Forums » Nekategorizováno

PIERCING

• 27. mája 2007 22:21:04 CEST
    sama už také jeden mám,pokud nepočítám i uši,ale jinak se určitě hojí obličej a jinak genitálie,pak také záleží i na tom jak ho tělo každého jednotlivce přijme,protože znám pár lidí co ho museli dát pryč,jednoducho práve preto že si sním jejich telo nevedelo poradit a tak jsem chtěla slyšet názory více lidí.Dostatečnou hygienu beru jako samozřejmost a taktéž odborné provedení.
    • 2 posts
    27. mája 2007 21:55:17 CEST
    Co ja viem tak samozrejme sa pichnut da skoro hocico ale je dobre si to miesto skutocne dobre rozmysleit. Problemy s hojenim nebyvaju caste ked to robia profesionali v sterilite a clovek sa potom o to aj adekvatne stara.
    Dolezite je to miesto a tvar piercingu aby sa neprerusili nervy napriklad na klitorise a nevznikol problem z toho ze miesto sa stane necitlivym. Problemom moze byt aj vytrhnutie pri neopatrnej manipulacii ale to je uz na kazdom.
  • 27. mája 2007 21:23:35 CEST
    Podla mojho nazoru sa nim zdobia aj iny a davaju si to hocikde.
  • 27. mája 2007 20:45:06 CEST
    Mam piersing, je to dobre na drazdenie.Mam ho na bradavke aj na penyse - princ Albert, 2 na spodnej strane penysu. Ak sa dba na hygienu hoji sa to OK.Vsetko zalezi na vkusu, ci pri sulozi piersing ostane alebo sa da dole.Skusal som to aj, aj.