11. júna 2007 18:43:35 CEST
Polovicu z toho, co si napisala a udajne je to moj nazor, som nikde nenapisal. Kde som napisal, ze iny nemoze mat partnerku? O sebe som uz napisal - som submisivny k spravnej osobe, v spravnom case. Inak sa povazujem za dominantneho cloveka, v profesionalnom zivote. Sub som iba k Nej... Problem je ozaj v tom vnimani, ze absolutne nechapes iste rozdiely a hras sa tu na kvazi-Dominu.Ja skor pochybujem o tvojej skutocnej dominancii, hras sa tu na nieco, cim nie si. Co si tu vymyslas, ze som napisal, ze len ja som "opravdivy subik"? Co mi davas do ust nieco, co som nepovedal, resp. nenapisal?
Ku Kazouhovi:
Len dokazujes, co som napisal skor. Zoberies si sebeklam ako nejaku svoju axiomu a to ma byt udajny fakt. S tebou sa ale bavit - to je ako bavit sa s niekym, koho IQ ozaj neprekracuje cislo jeho vahy - ak, samozrejme, nerobis Sumo..
A ziaden priklad si neuviedol - len si mi dal za pravdu...
"Cele forum ide proti mne" - toto moze byt argument ozaj len pre teba, pre kus barana v stade. To akoze teraz mam povedat, - Ano, mate vsetci pravdu, lebo vas je vacsina..? Tohto si schopny asi ozaj len ty, mentalna luza...