5. augusta 2008 10:02:02 CEST
Ještě k tvému staršímu příspěvku (03.08.2008 @ 23:51). BDSM bych neříkal, že je o prožitcích mužů. U femdom by se to již říci dalo. Pokud se budeme bavit čistě o Ds vztahu, tak je jasně zaměřen na prožitky sub. Myslím si, že mi to potvrdí dost lidí. Dom má jako stimul to, že ovládá, ale na druhou stranu je tu spousta dalších faktorů na opačné straně, jako například stres. Být dom vyžaduje ohromnou míru zodpovědnosti. Sub na druhou stranu má podobný stimul ze své pozice ve scénce, ale pokud mezi nimi je intimní vztah (sub věří dom), tak ta negativní část je mimo hru. Sub se může uvolnit, protože za něj myslí dom. Dom se musí hodně hlídat, protože kdyby se uvolnil, hodně rozvášnil, tak by mohl ohrozit sub. Dokonce i sexuální vzrušení je nebezpečné. Snížuje schopnost reálně vnímat okolí, může díky němu třeba pozdě poznat problémy a zasáhnout.
Má role mne baví, se scénky si odnesu spoustu zážitků, ale musím jí prožít s chladnou hlavou. Jedině pak mám skutečně kontrolu nad scénkou, jak by měl každý dom mít. Nejde o to, jestli se něco skutečně stane, jde o to, že nejsem bůh, abych mohl riskovat se životem jiné lidské bytosti. Pokud hledám uvolnění, zajdu za slečnou, které věřím, a nechám se jí ovládnout.
Jistě jste již někde slyšeli nebo četli, že být dom je o dávání. Pokud si nějakého dom pro sebe chcete najít, nesmíte být sobci a musíte mu něco nabídnout na oplátku. Tohle je teorie ověřená v praxi ;)