Forums » Nekategorizováno

"DOMINA" MESIACA - celebrity SR a CR

• Moderator
    • 33 posts
    16. decembra 2004 1:49:49 CET
    Priestor na diskusiu k nasej ankete... O vysledkoch minuleho mesiaca, o aktualnych preferenciach.. o vasich tipoch na buducomesacne novinky... pripade linky na nase oblubene "Dominy"...
  • 16. novembra 2008 15:04:52 CET
    Myslite ze IVA este vyhra September ???
    • 5 posts
    7. augusta 2008 7:27:23 CEST
    Co keby ste z ankiet prestali robit modly, .. je to len zabava a nic viac, a ked sa niekto vyziva, tak ho v tom nechte .....
  • 7. augusta 2008 6:28:01 CEST
    Tak, teraz uz spravil s tejto ankety totalnu saskaren nejaky ,,AKTIVNY DEBILKO,, ktory si tu nadeluje body cele noci svojim 15 vyvolenym damam. Asi si chce sam sebe nieco dokazat, ze aky je vychytraly alebo vtipny. To je uz jeho vec. Asi chodi na nocne smeny a celu noc pouziva program ,,invisible browsing,, . Mam ho nainstalovany aj ja na P.C. a mohla by som poziadat aj kamosky aby si ho dali. Ale aky by to malo vyznam? Na konci mesiaca by sme sutazili s tymto ,,AKTIVNYM . . . . ,, a damy na prvych miestach by mali milion bodov?
    Cize nech si len sutazi dotycny sam zo sebov.
    Aj adminovy som pisala , ze su aj krajsie fotky namy preferovanej damy, aj som poslala foto a ziadna reakcia.
    A este jeden nemily poznatok: mesiac tu konci v 5 dni nasledujuceho mesiaca. :-((
  • 31. júla 2008 10:10:14 CEST
    zase sa tam nejaký ZBOJNÍK dostal k moci a vyčíňa-robí si z hlasovaním čo chce.Je to na srandu,lebo si lieči svoje komplexy.
  • 31. júla 2008 7:44:53 CEST
    kopu dominatnych bab tu este chyba co tak tweensky alebo baby s markizi polakova alebo hospodarova
  • 30. júla 2008 22:24:00 CEST
    "kedy budem domina mesiaca?"

Pre mna uz si
  • 22. júna 2008 1:42:06 CEST
    že tady fórujeme o celebritní anketě... tak tam už by mě opravdu zajímalo, k emu jsou ty výsledky dobré
  • 22. júna 2008 1:39:22 CEST
    1. Dát možnost hlasovat v anketě pouze registrovaným
    2. nechat to, jak to je a nadále uplatňovat ochrany proti opakovanému hlasování jednoho uživatele
    3. uvolnit i stávající omezení a provádět pouze kontrolu, zda nehlasuje skript, například pomocí kontrolního kódu.
    Výhody:
    1. výsledky anket budou mít vypovídací hodnotu o tom, jaká je mezi registrovanými uživateli preference jednotlivých alternativ
    2. nic se nezmění
    3. žádné mě nenapadají
    Nevýhody:
    1. objeví se příval ad hoc registrací nicků, které odešlou hlas a zůstanou nevyužity. Bude nutné provádět kontrolu, zda se neregistruje skript.
    2. ochrana nikdy nebude stoprocentně spolehlivá; při kontrole IP adresy hlasujícího bude blokováno hlasování pro všechny uživatele se stejnou veřejnou IP adresou, například stejným poskytovatelem připojení; uživatelé, kteří jsou schopni kontrolu obejít, budou zvýhodněni vůči těm, kdo to nedokážou.
    3. budou zvýhodněni uživatelé, kteří nemají na práci nic jiného, než vyplňovat kontrolní kódy a klikat do ankety. Anketa spíše než o preferencích uživatelů bude vypovídat o důslednosti, s jakou se jednotlivý hlasující budou snažit o to, aby byl jejich názor považován za převládající.
    Docela rád bych věděl, k čemu jsou ty ankety dobré. Zda se například subík rozhodne, kterou profesionálku osloví, podle toho, kolik má v anketě hlasů.
    Nebo zda je to tak, že se o nějaké dámě dozví, hned se poletí podívat do žebříčku a řekne si: kdepak, je až ve druhé desítce, u té by se mi jistě nelíbilo.
    Nebo jinak, zkuste napsat, jaké závěry vyvozujete z aktuálního žebříčku vy. Já žádné, vlastně ani nevím, kdo hraje a jak si vede.
    • 2 posts
    21. júna 2008 22:53:56 CEST
    admini ti nerobia, ani jeden na to nemam cas a ani chut sa kvoli tomu hrabat v databaze :-) Ale zjavne niekomu na tom tak zalezi ze je ochotny robit mozne aj nemozne aby prave jeho favoritka vyhrala. Nehovorim teraz o hackovani ale o prekonani ochrany voci viacnasobnemu hlasovaniu.
    Celkovo ale dost nechapem preco to tak prezivate :-)))
  • 20. júna 2008 21:27:32 CEST
    ......A ja si myslim,ze ty uz celebritou si.Aspon pre mna urcite :-)
  • 20. júna 2008 12:52:47 CEST
    ajaxaja má pravdu,presne to sa stalo.O tom je aj moj príspevok z 5.5.2008.Neviem,ako sa to môže diať,leda že by niektorý z adminov....../ten človek drží už dlho na prvom mieste Mikovú,tiež drží hore Rottrovú,Adamovskú a proste koho si zmyslí/.Myslím si,že to nie je košér.
  • 20. júna 2008 7:25:52 CEST
    To neni mozne ako niektorej pribudnu body. vid Jadranka. Niekto rana ako ide do prace jej nahlasuje za pol hodinu aj 100 bodov. Meni si I.P.adresu a hlasuje ako besny. Potom je v praci tak ani bodik. Vecer sa to zopakuje. Ja som na svoju favoritku nahovorila vsetky moje kamaratky a takymto spekulantom sa neda konkurovat.
    • 5 posts
    6. júna 2008 10:23:27 CEST
    A mas to ..uz si ta zaradili :-)) .....ale nie, ako sa vravi, proti gustu, ziadny disputat, nemozes omezovat nejaky vyber, ved to co je spatne postupne odpadne
  • 6. júna 2008 8:49:27 CEST
    Ty si asi forever jung
    • 2 posts
    5. júna 2008 23:44:00 CEST
    Nevidim dovod preco tie damy vekovo obmedzovat, kazdy dava prednost niecomu inemu :-)
  • 5. júna 2008 17:21:58 CEST
    Jakkoli mne ta anketa absolutně nezajímá, musim říct, že jsi věkysta. Navíc mi nemohlo ujít, že jsi jmenoval pouze dámy z našeho břehu řeky Moravy. Jakpak jsi to myslel, he?
  • 5. júna 2008 15:30:25 CEST
    Už som do tohto fora písal príspevok adminovi"05.05.2008 @ 11:02" a je stále aktuálny.Navrhoval by som vekové obmedzenie celebtít/povedzme 50 rokov/,nakoľko si neviem ako dominu predstaviť staršiu dámu a evidentne si tento rebríček niekto mýli s rebríčkom sympatií k tej ktorej celebrite/ale to nemá s dominami nič spoločné/.Osobne si myslím,že dámy ako Rottrová,Zagorová,Adamovská,Helena Vondráčková,a pod.tam už nemajú čo hľadať./Je to môj názor/.
  • 5. júna 2008 10:32:27 CEST
    budem na tom pracovat
  • 5. júna 2008 10:01:48 CEST
    ked sa stanes celebritou, mas moj hlas
  • 5. júna 2008 9:48:42 CEST
    kedy budem domina mesiaca?
  • 4. júna 2008 10:55:44 CEST
    Vedel som ze mi v tom rebricku niekto chybal... Katka Knechtova !
    • Moderator
    • 33 posts
    3. júna 2008 18:25:54 CEST
    Novinky:
    Katka Knechtová, Kateřina Neumannová, Dominika Cibulková, Soňa Norisová, Michaela Urbanová, Erika Judyniová, Jadranka, Mirka Čejková, Dagmar Havlová a Pavla Charvátová
    Vypadli :
    Diana Kobzanová, Anna Kulovaná, Kateřina Brožová, Gabriela Partyšová, Eva Jurinová, Renáta Vesecká, Gabriela Pirošková, Dana Váchalová, Andrea Belányiová a Petra Voláková
  • 7. mája 2008 0:49:46 CEST
    Kdo za mne naklika Kubelkovou tenhle mesic ??

Ja velmi nemohu ..
  • JK
    6. mája 2008 23:40:30 CEST
    Co jiného se od tebe dalo čekat ty chudáčku. Vidím, že jsi moc vtipu nepobral. Nestojíš mi za to abych se s tebou dál zabýval. Ty a tobě podobní tuto stránku jen zkazili.
  • 6. mája 2008 23:35:35 CEST
    Hurá!!!!Máme druhú sombsu.......