20. júla 2007 21:40:12 CEST
že názory se různí,každý má svou představu o takovémto vztahu.Já osobně si však stojím za svým.Tohle auditko nese název stálé otroctví.A jak název sám napovídá,jedná se o otroctví.A pod pojmem otroctví 24/7 si já osobně nepředstavuji partnerské soužití,ani nic podobného,ale stálou službu která už by se skoro otroctvím nazvat dala,nebot tento člověk nemá žádné práva a vlastní názory,je majetkem dominantní osoby,je sepsaná otrocká smlouva atd,ale skoro říkám proto,protože tento člověk se pro takový životní styl rozhodl sám.A i když takovýchto lidí je pomálu,vím ,že v reálu takto žijí.Znám takové lidi.Nicméně ,mě by otrok nevyhovoval,já sama tento název nepoužívám ,protože nemám potřebu jednat se svým subíkem pro kterého se spíše hodí výraz osobní sluha,jako s onucí.Ví kde je jeho místo,jaké je jeho postavení,co je jeho povinostmi a proč mu to neustále připomínat,když svou roli plní dobře.Něco jiného by bylo,kdyby něco provedl,pak je to na místě.Může vyslovit své názory,má svá práva,a služba pro mě ho naplnuje a uspokojuje,mě také ,ale není mým životním partnerem ani milencem,či přítelem.Závěrem jen dodám,že jakýkoliv jiný vztah,než shora zmíněný není pro mě stálým otroctvím 24/7 pokud není skutečně naplněn význam a podstata těchto slov.