1. októbra 2007 19:40:06 CEST
nie, nie, uz naozaj nie vravim si, uz nebudem reagovat - ale to sa fakt neda :)))
Ten najchytrejsi ktory tu v momente rozpoznava vsetky intrigy a rozumove pochody vsetkych pisajucich a ten ktory tu pise o urovni nerozozna nemecky a anglicky jazyk?? c-c-c .. uz deti na zakladnej skole chapu vyraz "FOR SALE" a tiez vedia ze to nie je nemecky:)) (ak nie deticky prosim aspon vy mi nepiste)..
Na temu ze som nozickova resp. madam alex ti poradim uz len toto
a najidealnejsie opakovat v castych intervaloch ..
Fotky nozickovej som videla len v jej albumoch na domine takze na udajne a hlavne zahadne zmiznutie nejakych fotiek z jej osobnej stranky kontaktuj ich autorku alebo oddelenie paranormalnych javov ..
No najviac sa aj tak bavim na tom ako dokazes komentovat originalne texty nasej komunikacie :)) si fakt hviezda
.. nemozem si pomoct ale predstavujem si ta ako jedneho dotycneho z hviezdnej roty (v dolinaaaach)..
Inak preco mi nezobrazuje toto forum by zaujimalo aj mna, jedina moznost ako ho vidiet je dat si ho vyhladat, no potom mi zase nezobrazuje ponozkove prispevky .. takze som to nakoniec riesila zalozenim druheho nicku kde mi to uplne bez problemu ukazuje cele ako vsetkym ostatnym .. no k tomu by sa vedel skor vyjadrit admin ze?? .. preto odporucam vsetkym raz za cas natukat svoj nick do vyhladavaca vo forach a overit si tak ci nie ste nahodou nepravom ociernovany poza vas chrbat ..
Na zaver a tymto to z mojej strany uzatvaram lebo vsetko uz bolo povedane, vsetko je vsetkym jasne a nie je uz vlastne co riesit.. mily "ponozka" zijeme sice v demokratickej spolocnosti no ak tato stranka nie je pre teba vhodna preco sa tu zbytocne trapis hmm? .. a teraz uz naozaj bye-bye a tvoje oblubene ignore :))..