Forums » Nekategorizováno

Primitivky na domina.sk

• 27. septembra 2007 12:08:59 CEST
    LADY BARBARA - Akoze madam,a pritom pri komunikacii s nou,po opytani sa,Vam hned vynada do debilkov. Takze JE TO SAMOLUBA ZENA!!
  • 27. novembra 2007 12:08:24 CET
    Nesledoval som celú debatu na dotyčnú osobu. Ja som jej len telefonoval, ohľadom lekcie. Bola taká ako som od dominy očakával. Ona mi tykala ja som jej musel vykať, čo sa mi zdá v tejto situácii normálne. Toľko o mojej skromnej skúsenosti. Každý má právo na svoju dôstojnosť, ale nebudme zbytočne precitlivelí.
  • 15. novembra 2007 19:37:48 CET
    Odvolavam sa na popis tejto temy. Ak vam bude niekto tvrdit ze ponuka ubytovanie dominantnej dame zdarma tak mu neverte ani nos medzi ocami lebo vas to bude stat pekne peniaze. Mna to stalo len 8.500,-
  • 15. novembra 2007 18:15:44 CET
    vdaka vsetkym zucastnenym, dobre som sa pobavila a urobila si vlastny nazor, k autorovmu nazoru len tolko, mozno by ma podobne tituly tiez vyviedli z miery ale na inych strankach a nie tu
  • 15. novembra 2007 2:56:28 CET
  • 10. októbra 2007 18:15:19 CEST
    Keby si iba chcel vyjadriť svoj názor, tak prosím, je mi to fuk.
    ALE!! ak chceš poučovať všetkých, že ako má znieť názov fóra, tak píš pravopisne správne, inak to vyznie tak, že ty si primitív (hovorí ti niečo 1. pád množného čísla?)
  • 10. októbra 2007 16:42:58 CEST
    Princip asertivity nehovorí o ignorácií nám nevyhovujúceho tvrdenia ale o tom ako odpovedať na nám nevyhovujúce tvrdenie bez toho, aby sme vyvolali konflikt, tzn.zovšeobecniť to tvrdenie, resp., posunúť ho mimo, akoby okolo nás.Vieš?
  • 10. októbra 2007 8:51:42 CEST
    Asi máš pravdu, ale aspoň je zde jedno forum, kde se od srdce zasměješ.
  • 7. októbra 2007 23:28:35 CEST
    názov tohto fora vôbec nie je správny mal by totiž znieť PRIMITÍVNY SUBÍCI NA DOMINE!!!!!!Vlastne nie skôr takto-PRIMITÍVNY AKOŽE SUBÍCI.

• 7. októbra 2007 23:05:19 CEST
    ok nema to zmysel..pekny den..
  • 6. októbra 2007 21:53:27 CEST
    Iha, to som netusila,ze ste sa videli,tak to je potom ozaj zahada Ja uz na take hluposti proste nereagujem CULIKY, ked zaplatis,tak o tom sem napisem,ze aaano, zaplatil, sice mu to trvalo sto dni,ale podarilo sa. Viac ma trapi, ze si sa zaradil medzi tych, co povedia zene,ze je pica, len preto, ze odmietne vyhoviet jeho poziadavke. Na to mas nejake vysvetlenie? Ziadne neexistuje, takze neni o com ...
  • 6. októbra 2007 21:38:34 CEST
    .. no doteraz som mala o tebe fakt iny nazor .. ty ktory si mal moznost vidiet ma nazivo, ty ktory si si ma par prispevkov dozadu zastal a potvrdil ze nie som nozickova teraz tvrdis opak a dokonca si do toho zakonponoval aj Lady Charismu?? .. je mi skoro 26 co si aj mohol vidiet, nevies preco by som sa vydavala za dalsie dve 37 resp. 38 rocne dominy?? .. urcite tomu sam neveris no fakt nechapem preco to tvrdis ..
  • 6. októbra 2007 20:05:43 CEST
    co všechno se tady dá propírat, bohužel.......................
    Docela dlouhou dobu to tady vázlo, a ted se tady jen hádáte.Není to trošku škoda?
  • 6. októbra 2007 17:41:32 CEST
    Moj posledny prispevok do tohto fora:
    Vsimnite si, kedy dala prispevok Lady Barbara, Nozickova a tzv. Lady Charisma.Vsetky tieto tri nicky su jedna a ta ista osoba.Aj ked som z toho velmi smutny, pretoze Lady BArbara je velmi inteligentna zena.No skoda..Kazdy sa raz moze pomylit.
    Pani Nozickova: Peniaze, ako som slubil poslem.
    Nikomu zatial som nebol nikdy nic dlzny, alebo ano, damy?
  • 6. októbra 2007 13:25:31 CEST
    CITUJEM TA CO SI NAPISAL ako ti vsetci ublizuju a podobne hovoria o vsetkom.. a TERAZ MI NAJDI MOJ PRISPEVOK KDE SOM UVIEDOL ZE VSETCI MI UBLIZUJU!!!!SI PADNUTY NA HLAVICKU TY MI SKOR PRIPADAS AKO TEN KTO POTREBUJE DO KAZDEHO VYRIVAT!!!!
  • 6. októbra 2007 13:18:45 CEST
    ano ano..posluchnem vas pan studovana hlava..tvoje reci o tom ako si niekto upravuje fotky v albumoch, ako ti vsetci ublizuju a podobne hovoria o vsetkom..nerozoznas nemcinu od anglictiny a ty mne nadavas do blbecka?ked sme inak pri tom pan doktor blbec je jedna z lekarskych diagnoz a neviem odkial vies ze nou trpim..ludia sa ti tu smeju ty to nevidis?ci sa len potrebujes s niekym hadat?skus to s niekym nazivo..ci na to asi nezoberies odvahu..neser si do huby..
  • 6. októbra 2007 13:17:40 CEST
    ano ano..posluchnem vas pan studovana hlava..tvoje reci o tom ako si niekto upravuje fotky v albumoch, ako ti vsetci ublizuju a podobne hovoria o vsetkom..nerozoznas nemcinu od anglictiny a ty mne nadavas do blbecka?ked sme inak pri tom pan doktor blbec je jedna z lekarskych diagnoz a neviem odkial vies ze nou trpim..ludia sa ti tu smeju ty to nevidis?ci sa len potrebujes s niekym hadat?skus to s niekym nazivo..ci na to asi nezoberies odvahu..neser si do huby..
  • 6. októbra 2007 12:28:36 CEST
    VOBEC NIESOM ODBORNIK VO VSETKOM TO SOM NETVRDIL!!!TO TVRDIS TY!!!A TY ANI NEVIES CO JE PORUCHA OSOBNOSTI A HLAVNE SA TYM OHANAS ZE KONSPIRACNE TEORIE SI NA SMIECH!!!TAK NABUDUCE KED SA BUDES HRAT NA CHYTREHO TAK SI AJ NASTUDUJ CO PISES!!!!BLBECEK!!!
  • 6. októbra 2007 12:21:14 CEST
    a u teba sa to vsetko krasne prejavilo..no vidis este si aj urcis diagnozu...pekny den tento dialog nema zmysel..ale uz si sa aspon ukludnil teda pise asi tvoje lepsie ja..nema zmysel sa tu urazat s clovekom ktoreho nepoznam a ako vidim je odbornik vo vsetkych odboroch, smeroch a povolaniach hehe..
  • 6. októbra 2007 12:14:12 CEST
    Nie,nemyslim,ze zaplati,je to uz par mesiacov, ale nezalezi mi na tom. Prave preto som mu ich poslala bez penazi, pretoze mi az tak velmi nezalezalo na tom,ci skutocne zaplati. Slubil to vsak a preto povazujem jeho slub za zaväzny pre neho. Vadilo mi,ked vytruboval,ze nie je dlzny peniaze,pretoze neviem ako inym damam,ale mne teda peniaze dlzny je, ci uz to ja beriem vazne alebo nie. A bol pritom zbytocne a neprimerane hruby. Takze, nech sa s nimi zadrhne
  • 6. októbra 2007 11:45:41 CEST
    Viem ze ma do toho nic nieje,ale nechapem preco si mu ich dala???Urcite preto lebo ti za ne raz zaplati,takze on ti ich neukradol!!!A je dost nemiestne este k tomu dodat ze nech sa s nimi zadrhne!!!!HLUPANA SI TY NACO SI MU ICH DALA BEZ PENAZI!!!!
  • 5. októbra 2007 21:46:24 CEST
    Ano, MAdaqm..ak si precitate par prispevkov nazad, dokonca som sa Vam ospravedlnil a dokonca si Vas aj zastal
    • 6 posts
    5. októbra 2007 21:38:18 CEST
    Ahoj zlato. Neviem,komu si dlzny fotku. Mne si dlzny 300 korun za silonkove ponozky. Zadrhni sa s nimi. Papa
  • 5. októbra 2007 21:21:26 CEST
    culiki - 05.10.2007 @ 21:06
    Prajem Vam pekny den.Chcel by som sa Vas spytat, ci by ste mi nemohla predat Vami nosene silonky alebo aspon sil.ponozky.Cena, kvalita a farba by bola len na Vas.Samnozrejme, aj poskodene.Ja taketo veci zbieram.Vsetko samozrejme diskretne.
    Dajte mi prosim vediet aj v pripade negativnej odpovede.
    Dakujem.
    Lady Charisma - 05.10.2007 @ 21:09
    citala som,ze neplatis. takze nie.
    culiki - 05.10.2007 @ 21:11
    :) nepostrehol som, ze neplatim..iba ze nieco dlzim...a v tom je rozdiel, Madam
    Lady Charisma - 05.10.2007 @ 21:12
    dlzny si vtedy,ked nezaplatis. Neotravuj.
    culiki - 05.10.2007 @ 21:13
    ale ten dotaz nebol o peniazoch madam...dlzny je clovek aj vtedy, ked neposle svoju fotku ty pica

• 5. októbra 2007 20:59:31 CEST
    bože ale som sa zabavil
    este sa chilu bavte je to super sranda .-)))))))))))))))))))))))))))))))))
  • 5. októbra 2007 14:43:53 CEST
    len piste, nech mu rastie ego aspon teraz sa bude citit na "urovni"