Forums » Nekategorizováno

Primitivky na domina.sk

• 3. októbra 2007 23:16:12 CEST
    TAKZE OPAT KLAMES A KLAMES A ZAPIERAS,ZE TA TO BAVI.A HNED TI AJ POVIEM V COM.TAKZE 1.ZAHADA TVRDIS ZE SA NEZOBRAZUJE TI FORUM LEBO JE O TEBE.FORUM JE PRIMITIVKY NA DOMINE,NIE JE TAM LADY BARBARA NA DOMINE!!ALEBO SA SAMA POVAZUJES ZA NAZOV FORA??OK NECHAJME TO TAK,AJ KEBY SA TI NEZOBRAZOVALO TO ZNAMENA ZE POLOVICI LUDI CO SEM PISU BY SA NEZOBRAZOVALI OSTATNE FORA,LEBO SU O NICH.ALE AJ KEBY SA TI NEZOBRAZOVALO,TAK MI CHCES POVEDAT ZE SI VYTVORIS DRUHY NICK PRECITAS SI FORUM,A POTOM S TYM SVOJIM NICKOM PRISPEJES DO FORA,KTORE SA TI NEZOBRAZUJE.TAK TO JE TEDA VEC PANI MOJI,TO AKO DOKAZES PRISPIET DO FORA,KTORE SA TI NEZOBRAZUJE POD NICKOM LADY BARBARA,A PRESNE S TYM NICKOM DONHO PRISPEJES,LEN TOTO MI VYSVETLI!!A CO SA TYKA TVOJHO ALBUMU,ANO MAS PRAVDU ZE ALBUM SI SI ZALOZILA SKOR,ALE JA NEHOVORIM O ALBUME,ALE O FOTKE A TU VIES KEDYKOLVEK ZMAZAT,EDITOVAT ALE DATUM ALBUMU SA TI NEZMENI,AK CHCES DOKAZ RAD TI HO PREDVEDIEM.....tak a ZAHADY SU OBJASNENE...ALE S TYM FOROM A NICKOM A MA TO FAKT ZAUJIMA AKO TO VYSVETLIS??
  • 3. októbra 2007 20:07:46 CEST
  • 3. októbra 2007 18:30:08 CEST
    Hmmm co k tomu dodat ? .. mile Dominy a Dominanti .. konecne sa zamyslite a zacnite skryvat svoju prirodzenu dominanciu, pri konverzacii so submisivnymi jedincami sa bratrickujte, sestrickujte a milacikujte a samozrejme pouzivajte primerany pocet smajlikov a lichotiek na ich ucet.. a pozor nezabudnite vykat starsim subikom resp. subinkam!!..
    .. a tymto definitivne koncim na fore, fakt to nema vyznam ..
  • 3. októbra 2007 17:59:55 CEST
    Na stranu mensiny sa pridam, ked mam pocit, ze ma pravdu. Ty nie si ani mensina. Ty a tvoje dva nicky ste schyzofrenicky prejav neukojeneho internetoveho pokusu o suba. Verim, ze napises, ze aj ja som Lady Barbara a ze som aj vsetky tieto nicky, ktore tu napisali nesuhlasny nazor s tebou. Moje masturbacne predstavy si mam na kom ukojit, takze toto necham na teba. Pekny den
  • 3. októbra 2007 17:59:40 CEST
    Po precitani celeho fora ktore je naozaj zaujimave tak sa musim priklonit na stranu ponozky,mozno preto ze niesom dominantna ale zaraza ma LB ako sa ta ponozka pytal ci su na predaj,ja by som mu bud neodpovedala alebo napisala kedze ich mam v albume a chcem predat tak ano su na predaj v takej a takej cene,ale k veci zaraza ma ked nehnevaj sa ale 25rocna dama opovazi povedat 30rocnemu muzovi patolizal,to by som ja nikdy neurobila preto sa aj priklanam k tomu ze ponozka ma pravdu,neviem ale ked si pozriem niekoho profil tak by mi bolo trapne keby som oslovila nejakeho odomna starsieho alebo starsiu takymto vyrazom.A najviac sa mi paci Asdareel ten ma najlepsie nazory si myslim a nezabudajme ludkovia ze v prvom rade je najdolezitejsia tolerancia pekny podvecer prajem vsetkym pa.
  • 3. októbra 2007 16:58:27 CEST
    Tvé poslední dva příspěvky mi potvrdily, že to, co jsem napsal, nebylo v žádném případě z cesty.
  • 3. októbra 2007 16:36:20 CEST
    prvy kontakt ako si sa mohol docitat v archive original textu je z 11.4.2006! .. Ale inak oslovenie ako "otrok" ci "patolizal" pouzivam bezne aj pri prvom kontakte a ani to v ziadnom pripade nehodlam zmenit .. povazujem to za prirodzenu D/S etiketu ..
  • 3. októbra 2007 16:21:11 CEST
    ak uz do nejakeho fora prispievas co tak si ho najprv aspon letmo precitat, hmm?! .. vyhnes sa tak pisaniu z cesty ..
  • 3. októbra 2007 16:13:52 CEST
    Takze dalsi pripad z aktou X :
    „A LADY BARBARA UZ NAM ASI NEVYSVETLI AKO JE MOZNE ZALOZIT SI INY NICK A POTOM DOKAZE PISAT SO SVOJIM TO JE NORMALNE PARANORMALITA.“
    - preco som si musela kvoli foru zalozit este jeden nick som uz rozvadzala a uz znova vysvetlovat nebudem, no aby nas magorko mohol spavat vysvetlim tuto zahadu ... takze na novom nicku som si prezrela forum a na starom t.j. LB som reagovala .. zlozite ze??

.. a co dalsia zahada .. „LADY BARBARA je pozoruhodne ako sa z nemeckeho jazyka stal anglicky,rychlo to stihla prepisat zavana to manipulaciou,vsimnite si sukromne spravy tam piseme o nemeckom jazyku,ale ked jej vyhovuje klamat ludi a Vam sa to paci tak prosim. „

.. co dodat k tejto zahade?
    - 1.- neviem po nemecky, no nehanbim sa za to - vsak niektori jedinci nerozoznaju ani nemecky od anglickeho a aj tak su hviezdy ze ponozticka?
    - 2.- text je sucastou obrazka a neda sa editovat - takze jedina moznost je obrazok vymazat a do albumu vlozit opatovne ten isty obrazok s inym textom.. co by znamenalo opatovne overovanie fotky ci moze byt vobec zverejnena v albumoch a taktiez by sa automaticky s touto operaciou zmenil aj datum vytvorenia albumu .. tak sa laskavo pozri ze je tam stale povodny termin cize 24.9.07 a toto forum si zalozil az 27.9.07 !!! .. co ty na to??
    - 3.- na co by som to menila z nemciny na anglictinu ? aby som ta zhovadila? .. vsak to zvladas sam na vybornu :))
    - 4.- jediny kto pisal o nemcine si ty .. a uz vieme aj preco (bod 1) ..

.. inak uz si doriesil mytus zmiznutych fotiek na stranke pani Nozickovej?

.. uz teraz sa tesim na nove zahady.. LB

• 3. októbra 2007 15:16:59 CEST
    no neviem,ja mam s pani LB len dobru a pozitivnu skusenost.jednala vzdy korektne a priamo.netvrdim,ze vzdy pristupila na vsetko co som navrhol,ale povedala to otvorene a slusne a mal som z nej vzdy prijemny pocit-ak sa da v pripade stretnutia s dominantnou damou hovorit o prijemnych pocitoch :-)
  • 3. októbra 2007 15:01:12 CEST
    Si ma aspon na chvilku pobavil :) , neviem co si chcel dokazat tym co si spravil. Proste sa zamysli nad sebou co si spravil a mozno dojdes k rozumnemu rieseniu ... A hlavne si uvedom co chces. Tiez stojim za L.Barbarou
  • 3. októbra 2007 13:40:35 CEST
    Ooooo. No ešte budem musieť vymyslieť niečo aby sa zabránilo príspevkom určitého druhu. Nemusím snáď asi vysvetľovať akého.
  • 3. októbra 2007 13:29:46 CEST
    budeme sa tesit
  • 3. októbra 2007 13:20:22 CEST
    Všetko sa dá keď sa tie jazyky už v pohode dokážu naučiť 14 chlapci mal by som to zvládnuť aj ja. Inak plánujem začať s tvorbou web stránok. Možno to stihnem ešte toho roku a jednu stránku by som chcel spraviť ktorá by sa venovala výhradne ženám.
  • 3. októbra 2007 12:19:34 CEST
    .. Ponozka ma komplexy, nevie co chce... Hra sa na submisiva, a vo vnutri chce byt dominant... a tvari sa ze nerozumie niektorim Dominam ( Ktore neskacu tak ako on piska ... ) A chce riadit vsetko ako seda eminencia... Otrok kralujuci zo zakulisia. Pletie si tym padom pojmy s dojmami ...
  • 3. októbra 2007 11:02:18 CEST
    ponozka nemal na mysli tvorbu celeho webu akoze domina2.sk, mal na mysli iba vytvorenie fora za pomoci gombickov ktore na to sluzia Trosku ste sa nepochopili,to nevadi. Mimochodom,vobec nepochybujem,ze by si dokazal vytvorit aj cely portal,keby si chcel toto neries papa
  • 3. októbra 2007 10:57:29 CEST
    Ešte som si poriadil literatúru ohľadom jazyka Ajax aj keď nejak nemám čas sa tomu venovať. Inak kraviny tu píšeš ty.
  • 3. októbra 2007 10:39:36 CEST
    tahni do hlbin!

o co ti tu ide? forum nie je na osocovanie ludi. ked mas s niekym problem, na to su tu RP/PM/SS a nie fora!

• 3. októbra 2007 9:21:45 CEST
    Prepáč mi ale aj ty by si už mal držať hubu :).
    Celé si to pohnojil, pobúril si proti sebe kopec, ináč určite milích ľudí a furt rýpeš.
    Snažím sa ti trocha pomôcť, zmierniť ten dopad, no to neznamená, že s tebou bezvýhradne súhlasím.
    Takže hamuj,oki?:).
  • 3. októbra 2007 7:14:25 CEST
    Takze BIPED neviem co riesis chcel si sa ukazat??Myslim si ze na vytvorenie fora netreba php a ine kraviny ktore si popisal to vie aj taky primitiv ako som ja LADY BARBARA je pozoruhodne ako sa z nemeckeho jazyka stal anglicky,rychlo to stihla prepisat zavana to manipulaciou,vsimnite si sukromne spravy tam piseme o nemeckom jazyku,ale ked jej vyhovuje klamat ludi a Vam sa to paci tak prosim. IRMA nechapem zas teba to si potrebovala napisat taku kravinu?Ani svoj nazor nevies presadit mam pocit ze ty si tu liecis masturbacne predstavy ako si to opisala hmm ze vyslahat po zadku a detailne zalepit prsty paskou hmm potom asi tuzis vsak?A teraz viem opat budes pisat od veci a bla bla bla aky som primitiv MASTERDALSLAVE ci ako sa to pises prosim ta pekne ak si taky odbornik tak mi vysvetli ale nie blaboli okolo toho ale vysvetli co to je PORUCHA OSOBNOSTI to som zvedavy,dakujem.
  • 3. októbra 2007 0:33:47 CEST
    Poznáš muža pod nickom "ponožka" osobne?
    Nepoznáš!
    To, že ho "vytočilo" podľa neho nevhodné oslovenie Dominy pri prvom kontakte, na čo reagoval dosť svojsky a napokon to zverejnil, ešte neznamená, že to musí byť primitív...a bohvie čo ešte.
    Samozrejme, je oveľa jednoduchšie prejaviť taký názor, aký má väčšina a neprejaviť ani štipku snahy pochopiť menšinu.
  • 2. októbra 2007 23:42:34 CEST
    na tvojom mieste by som držal hubu a nie blábolal o poruchách osobnosti...,alebo chceš tvrdiť, že ty si osobnosť?, možno sa navonok snažíš vytvárať taký dojem, no tvoje vnútro žerie predstava byť ponižovaný...tak netáraj.
  • 2. októbra 2007 22:49:03 CEST
    Tak takehoto typa by som asi chcel vidiet nazivo.. najviac ma rozosmial ten anglicky text na fotke, ktory je "po nemecky"...no nic na net chodia aj ludia s poruchami osobnosti
  • 2. októbra 2007 20:01:01 CEST
    tak takeho primitiva ako si ty uz som dlho nestretla a ani necitala.. kolko mas rokov preboha? co tu riesis? sa uvedom. nechapem, ze tu na neho vobec reagujeme vsetci. Jeden z tych, co si lieci komplexy z nenaplnenej masturbacnej predstavy. Mal by ta niekto dobre vyslahat po riti a zalepit prsty paskou, aby si uz nemohol vypisovat taketo hovadiny..
  • 2. októbra 2007 11:13:42 CEST
    Možno v blízkej budúcnosti. Moje znalosti jazyka PHP ešte niesu na takej úrovni aby som naprogramoval web ako je tento skôr možno v ajaxe alebo v editoroch ako je kompozer a tak podobne. inak kto vraví alebo píše že ich musím čítať. lol.