To že som pekelník viem preto sa snažím meniť na svetelný luč,, ,,
Mám v dátume,dni,roku,hodiny,narodení samé 6,v občianke 6 na každom aute som mal v špz aspon 2 x 6 ,a daľšie zameniteľné lubovolné čiže,,0,,,,,
Walpružina neviem čo je ale Walpuržina už áno. Všimni si, ja mám aj čarodejnícke meno priezvisko. A ty budeš majster čarodejník Gandalf :-) bola som i svedkom blackmetalových rituálov na koncerte minulé leto...
hlúpe zvyky, doteraz som nepochopil na čo je dobré oblievať ženy alebo im kydať voňavku na vlasy, či akože vyšibať... ony sa tvária, že to nechcú ale potom sa s vami mesiac nerozprávajú, lebo ste ich neprišli vyšibať. traumu mám z detstva ešte, som vtedy rebeloval a povedal, že nebudem robiť nič, čo moja hlava nechápe... teraz na staré kolená už rád naplácam na riťku, ale keď je toľko neposlušných báb
Osobne,nikdy som nemal nejaký extra vzťah k Veľkej noci,vnímal som ju ako niečo pre mna uplne nepodstatné,nevidím nič na tom strčiť niekoho pod studenu vodu,ani sa nezaoberám historiou z čoho to vlastne vzniklo,
Takže u mna Veľká noc = 0 bodov,
Pro tom ako sa zima posuva čim viac tým dalej od povodního dátumu,to speje akurát k uspešnému zápalu pľuc,
Ked už som bol nutený tak som používal vonavky,to boli školské platonické lásky,
ja som čital tvrdenie, že kúpačka pochádza z dôb, keď bola lekárska veda v plienkach, ale sedlácka múdrosť sa dedila.
Vraj hádzanie do riek a polievanie ľadovou vodou mohlo vyvolať šok, ktorý mohol u geneticky preddisponovaných jedincov (v tomto prípade dievčat)viesť ku urýchleniu a tak preukázaniu možných duševných porúch, ktoré nastupujú pozvolňa a ťažko sa diagnostikujú, ale keď už postihnutie (napríklad aj, ale nielen vplyvom šoku) prepukne, je nezvratné.
Toľko ku prirodzenému výberu najsilnejších jedincov, zaručujúcich zdravé potomstvo.
Neviem, nakoĺko ale môže ísť o prvoaprílový žart.
Aspoň pár ľudí a možno aj to by malo patriť do úvodzoviek sa zapája do diskusie. Ale aspoň niečo. Stále sa bojíme hovoriť o našich pocitoch. Tak veľa ľudí nehovorí. Sme sklamaní že? Kto ma vyšibe dievčatá?Prevratime tradíciu na ruby. Ja som rumburak a dokážem všetko tak šibte už konečne.
zaujímavá téma
o tom, aký to má vplyv na rozoznanie submisívnych a dominantných črtov nielen u dospievajucich dievčat ale aj chalanov by sa dalo polemizovať
Z pohľadu dievčat - ktorý je silný, aby si zaslúžil moje "vajíčko"
Z pohĺadu chalanov - až kým nebudeš mať prúžky na zadku - ta asi uteká najrýchlejšie, grrr
V dnešnej dobe informatizácie a liberalizácie je to už ale o inom (dievčata sa stávaju dominantnejšie a chalani submisívnejší) ale základne prvky pudov ešte pretrvávajú - možno ale budú onedlho šibať a kúpať v rieke dievčata chalanov
prepáčte, dovolil som si oneskorený prvo aprílový žartík
Mne sa vidi trapne to polievanie vselijakymi smradlavymi vonavkami :-) to ostatne vie byt aj prijemne ked je to robene s citom a tym spravnym nastorjom na omladzovanie co su cerstve vrbove prutiky
Celá Šibačka sa mi zdá dosť trápna. Ale proti gustu žiadny dišputát. Každopádne je to zaujímavá tradícia ale čo sa týka tvrdosti asi nie moc zaujímavá. Treba ale občas pritlačiť aby bolo jasné načo ten korbáč vlastne slúži. Ináč to pôsobí ako zaujímavá atrapa.