Forums » Nekategorizováno

Lesk a bieda SM na Slovensku

• 5. mája 2005 18:02:20 CEST
    Co sa tyka mnozstva submisivnych, to je OK otrokov bolo vzdy viac.Pani staci jedna. Ak to hladate ako trvaly vztah tak je to potom horsie, platia tam tie iste pravidla, ako v normalnom vztahu. Real je vzdy iny ako predstavy, ale ak vyjde, tak podstatne lepsi.
  • 5. mája 2005 10:10:10 CEST
    Nezda sa mi, ze je to fenomen Slovenska, osobne si myslim, ze vsade je to tak, ale ak sa obratite na zahrtanicne forum, je jasne , z eje tam viac ludi a ucastnikov, jednak preto, ze osidlenie zahranicnych statov je ovela vacsie , jednak, ze sa k BDSM museli postupne dopracovat cez vsetky tie krizy v spolocnosti, cez upadky manzelstiev, citoveho zivota, vseobecnej zapadnej krizy a hladania zivotnych vychodisk.
    statistika vravi, ze je ovela vyssie percento submisivnych. Preco asi?
    Ale prave sa mi zda , ze sa pustam do psychologickeho rozboru a nemam na to teraz chut, tak sa majte
  • 5. mája 2005 8:30:59 CEST
    No v tomto sa pripajam k zaznemyn názorom "Slovensko je proste Slovensko...." Je dost problem najst niekoho cez net aj ked Ste registrovaný na tomto portali. Chcel by som povedat aka je moja situacia som v tejto oblasti novy ... atd nejdem to rozpisovat vsak kazdy nejako zacina a pôvodne som si myslel že nebude problem na portaloch ako je tento dozvedieť sa nejake veci cez chat mail atď (nieže by som sa aj tu nedozvedel niečo nove aj vo offline forach ako toto)ale jednoducho ma dost prekvapilo ze to u nas funguje v podstate len ako portal kde sa raz za čas niečo hodi do fora ale prevažne sa sem zbehne len na nove obrazky a malokedy na chat alebo výmenu informácií. Pripojený bývam každý večer keď sa vrátim z roboty vždy aspoň na chvíľu keď už nič ine aspoň sa pozriem kto je online s kým by sa prípadne dalo pokecať. Samozrejme ako nováčik som sa snažil zbierať informácie o BDSM cez net vsade kde sa dalo a vzahranici je to obrovsky rozdiel neveim či som mal len ja take šťastie ale na zahraničnych portaloch som sa väčšinou v priebehu pár minút dozvedel čo som chcel vedieť a vždy sa niekto našiel čo Vám poradil. Samozrejme je to všetko o ľuďoch mimo Slovenska sa v podstate BDSM už "uznáva" ako životný "štýl" ale ešte ani vo vyspelých krajinách to nieje také ako by to malo byť ale je to rozhodne úplne inde ako na Slovensku. Ale aby som sa nevjadroval len negatívne čo musím povedať že ma prekvapilo bol fakt že ked som si pisal cez chat hned mi bolo povedane ako zaciatocnikovy čo ma fakt dosť prekvapilo kontaktuj sa na určitú osobu a ak sa ti ozve že môžeš prídi sa pozrieť na stretnutie tam sa asi dozvieš najviac "vieš cez net sa to dosť zle rozoberá" momentálne myslím môj prípad lebo dá sa povedať tých otázok a dotazov na BDSM mám dosť veľa a keďže sa v podstate ešte len "hľadám" je ich ešte viac.
    LEN TU JE INÝ PROBLÉM A TO ŽE VEAĽA ĽUDÍ NENAJDE ODVAHU ABY TAM ŠLO. Možno nakoniec ani ja tam nepôjdem keď príde na lámanie chleba... A preto si myslím že aj z tohoto dôvodu to vyzerá tak ako to vyzerá ..... Nie každý je na osobné stretnutia v komunite oveľa radšej sú ľudia len priamo domina/otrok. No dúfam že som Vás s mojim príspevkom názorom postrehmi veľmi nenudil.
  • 4. mája 2005 21:59:27 CEST
    ja len prihodim to, co som uz tisickrat rozpraval... je to PROSTE FENOMEN SLOVENSKA, resp Slovakov, resp naaseho naroda.Sme prilis konzervativni a o opaku ma NIKTO nepresvedci. Teda... zeny su asi prilis konzervativne, pretoze ked chce v zahranici - orientujem sa teraz na vyspele krajiny, nie na krajiny 3tieho sveta... teda ak ZENA v tejto krajine chce TVRDY sex, tak sa o to neboji poziadat a jednoducho to povie, rovnako ako ked sa jej paci nieco ine ako len klasika. Muzi to povedia viacmenej vzdy a v kazdej krajine :)) No a u nas je prave v tomto problem... ktory spociva vo vychove..kulture a v dalsich faktoroch. A necudujme sa... my sme nabozensky zalozeny narod, aspon z dost velkej vacsiny... NO NIE ?? a BDSM zrovna k "cudnym" veciam nepatri :) Tolko moj nazor, ktory by sa dal kraaasne rozvinut aj na viac A4, ale ako diplomovku predsa len napisem nieco ine :o)
  • 4. mája 2005 8:11:12 CEST
    Tato stranka je zatial leda na inspiraciu, je pravda, ze som este nikdy nedostal odpoved na moju ponuku. Ja osobne sem chodim narazovo, je pravda, ze to zatial neme zmysel pokusat sa tuto ziskat nejaky vztah.
    Jedina cesta je najst si partnera v reale, je to aj lepsie, iba trochu tazsie ako pri klasickom vztahu. Na Slovensku je to este nie bezne a casto sa stretnavame s nepochopenim. Skus to v Cechach tam to beru uplne normalne.
    Ahoj
  • 4. mája 2005 0:41:28 CEST
    hm, neviem s kým ste komunikovali, alebo chceli komunikovať. Záleží asi na tom koho a prečo oslovíš. Hlavne ako. Niekedy ked si citam SS mam pocit, ze som z ineho sveta. Stretávam sa hlavne s poziadavkou net výcviku. O real ma zaujem velmi malo submisivnych muzov. Je to asi naozaj o tom koho oslovíš a hlavne prečo. Ale držím palce a verím, že sa podarí osloviť tú správnu, ktorá komunikovať bude. Pekný večer
  • 3. mája 2005 22:18:30 CEST
    No zatial som tu nasiel jednu dominu ochotnu suvisle komunikovat aspon cez internet. Inak skoro ziadna ani na pokec, toboz na viac. Aspon ze su tu free obrazky a tak
  • 3. mája 2005 17:52:49 CEST
    nezabudaj, ze asi nie vsetci su registrovany na Slovensku. ak si si vsimol, je tu aj anglicka cast stranky... pri pouziti filtru lokacia Slovensko sa ti cislo zdecimuje tak na 1500. dalsia vec je, ze nie kazdy ma potrebu komunikovat verejne... osobne vyuzivam sukromne spravy a do for prispievam iba v pripade ked ma nieco zaujme... asi je na tom vela ludi podobne... a ked uz chcem nieco riesit, robim to v reale, nie na skle... neviem ci poznas BDSM+ ludi aj v realnom zivote, ale moja skusenost je, ze okrem par vynimiek, ludia aktivny v reale moc nevypisuju na sklo. to z velkej casti patri hlavne netovym pisalkom... :)