14. novembra 2012 15:08:33 CET
Kedze z tohto fora prave zmizli nejakym "zahadnym" sposobom vsetky moje prispevky, tak sem dam svoju reakciu este raz:
---
Zyxy:
Jediny kto tu ma problem s interpretaciou pisaneho textu si ty Zyxy a uz som ti kedysi aj verejne vysvetlil preco. V podstate za to nemozes, ale to este neznamena, ze s tym nemozes nic spravit, no na to sa ocividne nechystas.
Takze podme na to:
Alex postol tento link
http://content.kink.com/imagedb/21252/i/h/200/16.jpg
ktory si okomentovala slovami:
"to su sklony k zoofilii, a nie petplay"
Dalej si pokracovala tymto nezmyslom:
"To mas pravdu ze niekedy to k zoofilii nema daleko, a otazka je co vsetko stvornohym milacikom dovolis (teraz myslim tych ludskych), lenze pokial uz to ma akykolvek naznak sexu zo strany Panicky/Pana (lebo pes Ti bezne ,,osuka" nohu ), to uz podla MNA nie je petplay ale uz je to prave to co som pominala...
Zivemu psovi sa tiez napr. NEnechas vylizat.. =)
staci sa pozriet okolo seba, vela ludi ma taku predstavu ze dogplay je vlastne animal, resp. nahrada za animal."
Beny ta poopravil reakciou:
"S animal to nema nič spoločné"
Na co sa zacala opat prejavovat tvoja povestna arogancia a reakcia o tom, ze nie si blba a ma si precitat tvoju poslednu reakciu ak nerozumie pisanemu textu, alebo nieco v takom duchu na seba samozrejme nenechalo dlho cakat.
Dalsi tvoj prispevok:
"pisem teraz o dominantoch, a moj nazor je taky, ze pokial dominant toto dovoli v knkretnej hre o ktorej sa bavime, a tou je DOGPLAY, tak ten clovek ma sklony k zoofilii."
A to som vytiahol len vety v ktorych pouzivas slovo "zoofilia", nechcelo sa mi to cele citat.
Ako dodatok (a snad humornu vsuvku) k tomu celemu uz dodam snad len vycuc z par tvojich naslednych reakcii po tom co som ta poopravil a uviedol veci na spravnu mieru.
"pre informaciu pre vsetkych, vzhladom k tomu, ze tu zo mna robia nieco, cim som nikdy nebola, a co som nikdy nevypustila z ust (z klavesnice) - !!! NIKDY V ZIVOTE SOM NIKAM NENAPISALA, ZEBY DOGPLAY MALO BYT O ANIMALE !!!"
Po druhe - ja som NIKDY NENAPISALA NAZOR, Z AKEHO MA TU DOTYCNY OBVINIL.
po tretite - TU konkretne ma obivnil JEDEN clovek z neexistujucej veci
ja totizto nemam skutocne v com byt zamotana, pretoze sa vzdy vyjadrujem velmi jasne, nepisem nic medzi riadkami, a za tym co napisem si vzdy stojim
Az ma skutocne zaraza nakolko protichodne reakcie a nazory si schopna prezentovat s absolutnou samozrejmostou, zanietenostou a pocitom (snad) svojej pravdy.
Popravde, cakal som, ze si tie reakcie aspon premazala aby nezostali dokazy, ako to mas bezne vo zvyku. Ale tentokrat si bud zabudla, alebo si bola skutocne presvedcena o tom co pises.
Nejake priznavanie si chyby ci nebodaj suhlas s mojim prispevkom od teba samozrejme neocakavam. Tuto nadej som u teba stratil uz davno, lebo ty nevidis fakty a nepriznas si svoje zlyhanie ani pod tiahou priamych a
absolutne nevyvratitelnych dokazov.
Myslel som, ze sem nakoniec supnem este par recnickych otazok na zmayslenie, ale po tomto vsetkom to uz snad ani nie je potrebne.
---
Zaroven tymto verejne apelujem na admina, aby udelil uzivatelovi Zyxy BAN s okamzitou platnostou a systematicky mazal vsetky jej nove nicky, kedze pouziva dynamicku IP adresu a ban na IP z tohto dovodu nie je mozny. Je absolutne neakceptovatelne aby akykolvek uzivatel takymto hrubym sposobom zasahoval do slobody prejavu na verejnom fore inym uzivatelom tohto servera a povazujem to za najhrubsie porusenie a zasah do chodu servera.
Ak uz toto nie, tak potom naozaj neviem co moze kompetente osoby prijmat k eliminacii takehoto spravania.
Zaroven podotykam, ze zmizli jedine moje prispevky a ziadny iny, tak je snad uplne jasne odkial fuka vietor aj ked som si isty, ze spatna identifikacia bude nemozna.