Forums » Nekategorizováno

Primitivky na domina.sk

• 5. októbra 2007 12:29:13 CEST
    Myslim,ze toto si trosku prepiskla,a zrejme nevies co slovo RETARD znamena,prajem ti len aby si nikdy nezazila ten pocit ked je niekto retardovany. Podla mna je to CYNIZMUS,co z teba srsi. Nemam sa s tebou uz o com bavit,a aby si sa necitila urazena TAK SA TI VEREJNE OSPRAVEDLNUJEM,a zelam vela spokojnych a hlavne platiacich zakaznikov. Maj sa "LADY so slovnikom drevorubaca" ak si myslis,ze toto je prejav dominantnej lady. BYE BYE.
    • 5 posts
    5. októbra 2007 10:28:51 CEST
    Porucha osobnosti je vytvaranie konspirancnych teorii?? Zaujimave. Podla mna je porucha osobnosti,ked clovek nevie kto je,pripadne nieco na sposob schizofrenie ked je rozdvojena osobnost.
  • 5. októbra 2007 2:01:41 CEST
    Na konstatování, že tahle aplikace patrně bude obsahovat spoustu míst k zastrčení páčidla, moc instinktu nezapojíš... Stačí si všimnout, jak zhovadilej html kód to generuje, což svědčí o tom, že sami autoři nebudou mít moc přehled, kde se co děje. Každý jejich zásah - úpravy a opravy - je dost velkým rizikem, že se jim podaří vytvořit něco, co by s trochou jemné dopomoci mohlo začít pracovat jinak, než má. Ale na druhou stranu, co z hackování něčeho takovýho?
  • 4. októbra 2007 22:29:32 CEST
    Vies, tomu ze som tuto skrytu funkciu ignore listu zistil, vdacim mojmu dobre vyvinutemu programatorsko-hackerskemu instinktu, a je tu vela dalsich dier v zdrojakoch, staci mat oci a fantaziu otvorene :o)
  • 4. októbra 2007 21:59:45 CEST
    No kamarat tak toto bolo fakt na urovni s tou osobnostou..fakt si ma prinutil zamysliet sa nad sebou este raz si pekne precitaj co ten chlapec vypisuje a skus nad tym pouvazovat..a ponozka porucha osobnosti v tvojom pripade znamena ze si sam vytvaras konspiracne teorie o sprisahani na www.domina.sk voci tvojej osobe..celkom mi pripominas jedneho politika, len si neviem spomenut na meno
  • 4. októbra 2007 21:46:32 CEST
    Pred chvíľou som to skúšal dokonca dvakrát vybral som si nick ponožka a miestnosť ním vytvorená sa my nezobrazovala. Takže je to pravda.
    Lada Barbara: Ešte že tu si vďaka tebe si môžem dať do ignore listu zakladateľov miestností ako OBLEČENÍ DOMINY atď a nemusím sa dívať ani čítať tie somariny čo tam tý "subícy" píšu.
    Shotgun: si môj človek
  • 4. októbra 2007 21:42:49 CEST
    Jasne ze je to retard. To sa ho ani nemusis pytat.. To je proste fakt..
  • 4. októbra 2007 21:30:10 CEST
    ahaaa

tak takto aj funguje ignore list....

...tak aj ja mam jednu starsiu zahadu vyriesenu....

diky
  • 4. októbra 2007 20:22:54 CEST
    to emino ..
    no jasneee, vybrala som ho z ignore listu a uz mi to ide .. vdaka:)

to ponozka..
    ano??? no tak nam to predved, zaloz si album vloz tam nejaku fotku nech ju vidime a potom ju zmen tak aby tam ostal povodny datum :))) .. stale cakame..
    .. pre boha to si naozaj az taky retard ze stale nerozumies mojim prispevkom a stale ich prekrucas aj ked sa ich kvoli tebe snazim pisat polopaticky?! ..

..ja si za slovom stojim..
  • 4. októbra 2007 19:48:11 CEST
    je to presne ako hovoris. A je koniec zahady Skusila som si cvicne dat jedneho zakladatela ineho fora do ignore listu a skutocne sa mi jeho forum nezobrazilo. Potom som ho vymazala z ignore listu a forum sa znova zobrazilo. Takze je to jednoduche Tolko kriku pre nic. Admin by mohol pri vkladani niekoho do ignore listu na tuto skutocnost upozornit.
  • 4. októbra 2007 19:40:08 CEST
    Ked vzajomne neviete najst spolocnu rec ani ospravedlnenie, preco spolu potom vobec kecate? Na co je to dobre?

Skus to a uvidis ze to nepojde tak ako si myslis s tymi fotkami. Album nesie datum poslednej vlozenej fotky a fotky sa nedaju editovat, len mazat a vkladat :o)
    Neviem co vsetko spravi konferencia ak mam niekoho v ignore liste, mozno preto nezobrazuje LB toto forum lebo ho vytvoril ponozka...
  • 4. októbra 2007 19:08:30 CEST
    CITUJEM TA TAK NEPREKRUCAJ PISALA SI TO TY DNA 03.10.2007 TAKZE PISES - - preco som si musela kvoli foru zalozit este jeden nick som uz rozvadzala a uz znova vysvetlovat nebudem, no aby nas magorko mohol spavat vysvetlim tuto zahadu ... takze na novom nicku som si prezrela forum a na starom t.j. LB som reagovala .. zlozite ze?? A TERAZ PISES UPLNE NIECO INE!!!! TAKZE NEJAK TI NEIDE TO KLAMANIE!!!!

A TEN ALBUM HNED TI TO VYSVETLIM,TAKZE ZALOZIM SI DNES ALBUM DAM DONHO FOTKY POTOM SI TU FOTKU UPRAVIM A TU POVODNU VYMAZEM A DAM TAM BEHOM SEKUNDY INU,TO JE ZAHADA VSAK BARBI??TAK CAKAM OSPRAVEDLNENIE KED SI OVSEM AJ VIES STAT ZA SLOVOM!!!!
  • 4. októbra 2007 18:04:10 CEST
    .. Uz je to naozaj trapne, ale ze ja klamem ??? nemam preco ty uboziacik!.. citaj poriadne co pisem a nepis tu bludy!!

(Lady Barbara 01.10.2007 @ 19:40)
    „Inak preco mi nezobrazuje toto forum by zaujimalo aj mna, jedina moznost ako ho vidiet je dat si ho vyhladat, no potom mi zase nezobrazuje ponozkove prispevky"

.. to znamena ze mi ho sice nezobrazuje automaticky medzi ostatnymi forami, ale da sa mi obklukou vyhladat po zadani napr. mojho nicku do vyhladavania vo forach a potom do neho aj prispievat .. a aby som mohla citat tvoje prispevky musim tam zadat tvoj nick .. uz tomu romuzies ty debilko?? .. a aby som to nemusela prezerat tak komplikovane vytvorila som ten druhy nick .. a preco je to tak s tym forom? .. tak to sa ma fakt nepytaj - normalne a seriozne sa s tym obrat na admina..

.. a dalsia (pre teba) zahada ..
    (Lady Barbara 03.10.2007 @ 16:13)
    „text je sucastou obrazka a neda sa editovat - takze jedina moznost je obrazok vymazat a do albumu vlozit opatovne ten isty obrazok s inym textom.. co by znamenalo opatovne overovanie fotky ci moze byt vobec zverejnena v albumoch a taktiez by sa automaticky s touto operaciou zmenil aj datum vytvorenia albumu“ ..

... jednoducho obrazok z albumu sa da len zmazat a nie editovat („delete“ znamena mazat vies mojko? – jaaaj zas ta anglictina ze?) no ale vsetci sme uz nedockavi ako nam to ukazes ty „Koperfíld“ : ))

Takze cakam na tvoje dokazy..
    1. Od admina preco je to s forom tak ako to je - cize ze sa mi nezobrazuje toto forum ako tie ostatne a ked si ho vyhladam tak tam nie su tvoje prispevky..
    2. Chcem vidiet tvoj zazracny album kde sa daju editovat fotky..

.. potom sa ja domina fakt seriozne ospravedlnim tebe akoze subikovi .. cakam!!
  • 4. októbra 2007 15:22:47 CEST
    Prosim obe strany, priznajte si svoje chyby, ospravedlnte sa za ne, a nebude tu co riesit... No nesadli ste si asi, co uz :o)
  • 4. októbra 2007 14:23:56 CEST
    No asis pochopil, jak jsem to s tim přivlastňovacím zájmenem myslel, takže to nechám bejt.
    Chápu, že se určitá komunita celosvětově rozhodla, že si pro své chování určí pravidla, která hodlá dodržovat. Shodla se i na dalších názorech, na jiných celosvětově pracuje v celosvětových diskusích. Není to něco, čeho bych se musel účastnit, trochu mi to občas připomíná zasedání Lidové fronty Judeje, ale v zásadě proti tomu nic nemám. Pravidel a názorů jakýchkoli komunit však začínám mít plné zuby ve chvíli, kdy začnou být komunitou předkládány k dodržování a přijímání lidem, kteří sice mají určitý průnik zájmů se členy komunity, ale mají jakkoli jiný pohled na svět. Docela by mi nevadilo, kdyby názory komunity byly předkládány jako názory komunity, nikoli jako obecně platná prohlášení typu "v BDSM platí..., musí být...". BDSM komunita se totiž hlásí k BDSM ale není totožná s množinou lidí, již BDSM praktikují.
    Používej více slova "mělo by být" než "je", semtam prolož své příspěvky něčím jako "podle mého názoru", popřípadě "domnívám se, že" a nestarej se o mou četbu.
  • 4. októbra 2007 13:01:32 CEST
    Princip SSC není "moje BDSM," ale jedná se o celosvětově uznávané pravidlo. Přečti si jakoukoliv seriózní zahraniční stránku o tomto tématu.
  • 4. októbra 2007 12:57:13 CEST
    To ovšem platí pouze pro ty, kdo se rozhodnou, že to pro ně platí. Těm, kdo se rozhodnou tato pravidla ignorovat, můžeš sice odebírat průkazky tvé BDSM komunity, ale netvrď jim, že to, co dělají, není BDSM. Není to totiž pouze to tvoje BDSM.
  • 4. októbra 2007 12:25:59 CEST
    Nesouhlasím. V BDSM platí jednoznačně princip safe, sane, consensual - tj. vše se musí odehrávat s oboustranným souhlasem, jinak přestává jít o konsensuální BDSM a stává se to agresí. Týká se všech, to jak fyzických, tak i komunikačních aspektů. BDSM má obrovsky široké rozpětí - od nejlehčích hrátek s jemným spoutáním až po opravdu tvrdé praktiky a nelze nikoho nutit k překračování jeho/jejích hranic.
  • 4. októbra 2007 12:13:41 CEST
    zbytocne sa namahate, ponozka aj tak nezmeni svoje nazory. tu pomoze len jedno, ignorovat ho.
  • 4. októbra 2007 11:31:50 CEST
    Nie.
  • 4. októbra 2007 11:22:10 CEST
    aj ja mam zle skusenosti so submi. a viem ich nicky, tel. cisla a dokonca aj prave mena, ale nerozmazavam to tu na fore.
    proste ja viem, co su zac ale na forum to netaham!

rozumies uz?!
  • 4. októbra 2007 0:12:48 CEST
    ... ak niekto chce aby sa domina spravala k otrokovi uctivo, lebo... nieco... napriklad je starsi.... tak ak je to otrok, tak tu nema co hladat, lebo je to otrok s podmienkami, co uz prechadza k dominancii a ak je to domina... tak je to velmi slaba domina.... lebo v BDSM hranice neexistuju... je tam len jedna hranica, ktoru nesmie prekrocit ... zivot ... DOMINANCIA nie je o tolerancii ... Taka tolerantna domina, to je iba herecka....ale cit domina aj tak potrebuje, aby vedela jemne stat na okraji priepasti nekonecnosti, drziac v svojej zodpovednosti dusu otroka....
  • 3. októbra 2007 23:54:06 CEST
    zaujimaju ma vase myslienkove pochody :-) hlavne Ya... prosim ta ja starsieho subika aj kopnem :) naplujem mu do tvare, do ust, zrazim ho k zemi a prinutim ho vylizat podlahu potom topanky a vodu na pitie z misky pre psa... ale iba ak pes uz nebude smadny
  • 3. októbra 2007 23:37:53 CEST
    JASNE KED NIECO NAPISE MUZ,A JE EVIDENTNE ZE DOTYCNA KLAME!!TAK JASNE TREBA S TYM PRESTAT SOM TRAPNY.ALE KEBY BOLO OPACNE GARDE,TAK BY STE SA ISLI ROZTRHAT,ZE AKY TO JE MAGOR,A PRIMITIV.NENECHAM TO LEN TAK!!AJ KEBY VSETCI BOLI PROTI MNE ZA PRAVDOU SI BUDEM STAT!!A SOM ZVEDAVY AKO VYSVETLI TO FORUM,ZE AKO KED SA JEJ RAZ NEZOBRAZUJE POD JEJ NICKOM,TAK ZAZRACNE SO SVOJIM NICKOM DONHO MOZEM PISAT,AJ KED VLASTNE HO NEMA TO FORUM...VIEM ZE SOM PRIMITIV,TAK NECH MI TO VYSVETLI,ZE AKO KED RAZ NIECO NEMAM TAK POTOM MAM,A OPAT NEMAM...HMMM??ZAVANA TO MANIPULACIOU.
  • 3. októbra 2007 23:30:04 CEST
    uz s tym prestan

si trapny!