Forums » Nekategorizováno

Forced bi

• 3. júna 2007 12:21:32 CEST
    Pokud to bolí, je něco špatně...
  • 3. júna 2007 6:42:33 CEST
    Asi by to ale nebylo na Tvém výběru :-))).
  • 3. júna 2007 0:34:28 CEST
    já v tomhle nemám moc jasno.Pro mě by to bylo možné snad jen kdyby to byl krásný kluk.ne žádný tlustý otrok.a ještě líp kdyby byl celý v latexu.to už pak není člověk-muž ale prostě bezpohlavní otrkok,aspon pro mě.ale kdyby si to paní opravdu vroucně přála tak co se dá dělat? .....navíc to prý umělákem bolí víc jak od chlapa
  • 3. júna 2007 0:10:25 CEST
    Vzdy ma vzrusovala predstava byt v tej pasivnej ulohe a v tej aktivnej som este nebol ale myslim si ze pani dobre vie ako vzrusit svojho otroka natolko aby mohol byt v tej aktivnej ulohe. a dokonca si myslim ze je to este ponizujucejsie ako v pasivnej
  • 2. júna 2007 23:19:25 CEST
    Možná to tak je , otázka je kdo je v aktivní roli, tedy ve variantě kouřící nebo kouřený, u análu je to asi jasný. Další otázka je, jest-li jednou z variant ponížení není i to selhání aktivního. Přihlížející Dámy na tom tak jako tak prodělat nemohou, protože účelu ponížení, a o to asi jde, bude dosaženo tak jako tak a ještě se pobaví.
  • 2. júna 2007 23:13:23 CEST
    Subíci se znát nemusí,ale i přes důvěru k Madam můžou při této praktice selhat (zjednošeně řečeno)jako chlapy,pokud by měli být v té aktivní roli
  • 2. júna 2007 21:31:07 CEST
    Proč se bát zapojit své subíky. Subíci se navzájem znát nemusí, ale když je zná Dáma, tak otroci vůči Madam mají takovou důvěru, že k homo praktikám přistoupí, byť je to pro mnohé opravdový trest, že :-)))
  • 2. júna 2007 16:59:30 CEST
    s Liinou,že bych nebyla ochotna předhodit svého subíka kde komu a stejně jako ona vidím i já problém v tom že subík nemá problém být v pasivní roli,zatím co aktivní ho neoslovuje.Ze zkušenosti vím,že tohle v představách oslovuje hodně subíku,a mě samotnou také,ale přes zhora zmíněné problémy,není snadné to realizovat.
  • 2. júna 2007 15:38:41 CEST
    Toto je privelmi vzrusujuce...
  • 2. júna 2007 15:20:51 CEST
    A jo:) Mě se to líbí:)) Jenž e je hodně velký problém najít vhodného chlapa:) V tzomto směru bych ěla hodně velkénároky, nejsem ochotna subíka předhodit kde komu...Ono to dost často láká i subíky, jenže ten problém je v tom, že subík nemá problém být v té pasivní roli, ale v té aktivní - nee...