8. apríla 2007 16:07:28 CEST
Má někdo zkušenosti s přemeňování lidí v živý nábytek - křesla, stoly, skříně, svícny, lampy, lustry atd.
Rád bych znal Vaše názory popřípadě poznatky z reálu pro výměnu informací a inspiraci. Díky za odezvu.
14. apríla 2007 14:59:22 CEST
nie citaj pozorne. Len tak ma napadlo ze by to niekto tak mohol brat.
13. apríla 2007 22:25:39 CEST
Proč by to neměl být trest, když si z tebe někdo udělá kancelářské křeslo a pak si na tebe sedne?
12. apríla 2007 18:50:31 CEST
Ale slovicko trest sa to mu prilis nehodi ale take slovicko ULOHA to uz skor. Ale moze to byt uloha a trest lebo rozhybat stuhnute koncatiny je dost bolestive niekedy aj nebezpecne ak je snaha o prudke rozhybanie sa. Takze dalo by sa povedat ze 2 v jednom. Najsampr sa potrapite psichycky a potom fizicky.
12. apríla 2007 1:18:50 CEST
To nemá být sport, ale trest.:-)))) K subíkovi patří masochismus, však také naříká a proto jsou jeho projevy utlumeny roubíkem :-) A vy tady o kolenačkách telovej barvy :-)))
11. apríla 2007 15:47:28 CEST
No kolenačky by asi šlo vyrobiť aj v požadovanej farbe :-))) Len by asi nestali 50 Kč ako v hobbyshopoch
10. apríla 2007 22:47:36 CEST
Naprosto souhlasím, je to i tréninku a zvyku na poziční tresty.
10. apríla 2007 22:46:19 CEST
nemyslím si, že jen do společnosti. I tvá madam si ráda na něco sedne nebo něčím posvítí na čtení.:-))
10. apríla 2007 21:06:56 CEST
citam ze ciastocne si si aj na tu otazku co si my polozil aj odpovedal. Ak chces niekoho znehybnit nemusis zrovna zastavovat alebo spomalovat krvny obeh. Mozes sa dokonca znehybnovat aj dokonca svojej vlastnej vole. Ak ti mam povedat svoje skusenosti s trpnutim koncatin tak som s tym mal problem lenze nie pocas zvazovania ani inych sexualnych hier ale skor nez som co len vedel o tom ze zenska dominancia nieje len vo filmeckoch na paskach. Zbavil som sa toho tym ze chdievam do fitka uz nejaku dobu. Maval som viac problemou s koncatinami krce, opuchy atd. ale to uz ma az tak netrapi. Dajme tomu ze ak dlho klacis na kolenach, tak mozes mat s nimi ak problem a urcite budes, ale tu by mala zahrat ta vzajomna zdvorilost a prisposobit tento druh hier tak aby partner neskocil v 40 ako invalid.
10. apríla 2007 8:06:51 CEST
Naprosto s tebou souhlasím:))) Ještě by taková barová skříň taky chtěla nasávat, ne?:))) A paní aby jí držela sklenici..:))) Kam bychom došli?..))) Sodoma Gomora....:))))
9. apríla 2007 16:59:20 CEST
Dlouhodobější svázání - v řádu hodin, musí zohlednit zdravoní rizika. Tedy poloha by měla být pokud možno pohodlnější a poutání sice spolehlivé, alenatolik volné, aby nedocházelo k zaškrcení krevního oběhu. Uzly by neměly být na páteři, ani na takových místech, aby působily otlaky..
9. apríla 2007 16:55:22 CEST
Ty ale mluvíš o bondage. To je něco jiného než sloužit jako nábytek. Pokud je někdo nábytkem, třeba stolem, nějaký rozhovor, nebo dokonce sexuální aktivity jsou poněkud vyloučené. Stůl je stůl, nikoliv sexuální objekt:)) Jinak s tebou ale souhlasím, že bondage je zajímavá a není nudná ani pro jednu stranu.
9. apríla 2007 15:15:32 CEST
A netrnuly ti nohy nebo ruky , myslím jako odkrvení a pak následné mravečení, zvláště u toho dlouhodobějšího svázání? nebo jak tomu čelíš nebo předcházíš?
9. apríla 2007 13:02:43 CEST
vec. Hlavne ak mate problem so stresom alebo neposednostou. Dalej to rozvija sustredenie cloveka sa na urcitu vec aspon ja mam take skusenosti. Nehovorim o premene na nabytok alebo nieco pod. ale o dohodobejsom zvazovani. Ale to je jedno lebo aj v tom pripade ste nehybne alebo ciastocne z nehybneny. Je pravdou ze to moze byt nudne pre pratnerku ale nie pre vynaliezavu partnerku. Nam sa velmi dobre osvedcila komunikacia medzi sebou. Ked som zviazany. Takisto neskor pridu telesne potreby ktore sa bez pomoci druhej osoby nedaju zvladnut ak si nechce napr. ostat podlahu. Dalej som zazil spustu provokacnych a sexi drazdivych utokou samozrejme bez moznosti sexu, dotyku. Nieje potreba znehybnovat na cely den alebo viac lebo to moze uz moze byt nudne.
8. apríla 2007 19:31:24 CEST
A když jste s partnerem na delší dobu, tak se na to dá ta hoďka obětovat, aspoň já bych do toho šel.:-))
8. apríla 2007 19:10:44 CEST
Ono to ani nelze provozovat příliš dlouho, protože nesmí dotyčný zkolabovat - dýchání, krevní oběh, Trošku jsem rejdil a zjistil jsem, že dotyčný vydrží tak hodinu, záleží na tréninku, na vybavenosti, na druhu spoutání a následného zatížení "nábytku" atd atd.
8. apríla 2007 18:44:16 CEST
Já jsem své Paní sloužil jako popelník, je to opravdu super.
8. apríla 2007 18:01:17 CEST
Partnerovi se tahle představa také zamlouvá:) Mně by to ale po nějaké chvíli nudilo.. Párkrát jsem si z něj udělala stolek.. pro tu chvíli, kdy jsem si na něj odložila šálek s kávou, nebo talířek to je zajímavé, ale dál... Jo.. a ještě dělal věšák.. ovšem po nějaké době přestal být jako věšák částečně použitelný:)))
Možná je to dané tím, že spolu nežijeme, takže když jsme spolu nechce se nám "ztrácet čas":) Umím si představit takovou lampu... nó.. raději svícen:)) Ale pak jen sedět v křesle a číst si...:(
8. apríla 2007 17:46:28 CEST
Jednou jsem vydržel takhle celý film, prostřídalo se to tak, že jsem nejdříve sloužil jako sedačka (na všech čtyřech), pak podnožka pod nohy a nakonec jako sedátko pro facesitting...
pak mě však, ale celý týden bolelo tělo:)
8. apríla 2007 16:18:19 CEST
To já sice taky nevím, ale je to velmi vkusná dekorace a rád bych to vyzkoušel, hledám někoho, kdo s tím má jistou zkušenost. Asi tuším co mám očekávat. A taky si nemyslím, že by to hned bylo na celý den. Končetiny se musí nechat po čase prokrvit.
8. apríla 2007 16:14:08 CEST
no ta představa je super ale asi by mě nebavilo stát celý den,držet svíčku a ani se nehnout.je to málo akční