Forums » Nekategorizováno

REALNE DOMINY

• 26. mája 2007 10:43:51 CEST
    Smashin, Beeky, Chromka1988, Tamarila, LadyT, Nelyss, L. Moly
  • 13. júna 2007 0:03:34 CEST
    no vidis...celkom to ide
  • 13. júna 2007 0:00:13 CEST
    Návrat k reálným dominám? Ale to je každá, která dominantní život žije. Otázka je jakou formu života a dominantní praxe zvolila. To už se ne každému subíkovi líbí. A tak se o tom mluví stále dokola už v několika tematických diskuzích.
  • 12. júna 2007 23:53:54 CEST
    co keby sme sa zase vratili k tomu o com tato tema tu je?

alebo si vas infantilny kohuti zapas vybavte niekde v separé...
  • 12. júna 2007 22:27:46 CEST
    tady je dneska taky převelepříkladně pomilováníhodný večer :O)
  • 12. júna 2007 21:57:26 CEST
    dneska by to šlo,dnes je krásný den
  • 12. júna 2007 21:44:01 CEST
    Pokud já ztratil obsah a ty nemáš na co reagovat, pak jásám, protože přestane tato trapná komunikace.
  • 12. júna 2007 21:28:14 CEST
    Privelmi si fandis - ta reakcia bola preto taka - lebo nebolo na co ine reagovat...stratil si obsah, ak rozumies, co to je...
  • 12. júna 2007 21:19:40 CEST
    Tak koukám, že jsi už v koncích, ale musím ti v žaludku vězet hodně hluboko.
  • 12. júna 2007 16:49:34 CEST
    Tak ako ja som pre teba idiot, tak ty si pre mna uplne zufaly, ubohy dement. A nie kvoli tomu, ze ci tu hladas Dominu alebo nie... Ved ty ani nevies, co pises..na co vlastne reagujes...
  • 12. júna 2007 14:23:21 CEST
    Je příjemné, když se více lidí dívá na stejnou věc podobně. Dle mého cítění: svou paní by měl subík milovat s úctou pokorou a oddaností, ale ne všichni to tak mohou chápat. A pak vytvářejí podobné svazky na odlišných možná volnějších podmínek.
  • 12. júna 2007 12:44:08 CEST
    Naprosto mas pravdu,jsem rad ze si pochopil muj prispevek Ano vsechny odborne clanky takto hovori. Svou pani musi subik milovat.Ne vsak vsichni to tak vidi to je o tom zda predstiram a nebo je to muj zivotni styl.Dik
  • 12. júna 2007 12:40:42 CEST
    Jsem tady kratsi dobu jako Ty,na svuj nazor ma pravo kazdy,ale prec si myslim ze ne vse vis a nemuzes se mylit,je to lidske a hlavne si myslim,ze volna diskuse ma slouzit i k poznani jinych nazoru a popripade k oprave vlastnich. Je tady spousta rozumnych lidi obojiho zamereni tak se vzajemne respektujme,budme slusi a diskutujme. Dik
  • 12. júna 2007 11:05:32 CEST
    Ano, emoce převládly rozum, bohužel.
  • 12. júna 2007 10:47:52 CEST
    hm, ja ti to neberiem...

vlastne som sa len pozastavil nad tym ze sa tu hasite ako psi v podstate to uz nemalo dojem vymeny nazorov k teme ale skor takeho osobneho vybavovania si uctov...to je v podstate vsetko
  • 12. júna 2007 8:22:17 CEST
    bod 1) souhlasím
    bod 2) souhlasím
    bod 3) slavesk je od počátku děsně konfrontační. Vždyť sem nastoupil jako otrok a ted hlásá, že je dominantní, asi proto jaký má nick.Mně ani nevadí, že je switch. Mně vadí, že nepřipouští cizí názor, na každou odpověď kohokoliv následuje arogantní odpověď s urážkami a obvykle popírající jeho předchozí tvrzení. Takže si za jeho označením IDIOT tentokrát stojím. Normálně to nedělám, toto je výjimka.
  • 12. júna 2007 1:25:59 CEST
    Už mám!
  • 12. júna 2007 0:29:03 CEST
    furt nemate pekne vonku?
  • 11. júna 2007 22:57:26 CEST
    Cauko nie si jediny ktory nesuhlasil toto forum by sa dalo nazvat"svetonazor proti jednotlivcovi"
  • 11. júna 2007 22:23:19 CEST
    nejak to tu uz sledujem dost dlho a musim povedat,ze si poriadne davate do nosa...a zbytocne...

1. kazdy ma svoj nazor a ma pravo ho vyjadrit
    2. kazdy sme individualny a aj v tomto smere mame rozny uhol pohladu na vec, rozne sa k tomu staviame
    3. myslim, ze sa tu malokto pozna s tym druhym osobne...KTO VAM TEDA DAVA PRAVO SUDIT O TOM DRUHOM???

na koniec, toto je moj pohlad na vec a moj nazor. pre mna sa na to mozte vrhnut a roztrhat to...alebo porozmyslat a tom...je to na vas...
  • 11. júna 2007 18:43:35 CEST
    Polovicu z toho, co si napisala a udajne je to moj nazor, som nikde nenapisal. Kde som napisal, ze iny nemoze mat partnerku? O sebe som uz napisal - som submisivny k spravnej osobe, v spravnom case. Inak sa povazujem za dominantneho cloveka, v profesionalnom zivote. Sub som iba k Nej... Problem je ozaj v tom vnimani, ze absolutne nechapes iste rozdiely a hras sa tu na kvazi-Dominu.Ja skor pochybujem o tvojej skutocnej dominancii, hras sa tu na nieco, cim nie si. Co si tu vymyslas, ze som napisal, ze len ja som "opravdivy subik"? Co mi davas do ust nieco, co som nepovedal, resp. nenapisal?

Ku Kazouhovi:

Len dokazujes, co som napisal skor. Zoberies si sebeklam ako nejaku svoju axiomu a to ma byt udajny fakt. S tebou sa ale bavit - to je ako bavit sa s niekym, koho IQ ozaj neprekracuje cislo jeho vahy - ak, samozrejme, nerobis Sumo..

A ziaden priklad si neuviedol - len si mi dal za pravdu...

"Cele forum ide proti mne" - toto moze byt argument ozaj len pre teba, pre kus barana v stade. To akoze teraz mam povedat, - Ano, mate vsetci pravdu, lebo vas je vacsina..? Tohto si schopny asi ozaj len ty, mentalna luza...
  • 11. júna 2007 15:10:26 CEST
    Jo, napsal jsem to i já. Ale neplatilo to obecně, protože jinak by mne to docela mrzelo. Ode mne to bylo určeno výhradně jedné osobě, se kterou jsem si dovolil jednou nesouhlasit a poté mi bylo kde co vmeteno do tváře.
  • 11. júna 2007 14:14:07 CEST
    Je zajímavé, kolik lidí tvrdí, že je vůbec nezajímá, co si o nich kdo myslí. Ale jakmile se setkají s tím, že si o nich někdo něco myslet začne, mají nezvladatelnou potřebu to komentovat. Možná by nebylo od věci definovat jejich postoj nějak jako: Mysli si o mně, co chceš, ale koukej, ať se to shoduje s tím, co si o sobě myslím sám. Jinak ti to dám sežrat
  • 11. júna 2007 13:27:51 CEST
    Vies ze to bol len vtip!!!
  • 11. júna 2007 0:33:16 CEST
    Zalezi na tom ako moc ma budes o to prosit.
  • 10. júna 2007 23:34:20 CEST
    Mozem skemrat prosim aspon ja Lady