niekomu inému
  • 21. novembra 2007 0:33:20 CET
    ja som si ihlou prepychla bradavky a bol to super pocit.
    • 13 posts
    10. novembra 2007 22:02:17 CET
    Neviem čo nižšie máš konkrétne na mysli, ale pichať sa dá skoro všetko. Ale prečo chceš pichať práve do mňa? Nemáš koho?
  • 10. novembra 2007 10:52:29 CET
    v jazyku je strasne vela nervovych ukonceni...tak na buducej akcii uvytam, ak ponuknes inu cast tela na prepichovanie, kde je ovela mensia pravdepodobnost napichnutia nervu...ooooooovvvela niezsie ako jazyk
  • 4. októbra 2007 15:03:34 CEST
    Pochop, na elektricky odpor nema ziaden vplyv elektricke napatie, len plocha elektrod, vlhkost koze a dalsie veci... A prud je vysledkom podielu napatia k odporu. Nebudem ta presviedcat, vidim ze si zijes v svojej pravde, fyzikalne zakony nechapes a nechavas stranou. Nechajme to tak, toto nieje forum ani stranka o elektrike ako upozornila Nenufer :o) Ak chces napis ss alebo smer eleferno.
  • 4. októbra 2007 13:11:10 CEST
    ved prave ze to suvisi s napetim a odporom ked je nizke napetie je aj nizky odpor, ved a zvaracky ako funguju tam tecie aj 90A alebo aj 120A a pokial neni pokazena tak ta to nezabije, ci??
    • 2 posts
    3. októbra 2007 19:12:10 CEST
    nechcem sa vam do tohos tarat ale fakt navstivte eleferno kto sa chcete hrat s elektrikou a dajte si poradit od Milkova pretoze inak si t poniektori zahravaju s prusvihom
  • 3. októbra 2007 15:13:19 CEST
    Pocul si niekedy o ohmovom zakone? I(prud) = U(napatie) / R(odpor) Elektrika sa da v tomto pripade zjednodusene prirovnat napriklad vodovodu pre lepsie pochopenie. Voda je vo vodovode pod urcitym tlakom - analogicke k elektrickemu napatiu npr v zasuvke. Vodovodny kohutik predstavuje vacsi ci mensi odpor pre prudenie vody - analogicke k elektrickemu odporu ludskeho tela a pokozky. A vysledkom je prietok vody - analogicky elektricky prud. Na ludske telo posobi len ten elektricky prud. Napatim a odporom dokazeme tento prud regulovat. V mokrom prostredi kde je pokozka dobre vodiva ta zabije aj malo voltov, a ked mas dobre izolacne topanky tak v pohode mozes chytat 230V a ziaden nebezpecny prud tebou nepotecie.
    Jasne:o)
  • 3. októbra 2007 11:43:01 CEST
    hej 30mA pri 230 volotoch ale ked velmi nizke napetie tak prud ti neublizi.
  • 13. septembra 2007 9:58:51 CEST
    Vid tam...
    • 2 posts
    13. septembra 2007 9:34:11 CEST
    Tak, kazdy elektrikar vie, ze v kupelniach a mokrych priestoroch s vysokym rizikom zasahu el. prudu sa ma podla novych noriem pouzivat 30mA prudovy chranic, ktory spolahlivo vypne pri vacsom unikajucom prude zo zasuvky aby nikoho nezabilo. Prud prechadzajuci ludskym telom do 20mA je citit, ale sposobuje podla toho akymi organmi a zmyslovymi receptormi tecie viac ci menej ovladatelne krce a stahy svalov a silne falosne signaly do mozgu. Svaly su ako vieme ovladane elektricky z mozgu a zase rozne receptory ako hmat na kozi vysielaju slabucke elektricke signaly do mozgu, ktory ich spracovava. Tu nejde o to sposobovat partnerovi paralyzu svalov a organov, ide tu len o vyvolavanie pocitov, takze prud volit radsej mensi. Silnejsim elektrickym prudom ako 30mA pretekajucim cez dolezite organy mozete cloveka spolahlivo zabit. Ved kardiostimulator dava na vhodne miesto do srdca podstatne slabsie pravidelne impulzy z malickej baterocky niekolko rokov. Takze pozor, nezahravajte si tu z nevedomostou aby nedoslo k urazu ci smrti vasho partnera.
  • 13. septembra 2007 8:06:44 CEST
    Tiez si skusam ihly na sebe uz niekolko rokov a je to naozaj velmi vzrusujuce, napriklad prepichovanie predkozky ci koze po celom penise alebo na vajciach. Pouzivam ihly z lekarne, kupujem ich po 100kusoch a skusam rozne hrubky aj dlzky. Ak by mala nejaka zena zaujem sa pozriet, mam nejake svoje fotky aj s ihlymi v albume, heslo poskytnem, pripadne ak by mala nejaka zaujem pozriet sa na pouzivanie ihiel aj na zivo pripadne si to vyskusat na mne tak sa mozeme dohodnut, nie je problem ani vzdialenost.
  • 12. septembra 2007 22:57:02 CEST
    ok, ok, ale ty si spomínal 30 až 40 mA a ja som doplnil, že už 0,01 A - čo jest ešte menšia hodnota môže zabiť, to zase závisí od odolnosti organizmu, momentálneho duševného a srdcového stavu atď. Ale tých 0,01 A je velmi málo a to už zabíja ! Teda, ak je dotyčný spojený so zemou
  • 19. augusta 2007 22:54:11 CEST
    banánek sice jde nasunout do jehly ,ale to je tak všechno ,nesplnuje to žádný účel nebot banánek se dotýká pouze umělé hmoty ,tím pádem vodivost žádná.Já to praktikuji tak ,že na jehlu ,která je už aplikovaná ,připnu el.svorky ,tato metoda je zcela účinná
  • 11. augusta 2007 21:01:25 CEST
    Dnes som si pichol ihlu do mieska,chcel by som skusit napustit ho fiziologickým roztokom,ma stym niekto skusenost?
  • 20. júla 2007 15:26:47 CEST
    tvoje album - zamčené:(
  • 20. júla 2007 15:17:47 CEST
    piersing?

vid moj album
    pekne a umelecke. nema niekto taketo foto?