Forums » Nekategorizováno

"DOMINA" MESIACA - celebrity SR a CR

• 19. februára 2008 19:19:29 CET
    hm sory ako kazdy tu pise o IH internetovych honicov ale mne to tu dojde ako by ste tu len masturbovali v tomto topicu :D
  • 19. februára 2008 11:34:06 CET
    To,že Tatiana Míková již 6 měsíců vítězí mě těší.Dávám jí hlasy,ale pořád si jí nedokážu jako dominu představit,která by mě mučila.Jako otrokyni jen v kalhotkách někde na chalupě zamčenou v kládě,nataženou na skřipec,nahatou přivázanou ke stromu v blízkém lese a jěště trpět s ní po boku,to je jiná představa.Paní Bobošíková a paní Jílková to by byly jiné DOMINY.
  • 21. decembra 2007 18:41:36 CET
    Myslim, ze by mohla byt nominovana aj tato Dama.
    http://www.lucialuzinska.sk/pic_liv.html
  • 14. októbra 2007 11:01:34 CEST
    Nominoval jsem Dagmar Raupachovou...tady posílám link...mrkněte na ní...myslim,že šanci má velikou...
    http://celebrity.nazory.cz/forum/viewtopic.php?t=567&sid=06fbc0db4c4c6b2631a8cdd8c351e6eb
  • 8. augusta 2007 22:43:44 CEST
    ano Danka, to ma napadlo x krat ked som ju videl v jednom nemenovanom serialy na prime,Danka Danka
  • 4. augusta 2007 10:47:53 CEST
    jasne ze uplne najlepsia domina je dana moravkova
  • 31. júla 2007 22:03:54 CEST
    a bit pathetic, but not bad, i like a domestic topic
  • 31. júla 2007 0:49:46 CEST
    Beyond Dull!
  • 30. júla 2007 20:34:22 CEST
    Dull
  • 6. mája 2006 14:37:41 CEST
    S Překrásnou Madam Bobošíkovou asi souhlasím, také Ji moc obdivuji. Ale chybí mi tady moje nej. favoritka, udivuje me, ze jste JI zde vůbec nezařadili... a sic Paní Kateřina Kornová?
  • 25. apríla 2006 9:29:23 CEST
    Hlavne admin by mal vyhodnotiť aj marec ved už je koniec apríla
  • 24. apríla 2006 17:03:44 CEST
    Nechtělo by to změnu !!
    Ta aktuálnost ankety je teda děsná. Když to tvůrce nebaví nebo na to nemá čas tak ať toho raději nechá ...
    Zbyněk
  • 5. februára 2006 15:07:32 CET
    Plne suhlasim, ze je vecou kazdeho jedneho vkusu, za ktoru dominu da svoj hlas. Nikde nie je predsa napisane, ze ludia nemaju rozny vkus, (a zasa vychadzajuc z psychologie a sexuologie) : je prave viac uprimne to mysliacich submisivov (tzv. skutocnych), ktori by si radi nasli prave STARSIU dominu (vychadza to z ich podvedomych orientacii na urcite osoby atd...), cize to si nemyslim, ze je to nieco strasne, ak vyhrava domina starsia.
    DUBLINER: hmm, myslim, ze fyzicka krasa by nemala byt jedinym kriteriom, ked sme pri tom - a to myslim NIKDY

(vzhladom na narast hlasov, sam som bol ucastnikom toho, ked su niektori tu hlasujuci ludia ovplyvnovani tu prihlasenymi pro-dominami, aby za nich davali svoje hlasy - a napr. kazdy den, alebo pri prihlaseni, alebo ako sa to da - vl. skusenost) - ale to za podvod nepovazujem
  • 5. februára 2006 9:45:44 CET
    Are these Femdoms? Giraffes should bend and kneel! Submissive regards "it"
  • 23. januára 2006 8:53:49 CET
    Názor že sú tam aj staré dominy myslím že to je vecou každého...Mna zaujala napríkla naozaj staršia domina. Videla som jej film Peklo v retaziach snad to bola 2. neviem Preto som jej poslala svoj hlas i napriek tomu že ten film má už asi 15 rokov.Každý aj tak má svoj idol vo svojej predstavivosti sám.
  • 22. januára 2006 22:56:37 CET
    Už po několikáté se snažím upozornit, že dochází k manipulaci s hlasováním, není přece možné, aby v průběhu jedné hodiny získala skupina celebrit 100 bodu. Jedná se opakovaně o stejnou skupinu „důchodkyň“ a škared, která se umísťuje pravidelně v první desítce. Navrhuji, aby bylo umožněno hlasování pouze těm uživatelům, kteří se přihlásí a aby na jedno jméno se bylo možné přihlásit pouze k jednomu PC, potom se snad zamezí těmto případům.Není přece správné, aby někdo hlasoval poctivě a druhý využíval nějakých fíglů.
  • 18. januára 2006 2:53:38 CET
    Po opravě tam zase je Petra Polanská hned dvakrát!
  • 13. januára 2006 10:43:50 CET
    Je to možné, aby v prvej desiatke boli také staré vraždy a ešte k tomu škaredé?! Ľudia, čo ste slepí, veď domina musí aj nejako vyzerať a nie ako stará korytnačka ! (O tom že v prvej desiatke nie je žiadna Slovenka pomlčím)
  • 13. januára 2006 5:47:47 CET
    Výsledky jsou správné, klidně si s tím dej tu práci a přepočítej si to! Já jsem šel na to opačně (1. místo jeden bod, druhé dva atd. a došel jsem ke stejným výsledkům).
    • Moderator
    • 33 posts
    13. januára 2006 4:08:16 CET
    Dominu roka 2005 sme počítali nasledovne : Za každý mesiac sme dominám prideli body od 100 do 1 podľa umiestnenia (100 bodov prvé miesto...1 bod pozícia 100.)
    Za chyby sa ospravedlňujeme, vdaka za upozornenie, už sú opravené...
  • 12. januára 2006 19:40:01 CET
    Chtěl bych se zeptat, jak se počítali ty výsledky Dominy roku? Nějak se mi to nezdá.
  • 12. januára 2006 17:53:58 CET
    Příjemně mě překvapila stránka s vyhlášením Dominy roku 2005 s fotografiemi, jenom bych prosil opravit:
    Ivana Andrlová (je napsáno Andlová) a pak u Jany Hlaváčové je cizí fotografie.
  • 17. decembra 2005 2:42:43 CET
    Preco by mohla byt Adriana dobra Domina ? pozrite napriklad tuto fotku :

Adriana v TV
  • 10. decembra 2005 8:58:43 CET
    Tak jsem zvědav, kdo nakonec vlastně vypadne? Také by mě zajímalo, jak budete řešit situaci s nově nasazenými, které jste časově znevýhodnili oproti ostatním?!
    • Moderator
    • 33 posts
    7. decembra 2005 11:58:40 CET
    Doslo k chybe... neumyselnej, nahodnej, ludskej... nehladajte prosim za tym ziadny skryty umysel, nemame ziadny dovod manipulovat vysledky, anketa je tu pre vas. za chybu sa ospravedlnujeme a dufame ze vas neodradi v dalsom hlasovani. chyba je uz opravena. D.