Forums » Nekategorizováno

Hraný necro-fetiš

• 31. mája 2007 0:44:19 CEST
    Zdravím všechny. Jmenuji se Petr a jsem z ČR. Je tady (a nejen tady) několik příspěvků na téma dušení, asphyxia atd. Většinou se v nich diskutuje na téma skutečného dušení nebo škrcení. Existuje ale hodně lidí a zahraničních webových stránek, kde ženy - modelky toto všechno jen hrají a to je podstata takzvaného hraného necro-fetiše, neboli necrogames. Žena hraje škrcenou a poté uškrcenou, ale vzrušující na tom pro všechny je jen ten herecký výkon ženy, nikoli jakékoli skutečné škrcení nebo dokonce skutečné mrtvolky. Namátkou uvedu některé weby: www.ruemorgue.com, www.ewprod.com, www.necrobabes.com, www.inshadow.com atd. Hodně žen prý láká hrát mrtvé a bezvládné. Co Vy na to? Stálo by za to udělat česko-slovenské stránky s hraným necro-fetišem a tedy hranými příběhy se škrcením, dušením, hangingem, necrogames atd.? Diskutujme o tom.
  • 17. februára 2009 11:57:01 CET
    no vidis..ved vravim ze som z toho jelen..pozriem tvoj profil a ty hladas Dominu..
  • 17. februára 2009 11:55:06 CET
    ty mi podla toho co si napisal prides skor dominant..hej?
  • 17. februára 2009 11:54:19 CET
    dakujem, ze si sa ozval..to je zaujimave co pises.. ja mam totiz z neho dojem, ze je skor submisivny typ.. popravde som z toho jelen.. moze byt niekto subik a pritom nekrofetisista? a moze byt niekto footfetisista a pritom dominantny? lebo s tym som sa stretla nedovno na pokeci a bola som paf 8) ja myslela, ze su to len subici.. mam prosto problem niekam partnera "zaradit" mala by som to jednoduchsie... :-/
    • 8 posts
    16. februára 2009 22:34:16 CET
    Ahoj JAni, no mozno sa mu paci predstava ze Ta znasilnuje? Mne sa tiez paci ked je moja zena sputana, drzim jej pusu a drsne ju robim...
    • 8 posts
    16. februára 2009 22:33:00 CET
    Ahoj setci, mna vvelmi vzrusuje, skrtenie a dusenie a aj ho z babami rad praktizujem, ale videl som aj par necro videi, pridem dost neprijemne ze tam niketo niekoho- i ked len hrane udusi... to je skor pre cloveka ktoryi taketo praktiky robi najhorsia mora...
  • 16. februára 2009 11:58:26 CET
    ON ma rad ked sa nehybem! NIE JA!!! Ty sem laskavo nevsuvaj, co som nenapisala! A nauc sa pozornejsie citat!

A pytam sa -Co sa VAM -hranym nekrofetisistom na tom paci? pretoze chcem lepsie pochopit svojho partnera!

• 15. februára 2009 17:23:48 CET
    "on ma rad miluje, ked som ako "poleno" alebo sa tvarim ze spim..vlastne by som kludne mohla aj spat" - co sa nam na tom paci?

no mozno aj nic, len musime casto ako muzi akceptovat realitu...
    obcas cloveku priatelia povedia...Ty sa mas, mas sexi tuto priatelku a Ty si pomyslis, keby si Ty vedel ake poleno je to pri milovani a vlastne nielen pri milovani...
  • 15. februára 2009 14:06:05 CET
    malo ludi na tuto temu?
  • 4. februára 2009 12:53:30 CET
    chceš ma naštvať?!!!
  • 3. februára 2009 23:46:31 CET
    je na mna moc...
  • 3. februára 2009 21:52:28 CET
    toto forum mi pripada najblizsie k tomu co sa paci mojmu manzelovi..on ma rad miluje, ked som ako "poleno" alebo sa tvarim ze spim..vlastne by som kludne mohla aj spat..snazim sa to trochu pochopit, co sa vam na tom paci..? pomozete mi? popisete, co je takeho vzrusujuceho na tom?
  • 3. septembra 2007 17:19:09 CEST
    Zdravím všechny.
    Prosím o názory a zkušenosti a dávám do fóra jednu otázku:
    Jak naznačit nebo říci přítelkyni, náhodné známosti, prostitutce, nebo zkrátka dívce, že mě vzrušuje, když bude hrát uškrcenou mrtvolku s otevřenýma očima, otevřenýma ústama, vyplazeným jazykem a bezvládným tělem, zatímco já s ní budu různě manipulovat? Jak vysvětlit ženě, že je to jen hra, která nemá nic společného se skutečným škrcením a se skutečnými mrtvolami? Prosím o Vaše názory. Pokud nechcete psát do fóra, pište, prosím, na můj e-mail: [email protected]. Děkuju. Petr.
  • 28. augusta 2007 13:22:26 CEST
    Ahoj všichni. Mám spoustu necro-videí (samozřejmě vše je jen hrané). Pokud má někdo zájem, ozvěte se na mail: [email protected] a můžeme se domluvit a pokecat a povyměňovat videa atd.
  • 18. júna 2007 19:10:21 CEST
    Ahoj milovníci tématik: škrcení, dušení, věšení, necro-games. Já jsem pouze pro hru - nic skutečného, jen role dívky. Lidí, které toto vzrušuje, je spousta nejen v zahraničí, ale k mému milému překvapení i u nás v ČR a SR. Chtělo by to web v češtině nebo slovenštině, vlastní videa a fotosady tak, jak bychom si to přáli. A taky dělat třeba nějaká setkání. Není nad to si pokecat s někým, kdo má stejný - bohužel menšinový - fetiš.
    A tady jsou odkazy na zahraniční stránky:
    www.nicheclips.com
    www.2kill4.com
    www.slaymates.com
    www.necrobabes.com
    www.inshadow.com
    www.ruemorgue.com
    www.peachykeenfilms.com

Zdraví Petr
  • 6. júna 2007 8:17:52 CEST
    taky se mi moc líbí dušení, škrcení a věšení. jsem rád, že nejsem sám, ale mnohdy to není jednoduché se někomu svěřit Tady máte taky jeden odkaz ode mě: www.3virgin.com a taky www.tie-her-up.com
  • 5. júna 2007 7:25:14 CEST
    no vies, ak mas chut tak kludne :-)
  • 4. júna 2007 23:40:22 CEST
    Já bych moc rád založil web na téma necro-games. Příběhy a krátká videa a fotosady, kde ženy hrají uškrcené, udušené atd. Je to velmi vzrušující a v Americe je těch stránek dost, ale já vidím v různých diskuzích, že příznivců témat jako je asphyxia, hanging, tedy škrcení, věšení, dušení, dále hraní si na mrtvolky (necro-games), je spousta. A nebylo by špatné dělat třeba i nějaká setkání... Co Vy na to? Petr
  • 1. júna 2007 6:49:12 CEST
    Myslím že já ti rozumím, hráli sme se tak s kamarátkou na koleji
  • 31. mája 2007 23:19:50 CEST
    Jistě , jisté náznaky musí být skutečné, ale doporučil bych zůstat u náznaků, ostatní může být životu nebezpečné a nám jde, aspoň si myslím, o rozkoš a ne o boj o život.
  • 31. mája 2007 9:49:21 CEST
    Co se tyce hereckeho vykonu,tak si myslim,ze treba takove skrceni by melo byt alespon na malou chvili skutecne,aby to vzbuzovalo alespon trochu opravdovost,protoze zadny herecky vykon nenahradi opravdove zrudnuti ci zmodrani obliceje,lapani po dechu a strach ze smrti v ocich.Ale samozrejme vse s domluvou,protoze duseni neni zadna legrace.
  • 31. mája 2007 7:10:50 CEST
    O hru, která vzrušuje, jde především a to ve všech oblastech BDSM.