Forums » Nekategorizováno

cuckold

• 25. septembra 2007 17:45:09 CEST
    Ahoj,prezil tu uz niekto skutocne v reali nieco take??pozeral si sa ako ti priatelku,manzelku ktoru milujes tvrdo suka iny muz??,
  • 8. októbra 2007 15:17:08 CEST
    zdielam ten isty nazor:)
  • 8. októbra 2007 13:42:16 CEST
    Pouze jsem napsala svůj názor, že se jedná spíše o mužskou masturbační fantazii.Je totiž všeobecně známo, že ženy dokážou příjmout a odpustit partnerovu nevěru mnohem snáz než muži svým ženským protějškům.
    Pokud tohle někoho "rajcuje" atˇ si to dělá, nic proti a nikoho neodsuzuji, moje parketa to však není. Partnerovi kterého miluji bych tohle nikdy nemohla udělat a to ani v případě že by to snad chtěl.S jeho ješitností bych si poradila jinak
  • 8. októbra 2007 12:36:25 CEST
    vsetko je len vec nazoru a nahladu... milovat sa navzajom a zaroven mat sex s dalsimi milymi a sexi ludmi nie kazdy to povazuje za zvratene a ponizujuce a prave od ds-karov ma prekvapuje tato intolerancia a odsudzovanie
  • 4. októbra 2007 22:08:24 CEST
    takze to pripustate? Vy by ste tej jeho jesitnosti dala taku ranu? len aby ste sa pobavila jeho trapenim a ponizenim a Vasim dobrodruzstvom? ..asi ano..Zeny to robia asi nejak nevinne..previnia sa uplne nevinne je to paradox ale je to zenske..take prirodzene..alebo nie;
  • 30. septembra 2007 12:59:53 CEST
    Tohle bude spíše jen masturbační fantazií výhradně mužskou

Navíc jsem pevně přesvědčena o tom, že pokud by se jednalo o osobu, kterou milují, utrpělo by jejich ego a ješitnost,a nedokázali by to unést.

S cizí partnerkou to už je něco jiného, ale s přítelkyní se kterou to myslí vážně či manželkou, by nikdy nedělali nic,co by mohlo jakkoliv "poškodit jejich slušnou pověst"
  • 30. septembra 2007 11:46:16 CEST
    predstava je to sice zaujimava,ale ked mam pravdu povedat,kebyze sa prizeram ako mi zenu ktoru lubim suka iny muz,pochopitelne by ma to zranilo a malo by to fatalne nasledky.Staci ked si predstavim ako lezim vedla svojej byvalej a pozeram sa ako suka so svojim frajerom,uz z tej predstavy je mi zle.Avsak ked ma dakto na salame a nie je citovo viazany na konkretnu osobu,tak mu to moze byt jedno of course,ale v tomto pripade vlastne prestavam chapat podstatu cuckoldu,co z toho ten druhy ma ze sa na nich pozera ako si to rozdavaju?
  • 30. septembra 2007 5:57:33 CEST
    Kedysi boli opisane real stories na stranke Emily Shutton.

Vela tychto pribehov teraz mozes najst tu:
    http://www.chastity-belt-stories.com/real_life_stories
  • 29. septembra 2007 13:00:05 CEST
    na anglickom foru tychto stranok som cital nazor, ze cuckolding je len muzska fantazia..je to ponizujuce..a preto to patri k fantziam submisivnych muzov..niekedy je to skor ponizujuce pre zenu, ak ju do toho jej partner nuti, cim z nej prakticky robi kurvu..ale zaujimalo by ma, ako to beru zeny..maju tiez take fantazie? bavi ich to podvadzat verejne toho kto ich zboznuje?
  • 29. septembra 2007 9:25:18 CEST
    na stránku amatéri už chodím roky :-))... áno.. je tam množstvo praktizujúcich ľudí a hádam získam záujem sa podeliť o ich skúsenosti, no úprimne poviem. Radšej 1 moja osobná skúsenosť ako tisíc vypočutí iných skúseností.
  • 27. septembra 2007 15:34:10 CEST
    ja odporucam cuckoldmenow
  • 27. septembra 2007 11:54:28 CEST
    zatial som nič podobné neprežil ale lákave je to veľmi veľmi.
    Stránku amateri.cz vrelo odporúčam
  • 27. septembra 2007 10:51:11 CEST
    zajdi si na stranku www.amateri.cz tam sa s tebou radi podelia o svoje skusenosti ci muzi, ci zeny
  • 25. septembra 2007 18:16:24 CEST
    Už som k tomu prehovaral par svojich priatelok ale ani jedna zatial nesuhlasila. reakcie z ich strany boli dost negativne a dotknute. Dúfam, že mi v tom este v buducnosti partnerka vyhovie. Nie životna družka.. aj ked mozno , nebol by som proti, ale skor by som to ocakaval od milenky, myslim tym partnerky v nezaveznom vztahu.