9. augusta 2007 9:35:39 CEST
Najde se někdo koho fascinují svěrací kazajky? Nezajímají mě klasické látkové, ty mi nic neříkají, ale kožené a latexové ty mohu. Zatím mám "sbírku" tří kusů. Jednu černou koženou klasického střihu a dvě latexové od Demasku (ty byly sakra drahé:-)). Jednu opět klasického střihu a jednu v podobě jakoby pytle bez rukávů zakončenou mez nohy jako body. Ta není tak nekomprimisní, ale vypadá lépe na fotkách.
Je to pro fantastický pocit. Najednou se svět rozdělí na všechno na dvě části. Ta menší která obklopuje mé tělo a ta větší, která představuje celé okolí. Uvnitř mám ruce, které jsou mi k ničemu a akorád překážejí. A naopak venku bych je potřebovala a nemám je. Všechno je mnohem složitější, třeba se napít. A když k tomu dostanu ještě pouta na nohy, tak si je nemám šanci nějak sundat, nijak si pomoct. To samé maska nebo roubík. Bylo by tak lehké si je sundat, ale ruce jsou beznadějně skryté v kazajce. A kazajka je nekompromisní, ruce se nehnou ani o kousek, pásky mez nohama nedovolí vytáhnout kazajku nahoru. Nádhera. Zatím mám rekord v nošení 32 hodin.
Má někdo podobné zkušenosti a pocity?