Forums » Nekategorizováno

Scenar mesiaca

• 26. apríla 2005 21:17:28 CEST
    Fotky nevypovedia o zucastnenych tak vela ako ich scenare. Ci uz prezite, alebo zbozne priania...hlasovanie by bolo take iste ako pri fotkach, ale miesto obrazkov by tam bol text so scenarom...Co vy na to? Bola by vola prispievat a obohatit tento server a mozno aj DS vztah niekoho z nas skvelym napadom? Podporite ma? Spiseme peticiu? :-)
  • 11. júla 2005 23:36:07 CEST

Privital by ma Vas otrok/otrokyna, ktory/a by ma po prichode poslal/a osprchovat a preobliect sa {pancuchy, lodicky, tanga, podvazky, obojok}, potom by mi pevne sputal/a ruky za chrtom, najlepsie aj v laktoch, podviazal by mi gulky a sputal nohy. Potom by ma prinutil si klaknut na kolena s dosiroka rozkrocenymi nohami a nasledne by ma oslepil. Potom by ste prilsi Vy Madam, pozriet sa na novy prirastok. nasledne by ste ma mohli vypocuvat, odpovedal by som Vam na Vase otazky a Vy by ste si ma mohli medzitym prezriet. To len jeden z takych mojich uletov.

preco uz nepokracujete???
  • 12. mája 2005 7:43:13 CEST
    Ano, pomůcky a možnosti má každý jiné, ale já zas na druhé straně nepředpokládám, že by snad někdo chtěl nějaký scénář se svým partnerem vyloženě přesně provést.. jde o tu inspiraci a každý si přece může veškeré reálie upravit dle svých možností. Navíc by asi bylo více než rozumné, aby se každý, kdo se chce o nějaký nápad podělit, snažil o to, aby jeho scénář proveditelný skutečně byl a to s běžně dostupnými, nebo nsadno nahraditelnými pomůckami a nešlo jen o nezrealizovatelnou masturbační fantazii.
  • 11. mája 2005 22:52:21 CEST
    Ja si myslim, ze by to mohlo byt ako obrazky mesiaca. Urcite s komentarom ale s hodnotenim, neviem, neviem. Pretoze na jednej strane je mat dobru fantaziu a na strane druhej vediet to dobre napisat. Takze by potom mohlo nizke hodnotenie niekoho odradit pisat dalej.
    to liina: to zaradenie do sekcii realizovatelne vs. nerealizovatelne , ved to by zasa muselo byt hlasovanie, cim viac bodov tym viac realisticke, alebo iny, podobny sposob. mne by stacil len ten komentar... napr. ano je to pekne ale nerealne... kazdy ma ine moznosti, partnerov, pomocky, atd. takze co je pre jedneho realne je pre druheho nerealne...
  • 11. mája 2005 20:06:39 CEST
    Osobne si myslím že tvoj návrh je veľmi dobrý nakoľko by nešlo o preteky ale skôr o námety, ktoré sa môžu prípadne aj realizovať.
  • 11. mája 2005 9:14:08 CEST
    Já myslím, že vyhodnocování ani není nutné:) Účelem přece je poskytnout ostatním inspiraci, nebo ji tu najít a ne soutěžit, kdo vymyslí větší drsárnu, nebo nejrajcovnějí scénář:-) Spíš bych navrhovala, když sem někdo hodí nějaký scénář, trochu o něm popovídat. Jestli je vyloženě smyšlený, nebo jestli jde o scénář už realizovaný, případně jestli v něm není něco, co by mohlo být nějakým způsobem nebezpečné... A ty realizované a realizovatelné by případně mohl admin zařadit do nové sekce - realizovatelné scénáře. Co vy na to?
  • 10. mája 2005 20:32:03 CEST
    Vdaka za super scenar !!! Mozno by sa to fakt malo vyhodnocovat :-)
  • 10. mája 2005 18:03:51 CEST
    liina
    aspon mam podla coho pisat... s technickym popisom som nikdy nemal problemy, tak to budem pri pisani pisat ako manual a nie ako poviedku...
    no, kto dalsi prispeje manualom? ja som prave zacal pisat...
  • 10. mája 2005 16:21:12 CEST
    sentinel--- rozprudil si diskusiu ... a liina--- dobry scenar
  • 10. mája 2005 12:24:25 CEST

presne TAK... toto je SCENAR :o)
    ale s tebou by som do lesa nesiel teda :)
  • 10. mája 2005 12:23:51 CEST
    ja mam 20 kamo a ne zenenie sa taaaaak skorrrooooo essssteee nechystaaaammmmm :)))
  • 10. mája 2005 12:18:05 CEST
    Tak tohle podle mne není žádný scénář... ale povídka. Scénář by přece neměl obsahovat popisy toho, jak někomu buší srdce a začíná vzdychat:-) Pod pojmem scénář bych si já osobně představovala spíše "technický popis". Třeba něco takového:
    Pokud je tvůj mazlík trochu stydlivý a ty ho ráda děsíš, můžeš mu připravit horkou chvíli v přírodě. Vezmi ho někam ven, nejlépe se hodí samozřejmě nějaké opuštěné místo v lese, ale blízko lesní cesty. Předem si připrav magnetofonovou kazetu a nahrej si na ni nějaké zvuky, třeba štěkání psa, smích, veselé povídání... fantazii se meze nekladou. Do batohu si sbal provazy, magnetofon s kazetou, nezapomeň na nové baterie a další věci, které budeš chtít použít (obojek, vodítko, bičík, termnosku s ledem...), ale spustu dalších zajímavých věcí jistě objevíš cestou - třeba nějakou tu kopřivu? Nezapomeň přibalit papírové kapesníky, vodu a třeba dezinfekci, kdyby byla třeba. Nejdůležitější je ale šátek, nebo klapky na oči.U lesa můžeš svému mazlíkovi nasadit obojek a na vodítku ho odvléci hlouběji do lesa, kde mu poručíš, aby se svlékl... S pomocí pout, nebo přinesených provazů ho připoutej ke stromu, nebo lépe mezi dva stromy, ať ho máš hezky přístupného ze všech stran a zavaž mu oči. A teď si můžeš hrát s jeho bezmocným tělem, můžeš mu dát výprask, můžeš ho dráždit a můžeš co chceš... Po celou dobu ho můžeš strašit tím, že jsi něco zaslechla, že asi někdo jde.... pak mu řekni, že se jdeš kouknout, jestli skutečně někdo nejde. Vezmi magneťák, odejdi asi tak 10-15 metrů a dej si záležet, abys přitom dělala hluk... Potom potichu přejdi na druhou stranu a zapni magneťák.... pomaličku přidávej na zvuku... Tvůj nebohý otrok, je v takovém psychickém a fyzickém rozpoložení, že vůbec nebude zkoumat autentičnost zvuků.... Nech ho chvíli se smažit a potom se k němu vrať, magneťák nech ale zapnutý opodál... Uklidni ho, že hlasy jsou sice slyšet, ale není na něj vidět... A teď ho můžeš buď potrestat za to, že ti nedůvěřoval, nebo pochválit zato, že zachoval klid... Můžeš mu povolit orgasmus, nebo ho dopřát sama sobě... Ale budeš se skvěle bavit celou dobu a tvůj otrok se také rozhodně nudit nebude:-)
  • 9. mája 2005 17:39:47 CEST
    no, dominou nemusi byt len Tvoja manzelka... ale ak si taku najdes, tak si stastny muz
    moze to byt letuska, zena co Ta vzala stopom, nova kolegyna v praci, spolucestujuca vo vlaku... ano mas pravdu, vzdy sa to zvrhne na to ze zo zeny je naraz domina a muz iba pocuva, ale ak mas vhodnu partnerku (ci zenu) tak preco jej nedat navrh, ze takto by si si to predstavoval a urobila by Ti tu spolucestujucu vo vlaku ona... v realnom zivote to nejde, teda, islo by to, ale to by boli platene sluzby... ako, ze by Tvoji kamarati zaplatili takyto zazitok a Ty si sa o tom nedozvedel ze to bolo platene... taku kancelariu by som si aj zalozil a mozno mal aj zaujemcov, kohovie...
    ale v realnom zivote to je fakt nahoda, ale nie nemozne... mal som kamaratku, s ktorou sa to takto zvrhlo a skor ona zaucala mna, ale uz je to prec...
    a prave preto si myslim, ze treba hladat a nevzdavat to... ak si to este nezazil, drzim Ti palce aby sa tak stalo (ak teda uz niesi zenaty, to uz je o niecom inom)
  • 9. mája 2005 17:24:02 CEST
    ja sa prejavujem dost a necitim potrebu zatim pisat scenare, nevidim v tom nejaky zmysel, resp v tom nevidim ZIADNY zmysel...
    Ja len ze, vsetky bdsm scenare/poviedky maju to iste jadro, pisala o tom aj jedna domina z ceska na jej stranke, ze vo vsetkych poviedkach sa vyskytuje nieco taketo s istymi obmenami: Muz dostane spravu, pridi tam vtedy a takto, pride, otvori mu taka zena v tomto a hentom a dalej si to domysli(scenar kedy muz pride domov a zrazu sa z jeho manzelky stane domina je priam kultovym v BDSM svete... skoda ze nie aj v realnom :o) ). Lisi sa to len minimalne v pouzitych praktikach... preto z mojho pohladu je to trosku uz zbytocne sem zavadzat nejaku taku rubriku, ale ked su ostatni za, tak v tom problem nevidim. Len to som chcel povedat/naznacit.
  • 9. mája 2005 16:23:48 CEST
    ale kludne bud kriticky, horsie je ked sa clovek neprejavi...
    co sa tyka poviedok, tak s tymi mam skusenosti, tie som pisaval, scenare nie...
    jasne, je mozne ze take nieco najdes na yahoo a mozno aj lepsie, ja som zacal a skoncil nejakym uvodom... ked tak postni nejaky scenar ktory je podla Teba najlepsi (nie nemusi byt od Teba :) ) alebo posli iba link...
    niesom sice Joseph Heller, ale snad uz nejako prerobim poviedkovy styl do scenaroveho, ktory Ti vyhovuje...
    a skutocne ber hento iba ako uvod, neviem ani kolko znakov sa vojde do spravy, ci je to varchar 1000 alebo memo pole... skor by som to napisal ako txt a poslal ako subor, tak ako su poviedky... hmm, a zasa sme u poviedok...
  • 9. mája 2005 16:13:11 CEST
    ved je to cele stopnute, naco budem zbytocne nieco pisat, ked to bude off topic. ak by to pokracovalo, bolo by to tvrdsie...
    • 2 posts
    9. mája 2005 7:48:40 CEST
    Podla mna by to mal byt typicky scenar tak ako to napisal sentinel. Iste je to obvykly scenar ale tu predsa este zatial nie je. Inak scenar nema byt s fotkami ale len v tej casti uvodu ak si dobre pamatam.
  • 8. mája 2005 21:22:23 CEST
    ale pokial sa to ma spajat s fotkami.. ak som dobre pochopil, tak ako doplnok k fotkam by to nemuselo byt zle. Ale poviedky to nenahradi...
  • 8. mája 2005 21:21:15 CEST
    mno... teraz nechcem byt kriticky... ale taketo daco v angline na yahoo chate zazivam prakticky kedy chcem :) (a dokonca asi aj lepsie, pripadne na inych chatoch...)
    ale neni to zle, len co ja viem... poviedok je habadej na nete, kazda druha ma ten isty scenar tak neviem ci sa ten tvoj napad nestrati do zabudnutia... ale drzim PALCE, ja som za kazdu novu vec. A sorry za trosku kritiky, hlavne nepis, aby som napisal ja nieco a az potom kritizoval, myslel som to uprimne a vobec nie zle, oki ??
  • 8. mája 2005 20:37:20 CEST
    Tiež by som uvítal takú sekciu na tejto stranke človek by sa tam veľa zaujimaveho dozvedel...
  • 7. mája 2005 20:06:30 CEST
    ON: Prichadza domov z prace (or from somewhere :) )
    ONA: Caka na neho v izbe, sedi v kresle a na sebe ma latexovy korzet a nohavicky, vysoke cizmy a bicik v ruke
    ON: vchadza do izby a ostava prekvapene stat
    ONA: prikazuje mu aby sa vyzliekol
    ON: pomaly sa vyzlieka, ona mu obcas pomoze bicikom
    ONA: ked je cely vyzleceny, prikaze mu aby si obliekol latexove slipy s puzdrom na penis
    ON: posluchne prikaz a oblecie sa
    ONA: spokojna s jeho oblecenim mu prikaze aby si klakol k jej noham a zacal ju rozmaznavat
    ON: poslusne plni rozkaz a zacina s olizovanim spiciek ciziem. pomaly sa dostava hore az ku stehnam
    ONA: ukoncuje maznanie a prikazuje aby si lahol na postel bruchom hore. potom ho privazuje pevne, aby sa nemohol pohnut a sada si mu na hrudnik, celom k nemu. dava mu najskor olizat bicik, potom nad jeho usta presunie svoju broskynku, zatial skrytu za tenkym kuskom latexu
    ON: zacina lizat, snazi sa pretlacit jazykom tu zabranu. zacina citit vonu svojej panej
    ONA: na chvilku sa nadvihne, da si dolu nohavicky a znova si sadne na jeho usta
    ON: znovu zacina lizat, teraz uz sa dostava hlboko, ale nezabudne obcas spickou jazyka aj na postevacik, ktory sa zacina pomaly zvacsovat
    ONA: oslobodzuje si prsia zo zovrenia tesneho korzetu a vzdychajuc sa zacina hrat so svojimi bradavkami
    ON: uz nemusi pouzivat svoje sliny na ulahcenie, jej stavy zacinaju tiect coraz viac
    ONA: este viac roztahuje kolena od seba a tym umoznuje aby jeho jazyk vosiel coraz hlbsie. jej srce prudko busi, bradavky ma stvrdnute na kamen
    ON: citi ze sa jej chvila blizi a spomali svoje tempo aby ho potom znova v spravnom okamziku zrychlil
    ONA: prehne svoje telo do zadu ako luk a nechava svojim telom prejst prvu vlnu orgazmu...
    atd... taketo nieco ?
    nech to nepisem zbytocne ak som sa netrafil do temy
    skor by som to ale napisal ako poviedku...
  • 5. mája 2005 15:17:38 CEST
    Je to perfektny napad pisat scenare, ktore sa budu dat zrealizovat
    • 2 posts
    5. mája 2005 11:36:35 CEST
    no lidi asi vas sklamem ale uzivatel domino31 si zrusil konto ako dvovod uviedot moznost 'other' teda ine dvovody ... takze co teraz ?
  • 3. mája 2005 3:17:17 CEST
    No tak v prvom rade technicky by to samozrejme možné bolo. Zrejme by museli platiť nejaké pravidlá pre minimálnu a maximálnu dĺžku a tak... skôr ma trápi či by skutočne o to bol taký záujem aby sme sa tomu venovali. Samozrejem je to otázka priorít, istý čas tejto stránke venuje každý deň niekoľko ludí a určite budeme robiť to, o čo je záujem.
    Takže zatiaľ tu necháme toto fórum, ako prieskum záujmu...
    Inak myšlienka to nieje zlá a okrem Shotguna, ktorý tuší že to ostane na ňom sa vlastne každému páči :-)
  • 2. mája 2005 11:57:33 CEST
    no kde mame ten slubeny scenar? ;)
  • 1. mája 2005 15:15:07 CEST
    a dufam, ze ked tie scenare budu citat Dominy, ze si aj vyberu svojho otroka, ak sa im ten ktory scenar paci, a trochu viac sa rozprudi prechod do reality.