Forums » Nekategorizováno

Isabel = Maculkom?

• 30. marca 2007 12:51:57 CEST
    Chcel by som vediet ci je to ta ista osoba a pouziva dva mena, alebo su to dve rozdielne dominy?
    Mate s niekto s nimi nejake konkretne skusenosti?
    Vdaka

Brandy
    • 5 posts
    1. septembra 2007 21:10:03 CEST
    Ak niekto pocas manzelstva zistil ze ho laka BDSM alebo z inych dovodov nemoze mat taku partnerku je dobre ak moze ist k profesionalnej domine . podla mna totiz plati cas ktory sa ona jemu venuje a nie sluzbu a vtom je rozdiel .pravnik je tiez plateny predsa za cas ktory je z klientom a nieje to pasak
    • 2 posts
    31. augusta 2007 19:01:53 CEST
    Jedine suhlas, ak clovek o sebe vie mal by sa "uvedomit" a skusit si najst partnera s ktorym bude aspon trochu stastny, a nebude zbytocne trapit inu bytost a ani seba. Je nase bremeno vediet zit s nasou orientaciou, ale i zodpovednost
    • 2 posts
    31. augusta 2007 16:34:55 CEST
    Na druhej strane povazujem za nezodpovedne ked niekto vie ze je BDSM+ a napriek tomu ide do vanilkoveho vztahu s vedomim svoje potreby si bude realizovat inde.
  • 31. augusta 2007 16:15:59 CEST
    Ako BDSM+ vo vanilkovom manzelstve velmi a analýza možností. Existuje aj nejaka zodpovednost voci rodine.
    • 2 posts
    15. apríla 2007 18:11:22 CEST
    to co hovoris su krasne frazy ale nic ine ako frazy.
    Pre manzelstvo ktore je vanilkove je platena sluzba u dominy podstatne mensi problem do buducnosti ako hladanie si BDSM+ partnerky a nasledne opustenie rodiny. Nie kazdy zisti dostatocne vcas co potrebuje a hlada a zalozi si rodinu. Tam uz vela ustupovych ciest potom nie je.
  • 15. apríla 2007 17:23:26 CEST
    je hambou ak zena alebo chlap predava svoje telo za peniaze.ak domina robi dominu pre peniaze tak viac menej je to vysmech jej samej lebo prakticky ona kona sluzbu subovy,respektive mu sluzi za peniaze.
    • 2 posts
    14. apríla 2007 19:51:43 CEST
    neospravedlnujem klasicku prostituciu ale zase na druhej strane ju nezavrhujem. Keby po nej nebol dopyt tak nie je ani jej ponuka.
    Hrat sa na dominu ci otroka z lasky je sice strasne fajn ale pokial to clovek v sebe nema a nie kazdy to v sebe ma tak to toho druheho po case prestane bavit. A ten co nie je na bdsm v tom vztahu trpi.
    Nespochybnujem ale to ze najkrajsi bdsm vztah je medzi dvomi ludmi co sa miluju a maju podobne preferencie v BDSM ktore si navzajom doplnuju.
  • 14. apríla 2007 19:19:51 CEST
    to nemas pravdu ospravedlnovat prostituciu takto je scestne.v kazdom vstahu moze fungovat bdsm ak je ten vstah zalozeny na laske alebo vzajomnom respekte dokaze jeden partner pre druheho urobit cokolvek aj zahrat sa na dominu alebo otroka.ten kto xce prist k najvecsej slasti takto priamo nebude nikdy stastny lebo bude vediet ze jeho stastie bude ohranicene iba hrubkou penazenky alebo velkostou konta.je krasne ked zistite ze zena ktoru mate velmi radi zacne mat potesenie z femdom a ze vy ste dovodom toho
    • 2 posts
    14. apríla 2007 0:22:14 CEST
    ja by som zase nebola na tvojom mieste taka kategoricka, su ludia co nehladaju alebo nevedia najst dominu na vztah ale pri tom "to" obcas potrebuju tak si to zaplatia. Pokial si domina nemyli rakosku s bicikom tak je to fajn :-)
  • 13. apríla 2007 20:08:44 CEST
    su to prostitutky kedze to robia pre peniaze.
  • 13. apríla 2007 17:19:51 CEST
    su to dve amozem povedat ze isabel je perfektna
  • 3. apríla 2007 0:15:10 CEST
    Ako co ti mam konretizovat?Obe su dost skusene a v pohode.Ked chces vediet co robia tak to je taky problem im zavolat a spytat sa ich?
  • 2. apríla 2007 17:53:49 CEST
    mozes konkretizovat???
  • 1. apríla 2007 22:11:41 CEST
    vyskusaj a zistis.lepsia tazko povedat.obe su dobre ale v niecom odlisne.Kazdemu moze vyhovavat ina.
  • 1. apríla 2007 21:05:25 CEST
    Aaaaa teraz kto vie porovnat ktora je lepsia???
  • 31. marca 2007 19:14:51 CEST
    maculkom je maculkom a nemam nic spolocne s isabel ok?cmuuucik
  • 30. marca 2007 16:15:35 CEST
    reno, mas 100% pravdu. Bol som aj u maculkom a aj u Isabell a su to 2 rozne dominy.
  • 30. marca 2007 13:50:46 CEST
    U Maculkom som bol a ona určite nie je Isabel