Forums » Nekategorizováno

Forced bi

• 2. júna 2007 15:07:55 CEST
    Existuje spousta materiálu, kde jsou vidět (nejen) subinky při homosexuálnímu styku a je zcela zřejmě, že spoustě mužů taková videa / obrázky vzrušují.

Zajímalo by mě však, jestli něco podobného vzrušuje dominantní ženy / subíky, ale přesně obráceně. Prostě jestli někoho vzrušuje představa, kdy domina nutí své (mužské) otroky (eventuelně sissy) k homosexualnímu styku pro své vlastní pobavení (třeba na dámské párty).

Je mi jasné, že takových subíku asi moc nebude, ale rád bych vědel, jestli jsem jeden z mála s takovými představami nebo je nás víc (a hlavně, jestli se to vůbec líbí dámám).

Malá inspirace třeba tady:
    http://www.theenglishmansion.com/preview/movies/AFFPartyTrailer.wmv
  • 3. septembra 2007 12:14:14 CEST
    nepísal so o návrate strojom času do minulosti, ale najme o použití uniforiem a navodenie atmosfery - BDSM nie je len o dominách ale aj o subikoch, na to mnohý zabúdajú.
  • 1. septembra 2007 17:19:04 CEST
    Ako sa to da? nacisticke sadistky ponizovali a mucili chlapa s tym,ze ich nezaujimalo ci sa navzajom vidia. Islo im len o ponizenie a pri tom sa spravili.
  • 26. augusta 2007 18:23:16 CEST
    vzrušujuca je aj predstava niektorych sexualne motivovaných scen s neslavne známeho Abu Ghraib.
    Na špici alebo rozhraní by bola hra domín oblečených v čiernych nacistických uniformách, ktore sa nechaju jednak väzňami oralne uspokojovať ale aj pobavene donutia väzňov ku vzájomnym sexualnym kontaktom.
  • 24. augusta 2007 23:11:12 CEST
    len taka jazykovo-logicka vsuvka pre M28BLA a otrockudefku - mna len zaujima ako to vlastne moze byt forced bi ked vsetci po tom tuzite ;-))) vsak vas by do toho nik nemusel ani nutit
  • 24. augusta 2007 8:08:20 CEST
    no ja som nic take este neskusil ale velmi ma to laka...inak nemate niekto nejake free galegy
  • 23. augusta 2007 17:30:20 CEST
    http://www.teenage-forcedsex.com/

http://www.forcedfuckers.com/tour.html?

http://www.violatedmen.com/

• 23. augusta 2007 16:39:21 CEST
    Tento román som nečítal, nedostal som sa ku nemu.
    Nuž nepomožem si ale divadlo ma fascinuje
    zatial najme ako diváka
    • 2 posts
    22. augusta 2007 16:02:00 CEST
    ja som sa uz zlakla ze chces opakovat cosi zo 120 dni, to je ak sa nemylim roman, Juliet sa zaraduje predsa skor medzi poviedky.
    A aj tak si myslim ze tie sceny tam nie su velmi opakovania hodne :-)
    • 2 posts
    22. augusta 2007 15:42:47 CEST
    Čital som ( po prvý krát, aj to stiahnuty z netu, teda bez obrázkov, škoda ) jeho román Juliet a je pravda,že to je román náročny na udržanie vlastnej koncentrácie.
    Aby som to vysvetlil, niektora scena a jej obsah ma ihneď vzrušili, ďalej nastal po "chvíli" utlm a po príchode ďalšej vzrušujucej pasáže som sa znovu vzrušil do nepríčetnosti a takto to šlo ďalej.
    Ale niektore sceny sú ako stvorené na relne zopakovanie .
    No samozrejme fantázii sa medze nekladú a bral by som tieto sceny skôr len ako návod ku vlastnej realizácii. Povodny dej by som ale čo najviac by bolo možné zachoval.
    Samozrejme nie navždy, ale pre novačikov je vzrušujuce všetko nové a možno to je práve to vzrušujuce pre dominy, vidieť ich zápal pre vec.
    • 2 posts
    22. augusta 2007 15:29:28 CEST
    Aku scenu z jeho romana mas na mysli? de Sade mi totiz nepripada prave vhodny k opakovaniu
    • 13 posts
    22. augusta 2007 15:04:07 CEST

v skupine je to ešte lepšie, najme ak ide o nejake hry a vopred pripravený perverzný scenár, najlepšie ušitý dominou, dominami na mieru. Tým sa vzrušenie násoby ( s pocitu neznámeho, strašidelného a nového ) vtedy je subik ochotný k mnohemu a tak sa s pasivneho može stať aj aktívny, bez toho aby to malo negatívny vplyv na jeho potenciu.
    Najviac sa mi páčia skupinové scenáre podľa románov Marquisa de Sade, kde by známe sceny boli usposobene tak aby posobili realne ale nedošlo ku realnemu zraneniu.

Ale možno len kecám, sám som ešte sexulne nevybureny, a preto je pre mňa vzrušujuce všetko čo sa čo i len trocha pohne
  • 20. augusta 2007 22:04:27 CEST
    Nikdy som forced bi nezažil. Napriek tomu už roky po tom túžim. Žial nedá sa to v mojom prípade riešiť, nakoľko žijem vo vzťahu, kde bdsm je neznámy pojem. Som z toho nešťastný.

PS: Pokial to má byť len raz za dva tri týždne, tak to nikomu nevyhovuje. Mne by to ale bolo vykúpenie. Ak teda niekto z tu prítomných dám zatúži po sympatickom nástroji potešenia som k dispozícii.

Tým, ktorým sa podarilo nájsť bdsm vzťahy závidím, ale želám Vám to, užívajte si to, čo ja nemôžem.
  • 5. júna 2007 10:00:31 CEST
    good idea
  • 5. júna 2007 9:29:33 CEST
    mne sa tiež páči pocit poníženia otroka spojený s pekným pohľadom dvoch mužských tiel, čo sa na seba lepia

po prečítaní fóra súhlasím s vačšinovým názorom, že nájsť otroka do pasívnej role je oveľa ľahšie ako do aktívnej. samozrejme, ak by som hľadala niekoho pre môjho otroka do aktívnej pozície, musel by byť "preklepnutý", minimálne by som ho musela poznať. Nepripustím si predsa Svojho otroka k hocikomu!

to KAZOUH
    samozrejme by som si vyberala podľa svojho vkusu. Mne sa to má páčiť a vzrušovať ma, nie otroka...
  • 4. júna 2007 22:51:45 CEST
    natocme si vlastne
  • 4. júna 2007 11:32:58 CEST
    Presne tak, najlepsie by bolo ak by mala pani nejakeho dominantneho priatela, ktoreho by subik musel uspokojit..osobne ma to laka..avsak napriklad zohnat video s forced bi nie je jednoduche..
  • 4. júna 2007 11:27:12 CEST
    Presne suhlasim s vami, ja som napriklad tiež Bi-subik ale v pasivnej roli nie v aktívnej a to bude tak asi u väčšej časti subikov, takže bude nutno ho asi predhodit dominantnemu jedincovy a tak to pojde lahsie . )
  • 4. júna 2007 10:46:49 CEST
    Pre mna by bolo forced bi prijatelne ak by si to moja Madam priala. A to, ako tu ostatny pisali, ze moze dojst k zlyhaniu aktivneho, tak ja sa priklanam k nazoru, ze Madam presne vie, kde ma jej otrok erotogenne zony, u mna konkretne su to bradavky , a pokial by Madam videla, ze dochadza pomaly ale iste k zlyhavaniu tak by vedela, ze zatiahnutie alebo ine podrazdenie bradaviek sposobi to, ze jej otrok bude pripraveny znova a kedykolvke na plnenie jej priani a rozkazov. Mojim snom je byt v pritomnosti Madam ako nastroj, alebo prostriedok, ktory jej sluzi na jej pobavenie a uspokojenie a to aj v pritomnosti viacerych Dam a aj ich otrokov. Forced bi, je jednoducho trest,alebo odmena??? , ktoru treba davkovat v tom spravnom mnozstve a kvalite. A nemusi ist len priamo o analny styk, ale mna by osobne nesmierne vzrusovalo aj bukkake od viacerych muzov na prikaz Madam. Forced bi, je jednoducho co mozem
  • 3. júna 2007 23:50:42 CEST
    hmmm, tak to snaď všetci by išli s chlapom nasilu???
    Tak ja by som na take niečo nepristúpil, ja možem iba závidieť...
  • 3. júna 2007 23:12:57 CEST
    No já to nebudu, latex splňuji, ale štíhlost určitě nee a navíc u mne to přichází v úvahu jen jako trest od madam. A já to v předchozí odpovědi spíše myslel tak, jest-li tvá madam má stejný vkus jako ty, aby jsi pak nebyl zklamanej
  • 3. júna 2007 18:32:09 CEST
    doufám že mi nezačnou chodit nabídky
  • 3. júna 2007 18:30:47 CEST
    no u mě by to bylo snadný...hubenej a celej v latexu
  • 3. júna 2007 16:32:33 CEST
    Otázka je co považují chlapi na chlapovi za pěkného a co ženy? Mám zkušenost, že představy obou pohlaví o tomtéž se rozchází :-))
  • 3. júna 2007 16:06:35 CEST
    HMM mna to tiež velmi laka a vzušuje, už som skusil inemu sub na rozkaz urobit oral a bolo to velmi vzrušujuce. laka ma i anal sex s inim sub i v pasiv i aktiv roly......mnaaam...
  • 3. júna 2007 13:34:43 CEST
    no to asi ne... ale paní zná moje sny a nějakého hnusného by ke mě nepustila:-)