Forums » Nekategorizováno

Scenar mesiaca

• 29. apríla 2005 13:11:49 CEST
    Asi mas pravdu. Budem prvy kto sem prispeje. Pravdepodobne cez vikend, nech sa to trochu rozprudi. Mimochodom, nie som si isty, ci bude skutocne porovnatelne prispievanie tu s prispievanim sposobom ako som navrhoval. Ludia potrebuju byt motivovani a tu im nebudu pridelene ziadne body 0-10 za kvalitu prispevku, ziadne body do celkoveho bodovania prispievatela a ziadne zviditelnenie na hlavnej stranke. Motivacia je dolezita. OK, budem tym priekopnikom
    • 2 posts
    28. apríla 2005 17:45:43 CEST
    Suhlasim ze sa to tu neda vyhodnocovat ale ked tu bude par scenarov a bude vidiet ze je o to skutocne zaujem (nie len prazdne suhlasy) stoji za to nieco podobne spravit ako anketu. Vzhladom na moje osobne skusenosti s podobnymi vecami to ostane prazdne a vsetci budu len cakat ci tam niekto iny nieco nahodou nenapise.
  • 28. apríla 2005 12:19:53 CEST
    Ja som mal povodnu ideu taku, ze by to fungovalo ako "fotka mesiaca". Proste v menu by bolo nieco ako scenar, tam by si mohol prispiet a hlasovanie by prebiehalo tak ako pri fotkach. Malo by to este jednu vyhodu. Ludia by to neprebehli len tak, ale boli by nuteni citat a potom hlasovat. Samozrejme by tam bolo mozne pridat svoj komentar/ohlas.
  • 28. apríla 2005 5:00:46 CEST
    Tiez by som sa pripojil, ak by sa rozbehla takato sutaz alebo anketa o naj scenar, len si neviem predstavit technicky ako by to malo byt urobene.
    • 2 posts
    27. apríla 2005 22:59:40 CEST
    Je mnozstvo moznosti a pokial mas nejaky navrh, kludne, sem s nim. Teda jeden si uz predlozila. Mozeme zacat prispievat sem, ale aby to zase malo nejaku hlavu a patu a tu nie je mozne interaktivne hlasovat. Ja, ako clovek, ktory toto "spachal" by som to mohol vyhodnocovat. Ale ide mi skor o zalozenie tradicie z ktorej bude aj nejaka zabava, ponaucenie, pomoc, inspiracia...
    • 2 posts
    27. apríla 2005 22:56:09 CEST
    Super, este par kladnych ohlasov a bude dovod opytat sa priamo admina. A hadam aj sam admin toto cita.
    • 2 posts
    27. apríla 2005 21:20:39 CEST
    Skuste sem kazdy kto mate zaujem napisat nejaky scenar a verim ze potom sa admini daju presvedcit. Zadavat ale prazdnu zalozku mi pripada blbe.
  • 27. apríla 2005 19:04:20 CEST
    Tiez sa mi to zda byt dobry a zaujimaby napad a prispel by som !
  • 27. apríla 2005 17:39:36 CEST
    Scenare rad vymyslam a este radsej praktizujem. Je krasne naplanovat, a potom pozorovat ako sa niekto bude spravat bez priameho ovplyvnovania. Predpokladat jeho reakcie na prostredie, situacie... Najvacsiu rozkos mi prinasa praca s emociami partnera, ich prudka zmena, vybuchy hnevu a v zapati pokora, laska a nenavist... a to vsetko bez jedineho dotyku... Velmi tazko sa vsak nieco taketo opisuje. Vznikaju spontanne a tak isto aj po uskutocneni miznu... To by clovek musel iba sediet a pisat a pisat, pisat, pisat, pisat, pisat, pisat, pisat, pisat..... :)
  • 27. apríla 2005 15:02:02 CEST
    Zaujimave by to bolo kazdopadne a ludia nech sa prejavia. Kazdy ma nejake tie skusenosti a ked nie, tak aspon predstavy, fantazie. Myslis ze by sa niekto mohol hambit napisat par viet?
    Takze si pisem 2 kladny ohlas :-)
    Mozno ti budem musiet dat za pravdu, sudiac podla ohlasu na tento moj prispevok do fora. Ach ta ludska(otrocka)lenivost.
  • 27. apríla 2005 14:30:41 CEST
    aj mne sa to zda byt zaujimave... zaujimal by ma najlepsie hodnoteny scenar... myslim ze by sa to uchytilo, ale horsie by to bolo s prispievatelmi... tym som si ista...
  • 27. apríla 2005 5:56:15 CEST
    Urcite by som sa pridal.....