Forums » Nekategorizováno

spolecne lekce

• 3. júla 2007 12:34:49 CEST
    nemam na to jednoznacny nazor,kdyz na jedne lekci jsou oba dva zastupci,nepochybuji o tom ze madam jiste zvladne vse a prijde treba dalsi zajemce a ma zajem treba o clinik,Ma nekdo s tim zkusenosti prosim?
  • 5. decembra 2007 17:55:54 CET
    spojenie subika a subinky nemusi byt zla vec, mam o tom prijemne predstavy ....
  • 5. decembra 2007 14:27:26 CET
    Rád bych vyzkoušel Vaší lekci s více otroky. Měl bych určitě zájem ale mohu jen v průběhu týdne. Pokud byste o mne měla zájem prosím o informaci.
    Děkuji.
  • 29. novembra 2007 23:28:02 CET
    Společné lekce mohou být určitě zajímavé zpestření, byť asi nebudou pro každého... Pro někoho jsou chvíle strávené s dominou v mučírně natolik intimní, že nechce, aby u nich byl kdokoliv jiný. A to vždy a bez výjimky. Já to chápu, ale nevadí mi, když občas akčníme třeba někde na srazu, kde je víc otroků či domin. Pochopitelně to musí být lidé, které znám a kterým důvěřuju a kteří vědí, co si k sobě můžou navzájem dovolit.
    Ono s tím žárlením, co se tu o něm zmínil ypsilon to nemusí být tak žhavé. Proč bych měl žárlit na kolegu subíka, na kterém jsou právě aplikovány klinické metody, které skutečně nemusím, či na kolegu spankera, který dostává svých padesát rákoskou ? Pokud jsem už dostal svých 25, namasíroval Madam nožky a teď si krásně trpím se svorkami na bradavkách, tak k žárlivosti není důvod. Asi je potřeba, aby se podobné akce zůčastnili lidé, kteří se buď všichni znají, nebo je zná alespoň Madam, aby dokázala pro všechny zkombinovat vhodný program...
  • 27. novembra 2007 0:52:42 CET
    Díky Vám, to by bylo skvělý, tak kdo je masoch.alespoň trochu zaměřen, budu ráda když se mi ozve.
  • 23. novembra 2007 22:12:19 CET
    Zdravím všechny, obzvláště pak Madam. Já bych do nějaké takové akce šel, ale spíše o víkendu - přes týden bych to asi nezvládnul - ohledně práce, bohužel.
  • 23. novembra 2007 21:08:55 CET
    Madam NELYSS má vůbec úžasné nápady.
  • 23. novembra 2007 20:50:16 CET
    madam Nelyss by to ráda vyzkoušela s více otroky. Myslím, že bychom jí to měli splnit. Pokud by se našel zájemce nebo i zájemkyně o akci během týdně, kouknětě na její stránky a zkusme to nějak zorganizovat
  • 16. júla 2007 11:46:12 CEST
    NELYSS

niekedy to je pekne spestrenie...ale samozrejme je potrebne poznat hranice subika, aby Dom vedel/a, kam ich az moze posunut
    • 8 posts
    8. júla 2007 14:33:53 CEST
    dekuji vam za Vase nazory,jsou velmi podnetne,rozdilne a to je supr.Rad budu sledovat dalsi,je to poucne. Asi nejlepe to bude vyzkouset a pak se rozdelit o poznatky.
  • 7. júla 2007 20:46:53 CEST
    Bude třeba se asi domluvit nejdříve mezi námi, vytvořit "tým" a pak nějakou dámu oslovit, třeba paní Nelyss...
  • 7. júla 2007 17:29:39 CEST
    jestli by se tě ta Domina vůbec ptala na nějaké dělení
  • 7. júla 2007 15:26:23 CEST
    nepritahuje ma predstava delit sa s inym subikom o dominu a uz vobec nie dake homo kontakty s nim... radsej by som seba rozdelil pre viacere dominy naraz.
  • 6. júla 2007 22:35:34 CEST
    Je to pre mna lakava predstava fakt lakava ak bude chut možeme niečo spachat ako tak zistujem som asi bi xixi :-D
  • 6. júla 2007 22:31:38 CEST
    ak budeš mat niekedy chut nieje problem rad sa ako sub zučastnim lekcia kde budu 2,3,4 či viac subikou či subiniek :-D
  • 6. júla 2007 12:20:56 CEST
    Tak se s námi poděl o své zkušenosti.
  • 5. júla 2007 20:32:54 CEST
    Madam, ještě neproběhla ta fofr škola, nešlo by to raději s tím barem??
  • 5. júla 2007 20:29:27 CEST
    neboj,ty budeš můj stoleček ,co mi při kávičce bude lakovat nehtíky na nožkách,na to se už ted hodně těším
  • 5. júla 2007 15:53:31 CEST
    Hernajs, Madam, to je zájemců, to už se na mne asi nedostane, že? A nemohl bych dělat aspoň třeba STŮL a nebo nejlépe BAR?
  • 4. júla 2007 22:17:38 CEST
    vzrušuje mě více představa dvou subíků než subinky a subíka,ale šla bych do obojího
  • 4. júla 2007 16:49:42 CEST
    Dekuji zejmena Madam za nazory,pokud by se neco podnikalo rad se zucastnim.Souhlasim ze by zarlivost v nekterych pripadech mohla byt. Mozna 2 ale opacneho pohlavi.Vse za zkousku stoji.Dik
  • 4. júla 2007 16:34:26 CEST
    Je to lákavá představa, kdybyste něco podobného chtěla zorganizovat, docela rád bych se zúčastnil
  • 4. júla 2007 6:46:53 CEST
    jak nazvat otroka, který si nechce jenom něco vyzkoušet a na nic si nehraje, kterého jentak nepřekvapí různé reakce jeho Paní ?
  • 3. júla 2007 23:50:32 CEST
    ale tu možnost jsem ještě bohužel neměla.Nicméně souhlasím s tvrzením,že je to pro Dámu docela náročné a co si dokážu dobře představit,je určitá žárlivost subíků.Je proto zapotřebí dobře "vybrat vhodné aktéry",kteří jednak nemají problém s intimitou a dále se zmíněnou žárlivostí.Se vší zodpovědností určitě to za poznání stojí.
  • 3. júla 2007 18:20:23 CEST
    Mám zušenosti ze společných akcí se subíkem a subinkou. Tedy - pro mě to není... Pokud vezmu v úvahu hranice každého z nich a ještě i svoje... je to náročné.. Hlídám dva lidi, nesu zodpovědnost za dva lidi, sleduji reakce dvou... A ano, žárlí na sebe, donáší na sebe, případně se spolu spiknou a páchají nepravosti, pak to na sebe vzájemně svádí, nemluví spolu...:)))) Navíc je třeba dbát, aby takový pár, či větší množství subíků byli vzájemně kompaktibilní... No dejte pokoj..:))))))
    I když... zas tak špatný to nebylo:)))))))))
  • 3. júla 2007 18:11:17 CEST
    ušetři nás termínu "správný otrok", ano?:)