Forums » Nekategorizováno

Lesk a bieda SM na Slovensku

• 3. mája 2005 14:47:49 CEST
    Uz mi to nedalo, aby som neotvoril diskusiu na tuto temu. K dnesnemu dnu ma Domina 4604 clenov. Super, ale o com to je? 99 percent je muzov. A damy ktore sa prihlasili si s hrdostou uvadzaju-dominantny. Skoda len, ze pri svojej ,,dominancii,, maju problem co i len komunikovat. Cest vynimkam. O com potom cela Domina.sk je? Zda sa mi, ze je to len prevazne skupina ludi, ktora o niecom sniva, je na nieco zvedava, ale tyto ludia sa aj samy pred sebou hanbia za svoje tuzby a predstavy.
  • 22. júna 2005 17:54:43 CEST
    reakcia na 12.06.2005 @ 15:10.
    neviem ako dlho sledujes scenu a kde vsade si sa bol pozriet a s kym si sa bavil... poznam osobne vela ludi co robia akcie, aj co chodia na akcie, ale s takouto skusenostou som sa teda este nestretol. aspon nie v BA. nechcem hovorit vseobecne, ale myslim, ze odsudzovanie a skatulkovanie sa do skupin je skor problem jednotlivcov ako celej komunity... chodievam na rozne zrazy aj v zahranici, ale az taketo radikalne som to veru nevidel...
  • 20. júna 2005 12:46:03 CEST
    ja by som bol len zvedavy ci by mi niekto mohol dat kontakt na prof. dominu alebo studio na slovensku. cez web sa toho neda najst dokopy nic...
  • 17. júna 2005 12:00:19 CEST
    Ďalšie pred prázdninové stretnutie Bratislavskej 46 – tky sa uskutoční 23.6. o 18.00 hod v reštaurácii U majora Zemana. Vstup na stretnutie je voľný pre všetkých ktorým je BDSM blízke. Takže opäť stretnutie v podzemí. Tešíme sa na Vašu účasť.
  • 16. júna 2005 17:01:18 CEST
    Kedy bude najblizsie stretnutie? Myslim napr. take ake bolo minuly tyzden U Majora Zemana?
    diki
    xjamesx
  • xrs
    16. júna 2005 16:51:19 CEST
    Ahoj Sklavin, na to si sa ma mohla kľudne spýtať cez RP v 46-ke...Nechcem tu rozoberať súkromné veci, takže Ti pošlem RP, ahoj
  • 15. júna 2005 18:46:57 CEST
    Konecne neco i pro Slovansko:

http://www.blackdream.hu
  • 14. júna 2005 12:56:32 CEST
    Vie mi niekto poradit kde sa na strednom slovensku da objednat ku DOMINE ktora je doma v cievkovani klistyru no proste clinic sex?
  • 14. júna 2005 10:04:08 CEST
    No zaujímavý názor. Chodím do KE, BA i ciech na stretnutia,ešte som sa s ničím podobným nestretla. Každý predsa môže ísť kam chce. Bdsmklub...musím Ta sklamať nieje zárobkový. Som hlboko v mínuse a predsa sa snažím niečo pre ľudí robiť.
  • 12. júna 2005 15:10:09 CEST
    pozorujem nielen toto ale aj veľa iných vecí a jednoducho som zistil a je to aj reálne, že niekošňľko ľudí, čo sú BDSM+ to robia aj kôli zistňku. To je vec, ktorá sa mi brdí. )Dalej: každý región má svoju komunitu, Košice, žilina, Stred Slovenska, Bratilsava. Ostatný majú možnosť niekam sa pričleniť. čo s tými, čo sa pričleniť nechcú??? To sú pre ostatok vyvrheli. Je to obdobné, ako keď sa strhol boj o "zákazníka" vytvorením klubu v NZ a na druhej strane zlúčením BDSM+ z čekou scénov.
    Niekto na internete urobil zo S/M sexu obchod a niektorý na sSlovensku BDSM+ sa toho pridržali a majú s toho obchod. Je to smutné, že keď si s niekým rozumieš s Košíc a prídeš do BA a naznačíš to jednoducho ťa niektorý odsúdia. Potom už nemáš chuť ísť tam späť. A keď sa to dozvedia v Košiciach, jednoducho "Nechoď už ani tam, lebo si zradca"
    Najhoršie je to že niektorý si myslia, že len okolo nich sa celok točí a ostatný sú len odpad
  • 11. júna 2005 15:52:06 CEST
    Chcem sa len opýtať, ked sa chceš zoznámiť, prečo si neprišiel na stretnutie???
  • 6. júna 2005 16:56:59 CEST

Po dlhšom čase, opäť stretnutie bratislavskej 46-ky vo štvrtok o 18.00hod. v reštaurácii U Majora Zemana, na rohu ulíc Obchodná a Vysoká. Všetci BDSM+ sú vítaní.Info:1sklavin1@azet.sk Stretneme sa v najnižších priestoroch reštaurácie, tak vstupujte do podzemia.
  • 31. mája 2005 20:37:17 CEST
    Asi to tu moc nepatrí, ale...
    Milý Dares, skús si prosím Ťa ešte raz, ale tento krát pozornejšie prečítať tie príspevky... Neviem kde si zobral to, že sa sťažujem, že som nebol pozvaný na žiadne stretnutie?
    Len som sa chcel za seba, ale aj za iných nováčikov spýtať, že ako sa môžme dostať na zraz, keď žiadneho člena klubu nepoznáme a bez toho to predsa nejde. Lebo písať správy asi 1500 ľuďom s otázkou či náhodou nie je členom a či si ma nezoberie na najbližšom zraze na krk, keď ma nepozná....a aby všetci s týmto zaťažovali Henesi, veď má len jedny nervy.
    Nie nemysli si že len tak sedím za sklom a naivne čakám na spasenie, ale ľudia v mojom regióne sú konzervatívnejší ako u vás v Blave, alebo na východe a ako som už nižšie spomínal potom sa ťažko s niekým z okolia zoznamuje a stretáva, keď si neuvedie región, a keď aj tak sa nedá podľa neho vyhľadávať. Ale už som konečne niekoho z blízka našiel, takže sa budem snažiť s nimi stretávať- vyzerajú byť veľmi priateľský....
  • xrs
    31. mája 2005 11:09:43 CEST
    Stazujes sa tu ze si nebol pozvany na ziadne stretnutie, ze nikoho nepoznas a nikto sa za teba nezaruci ... Co keby si sa zamyslel nad tym, ze ta nikto nepozna? Mozno by stacilo sa stretnut s par ludmi a som si isty ze pokial by ta ludia poznali osobne, tak by si dany problem nemal ...
  • 19. mája 2005 20:17:25 CEST
    Ano mas pravdu, ale zvyknu si.
  • 19. mája 2005 17:35:37 CEST
    Ahoj. Ako vidim nepomohol ani inovovany baner na tvoju stranku . Ako som pred casom spravne predpokladal , ludia si stale budu zamienat Brno s Novymi Zamkami.
  • 18. mája 2005 20:28:42 CEST
    Ďalšie slovensko - české stretnutie bdsmklubu Slovensko a bdsmclubu Brno sa kona 28.5.2005 v Brne. Začiatok o 18,00hod. Viac informácii na www.bdsmclubbrno.com. Pozývam všetkých BDSM+, ktorí majú záujem.
  • 18. mája 2005 19:37:11 CEST
    No ja ale robím stretnutia v Brne...Slovensko-Ceske nie v NZ. Tie robí Henesi. Ale kludne mozeš prísť aj do Brna
  • 18. mája 2005 18:41:17 CEST
    Ahoj Sklavin, o tvojej stránke a stretkách viem už dlhšie, ale kto sa za mňa zaručí (aby som sa mohol na stretnutie dostať) keď ma nik nepozná? No a tiež najprv som chcel splašiť nejakú polovičku, čo by tam so mnou šla, aby som si tam nepripadal ako ručička na digitálkach a to ja veľmi nerád, ale určite by som sa chcel v blízkej budúcnosti zúčastniť akcie v NZ a stať sa členom BDSM klubu ....
  • 17. mája 2005 19:25:36 CEST
    ahoj...pozorne som si prečítala Tvoje príspevky. V niečom máš pravdu, v niečom s Tebou nesúhlasím.Vieš, veľa záleží na tom, koho oslovíš a ako oslovíš. Ja sa vždy s každým snažím porozprávať, aj keby to nemalo byť o stretnutí. Čo sa týka chaty - prečo nie. Sama organizujem stretnutia, keby si viac sledoval net, určite by si o nich vedel.Keď si pozrieš môj profil, najdes moju stranku. S tým, ze by sa malo vyplňovať viac súhlasím.
  • 15. mája 2005 21:13:09 CEST
    Viem že neradi nútite vyplňovať v profiloch to čo sa sám užívateľ dobrovoľne nerozhodne zverejniť, ja tiež nemám vyplnených kopec údajov okrem tých, ktoré nepovažujem ja za dôležité, ale myslím že by veľa ľudí uvítalo, keby každý užívateľ uviedol aspoň kraj z ktorého pochádza, nemyslím že by tým malo utrpieť niekoho súkromie. A úplne super by bolo keby sa potom dali užívatelia vyhľadávať podľa tohto kraja, čo by výrazne uľahčilo nie len hľadanie partnerov ale aj priateľov, ktorý by sa tak mohli zgrupovať a diskutovať aj na verejných miestach a plánovať nejaké akcie a tak... to by našej scéne mohlo naozaj pekne pomôcť, či nie?
    Neviem či sa vám to dá zrealizovať, spätne asi ťažko čo? Tak aspoň u nových užívateľov a tých doterajších keby ste napr. skúsili osloviť ich súkromnou správou aby si tento údaj pre dobrú vec doplnili, možno že by ste väčšinu presvedčili.
    Ak to nepôjde prosím touto cestou všetkých čo to teraz čítate, aby ste si tento údaj doplnili, veď naozaj neodkryje nič z vášho súkromia a pritom pomôže.
    A ešte pre lepší prehľad by nebolo zlé dať v kolónke „čo hľadám“ na výber niečo takéto:
    1. hľadám partnera na D/s vzťah, priateľov, rád/a diskutujem o BDSM (chat,fóra...)
    2. partnera nehľadám, len priateľov, rád/a diskutujem o BDSM (chat,fóra...)
    3 .nikoho nehľadám, rád/a si čítam súkromnú poštu a hodnotím BDSM obrázky
    4. iné (napr. predaj sex. pomôcok, použ. prádla, CD,DVD....)
    Drvivá väčšina dám by si mohla bez rozmýšľania vybrať číslo 3, však áno
  • 15. mája 2005 17:37:10 CEST
    Keď už sme pri tej dovolenke, tak tá by naozaj bodla a Egypt je určite dobrá voľba..., ale späť k nášmu problému. Milý Profesor rád a vďačne si nechám poradiť od starších a skúsenejších medzi ktorých bez pochyby patríš, takže vďaka za radu že treba začať u svojich priateľov, ale musíš si uvedomiť, že priznať v tvojom prípade dominanciu a v mojom submisivitu (či už priateľom alebo rodičom) je sto a jedno, veď skús nejakej priateľke, ktorá to o tebe ešte nevie priznať sa že si subík a že chceš byť jej otrokom atď. a nechaj ju v tom po nejakú dobu a následne sa priznaj že si dominant a že by sa ti naopak páčilo ovládať ju a potom sa spýtaj na jej pocity alebo si zhodnoť jej reakcie – myslím že by sa podstatne líšili! Takže jediný kto to zatiaľ o mne vie je moja terajšia partnerka a aj tá pozná moje túžby len s polovice a už len s tým bol problém sa priznať a pokračovať normálne ďalej (viac vo fóre ON/OFF domina). No a ešte predsa len k tej dovolenke, keď už si to k nej prirovnal....ak by si ty a zhruba 800-900 ďalších mužov zo Slovenska (to je môj odhad počtu registrovaných subíkov z SR – nefunguje mi výber podľa štátu pôvodu) túžili po exkluzívnej dovolenke v Egypte a v Egypte by bolo len 63 potencionálnych miest, ktoré by ste mohli obsadiť a aj to málo by bolo stále neprístupné, potom by ti asi nepripadalo až také divné, že chcem aby som po otvorení BDSM stránky našiel zopár aktívnejších domín, z ktorých by bolo nedaj bože možné aj vyberať. Jednoducho ako všade je to všetko o dopyte a ponuke a ak jedno z toho chýba, tak je všetko na dve veci...no a tak naša scéna aj vyzerá.
    Čo je zvláštne je to že na českých stránkach kde je to o podstatne lepšie ti už divné nepripadalo, tak potom nechápem prečo si tak reagoval na môj názor, hm?!
    No a že je asi pravda čo som minule napísal o aktivite našich domín o tom svedčí až jedna obhajoba našich dám na môj príspevok (možno by ich bolo viac ale predpokladám že ho čítali tak maximálne 3 z tých 63). Aj to Nenufer obhájila len sama seba, že už vlastne nikoho nehľadá lebo už má - čo jej samozrejme nemôžme vyčítať, práve naopak lebo asi našla BDSM +, tak ju už prosím vás neotravujte SS-kami!. Mimochodom Nenufer neviem kto hovoril o tom, že táto stránka je len pre subíkov a dominy? Je pre všetkých BDSM+, to že sa diskusia zvrhla na problém domina/subík je preto že tu je ten rozdiel najzreteľnejší. Inak čo sa týka swiču v posledných dvoch rokoch tiež o ňom často uvažujem – no keď pozerám koľko je tu subiniek, tak to zas pravdepodobne ostane len v teoretickej rovine.
    Chata je pri vode, tak aj ty Profák by si si prišiel na svoje, len mi povedz čo by sme tam bez nežného pohlavia robili okrem popíjania piva a kecaní o BDSM?
  • 15. mája 2005 10:18:11 CEST
    Scenu bdsm na Slovensku nemozes vnimat ako dovolenku exkluzive v Egypte. Myslim tvoj pohlad na vec ,ze ked si otvoris nejaku stranku s touto problematikou , tak akurat na teba tam budu cakat v poradi nadsene dominy a ty si ich budes moct vyberat podla fotky.Kazdy by mal zacat od seba. Viem ze je riziko ist z kozou na trh, ale povedal si to svojim dobrym priatelom ,a priatelkam ako si na tom ? Slovenky povedane po com Tvoje srdce prahne?Urcite mozno by sa naslo zopar ktori by ta nepochopili ,ale pokial su to dobri priatelia urcite by to tolerovali /minimalne si vycistis okruh svojich znamych/ a s dost velkou pravdepodobnostou , by ta niektory/a/ mozno nie pred vsetkymi ,ale zvlast oslovili,ze su na tom podobne ako ty.
    v jednom mas pravdu , ze chaty aj stranky s touto tematikou ceske su lepsie ako slovenske. Ja ich aj navstešvujem castejsie ako slovenske. Na mojich priatelov-ky z CR takto zameranych spominam rad ,ale vekom povinnosti pribudaju a tak z praktickych dovodov mi je lepsie sa stretavat tu na Slovensku. Ak Tvoja ponuka na chatu/ja mam rad vodu ,tak najlepsie pri nejakom jazere-priehrade/, bola myslena vazne ,tak daj vediet. Potrebne je vsak predtym sa stretnut minimalne na kave , aby sme vedeli co a ako,.
    Na odlahcenie situacie. Akurat sa u mna skoncila jedna mensia akcia a moj dobry kamarat/bol mi na svadbe za svedka/ vecer hovoril ,ze moja mama /dochodkovy vek/ ho privitala slovami: Aj vy k nim patrite? Ved vyzerate tak seriozne ,myslela som si ze ste normalny.
    • 2 posts
    8. mája 2005 18:57:29 CEST
    ja tuto stranku nevidim ako urcenu len pre subikov a dominy, myslim ze je orientovana pre vsetkych BDSM+. Teda aspon dufam pretoze inak by som tu vlastne nemala co robit ako pevne viazany switch.
    Inak co sa tyka vasho prehanania v zmysle zaujatia nejakej dominy musim vam povedat ze ste zial velmi casto az prilis otravny. Najma ked mam v profile napisany nezaujem.
  • 6. mája 2005 23:22:30 CEST
    No na problamatiku BDSM scény sú rôzne názory ja som tiež ak si si čítal môj príspevok nižšie tiež nováčik v tomto smere. Páči sa mi tvoj príspevok nechem nikoho urazit ale tá pasáž s tými ľadovými medveďmi bol super....
  • 6. mája 2005 20:51:26 CEST
    BDSM u nás bude ešte veľmi dlho len nereálnym dráždivým snom, aspoň pre nás subíkov. Jedným z podstatných dôvodov je u nás ešte stále veľmi biedne rozšírenie netu, a tým aj chabý prístup potencionálnych domín na takéto stránky. Ďalším je už tušíte .... áno je to náboženstvo, to je ten kameň úrazu prečo Zuza z Terchovej namiesto toho aby si na víkend zohnala na vyšantenie nejakého subíka sa naopak po víkendoch zháňa po vyháňačoch diabla, ktorý z nej tie hriešne chúťky tými kecami vytlčú – to chce možno tak 2 - 3 generácie, možno viac a bude to lepšie uvidíte, lepšie povedané možno to uvidia naše pravnúčatá.
    No a inak neviem o čo ide tím naším štyrom registrovaným dominám, ..... ale nie je ich asi 63 (pre istotu som k nim priráratal aj swičky a to už nevravím o tom, že poniektoré sú registrované aj dvojmo a niektoré sú dominantné len pre prachy), dámy bez urážky asi si to u vás mierne poserem, ale prezerať si obrázky mesiaca a čítať si správy od nás chudákov – subíkov, ktorý už nevedia ako vás zaujať (bol by som ináč zvedavý koľkým aspoň odpíšete), chat je taktiež nula bodov - to asi moc o rozvíjaní našej BDSM scény nie je, kým nezačnete byť aktívnejšie vy, tak sa nikde nepohneme, ... niekde som postrehol že my nemáme vypísané profily!? Veď väčšina z vás nemá ani kraj z ktorého pochádzate (potom môžem ťažko hľadať dominu zo žilinského kraja!? ak tam vôbec nejaké „Zuzy“ existujú), a mi tam máme písať rodné čísla starých mám a načo?... No nič ostáva nám len pekne ďalej teoretizovať a snívať, veď o pár desiatok rokov to príde a potom ... + rest in peace priatelia.
    P.S. Čo som spravil pre našu BDSM ja? Nuž zatiaľ naozaj nič, som v brandži v podstate nový a nikoho BDSM+ osobne nepoznám (čo som si pôvodne myslel že sa ťuknutím na dominu.sk zmení), ale asi som málo aktívny.....chcel by som spáchať nejakú chatu v lete, ale skôr by som asi zohnal tucet ľadových medveďov ako jednu dominu, no tak možno aspoň spoznám pár sub-kolegov, trochu si poplačeme a tak ... Takže keď už nič, ďakujme aspoň za takú super stránku ako je domina.sk - je naozaj dobrá, čaute...