Forums » Nekategorizováno

Primitivky na domina.sk

• 2. októbra 2007 10:13:20 CEST

• 2. októbra 2007 9:33:20 CEST
    Dominanty - muže i ženy - kteří si myslí, že nejlepším způsobem jak projevit svoji dominanci je začít se subíkem jednat arogantně, povýšeně, vynydat mu i za slušný dotaz apod. je bohužel stále velmi mnoho. Nesčetněkrát jsem o tomto problému psal zde i na jiných serverech a jak vidno, vůbec nic se nezměnilo. V české bdsm komunitě nazýváme tyto jedince VDD - Velký drsný dominant/Velká drsná domina. Jsou to "dominanti," kteří nejsou schopni pochopit, že bdsm není prostor k tomu, aby si vylévali na subících své komplexy a frustrace. Mimo bdsm komunitu je situace ještě mnohem horší, protože diskuse o tomto problému představují alespoň nějaký korektiv.
  • 2. októbra 2007 6:08:09 CEST
    PRECO TEDA NEVYTVORIS FORUM KDE SA BUDE DAT NIECO PRECITAT? AK SI TAKY CHYTRY HMM? A NEMUSEL BY SI CITAT CITUJEM KOKOTIZMY. A NAROCNA PANI ODPORUCAM CITAT CELE FORUM!! A LADY BARBARA UZ NAM ASI NEVYSVETLI AKO JE MOZNE ZALOZIT SI INY NICK A POTOM DOKAZE PISAT SO SVOJIM TO JE NORMALNE PARANORMALITA.
  • 1. októbra 2007 22:36:15 CEST
    Myslím že takáto prestrelka tu ešte nebola. Ako dobre že naší zahraničný kolegovia ktorý sa nachádzajú na medzinárodnej časti fóra väčšinou nevedia slovensky. No keď dobre počítam už tu máme miestnosť v ktorej subíci určujú ako sa majú dominantné osoby obliekať. Potom to bude návod na to aká má byť reálna domina a príbúda k tomu aj to ako sa má vyjadrovať. Našiel som tu síce viac vecí ale všetky ich tu vypisovať nebudem. Zameral som sa len na tie najväčšie kokotizmy. Pevne verím tomu že sa to tu raz obráti a človek si tu bude môcť prečítať aj zopár zaujímavých príspevkov.
  • 1. októbra 2007 21:06:39 CEST
    ty nadavas na Lady Barbaru pre to ze zverejnila vasu konverzaciu po tom co si ty vytvoril tento topic o nej kde si ju zhadzoval nadaval na nu a spominal akusi konverzaciu?... to si snad robis srandu.. to si mosis robit srandu lebo inak neviem...

do not masturb tela
  • 1. októbra 2007 19:49:58 CEST
    Neda mi nereagovat teraz mne!!!!
    Keby si si vytvorila ine konto tak by si mala iny nick!!!A ked pises stale tam mas Lady Barbara!!!!Za druhe potom by mne opacne nemalo zobrazovat tvoje prispevky!!!Takize to budu tie paranormalne javy vsak??
  • 1. októbra 2007 19:40:06 CEST
    nie, nie, uz naozaj nie vravim si, uz nebudem reagovat - ale to sa fakt neda :)))

Ten najchytrejsi ktory tu v momente rozpoznava vsetky intrigy a rozumove pochody vsetkych pisajucich a ten ktory tu pise o urovni nerozozna nemecky a anglicky jazyk?? c-c-c .. uz deti na zakladnej skole chapu vyraz "FOR SALE" a tiez vedia ze to nie je nemecky:)) (ak nie deticky prosim aspon vy mi nepiste)..
    Na temu ze som nozickova resp. madam alex ti poradim uz len toto a najidealnejsie opakovat v castych intervaloch ..
    Fotky nozickovej som videla len v jej albumoch na domine takze na udajne a hlavne zahadne zmiznutie nejakych fotiek z jej osobnej stranky kontaktuj ich autorku alebo oddelenie paranormalnych javov ..
    No najviac sa aj tak bavim na tom ako dokazes komentovat originalne texty nasej komunikacie :)) si fakt hviezda .. nemozem si pomoct ale predstavujem si ta ako jedneho dotycneho z hviezdnej roty (v dolinaaaach)..
    Inak preco mi nezobrazuje toto forum by zaujimalo aj mna, jedina moznost ako ho vidiet je dat si ho vyhladat, no potom mi zase nezobrazuje ponozkove prispevky .. takze som to nakoniec riesila zalozenim druheho nicku kde mi to uplne bez problemu ukazuje cele ako vsetkym ostatnym .. no k tomu by sa vedel skor vyjadrit admin ze?? .. preto odporucam vsetkym raz za cas natukat svoj nick do vyhladavaca vo forach a overit si tak ci nie ste nahodou nepravom ociernovany poza vas chrbat ..
    Na zaver a tymto to z mojej strany uzatvaram lebo vsetko uz bolo povedane, vsetko je vsetkym jasne a nie je uz vlastne co riesit.. mily "ponozka" zijeme sice v demokratickej spolocnosti no ak tato stranka nie je pre teba vhodna preco sa tu zbytocne trapis hmm? .. a teraz uz naozaj bye-bye a tvoje oblubene ignore :))..
  • 1. októbra 2007 19:17:42 CEST
    ponozka - 08.09.2007 @ 10:17
    Madam chcem sa Vas opytat nevedeli by\ sme sa dohodnut?Rad Vam za to aj zaplatim,hladam madam na pravidelne stretnutia.
    Tvoja madam - 08.09.2007 @ 10:28
    Nestretávam sa
    ponozka - 08.09.2007 @ 10:29
    OK dalsi muz,myslel som si.Pekny den.
    Tvoja madam - 08.09.2007 @ 10:30
    Som žena ale škoda vysvetžova
    ponozka - 08.09.2007 @ 10:32
    jasne ze zena,aj ja som zena.
  • 1. októbra 2007 17:07:30 CEST
    Naozaj zaujímavé fórum. A tie slovné prestrelky. K tomu niet čo dodať - snáď len - škoda že som vymazala správy ktoré sme si s ponožkou vymenili my. Ja som mu totiž odpovedala veľmi slušne a bez jedinej urážky - zato on sa potom rozbehol a okamžite po odmietnutí ma osočil že som chlap. K tomu niet čo dodať - milé dámy a milý páni. Názor si urobte sami.
  • 1. októbra 2007 15:58:39 CEST
    Som dlzny, ano MAdam...
    Aj VAs poznam a ani na VAs nikdy zle nemozem povedat
  • 1. októbra 2007 15:46:08 CEST
    u teba je zrejme normalne ,že si dámam dlžny že...
  • 1. októbra 2007 15:39:34 CEST
    Mozem len napisat tolko, som na strane Lady Barbary, je to uzasna zena, s ktorou som mal moznost stretnut sa.
    Pani Nozickovu osobne nepoznam, no som jej este nieco dlzny, no pre moju pracovnu zaneprazdnenost sa mi to zatial nepodarilo naplnit...Aj ked som nezabudol, no tiez si myslim, ze je to spravna Madam.
    Nikdy by som si nedovolil Ani jednu Madam osocovat, nedajboh ich este upodozrievat.
  • 1. októbra 2007 12:02:00 CEST
    robis tu nam chlapom len hambu. Pani Nozickovu poznam osobne, je to mila a prijemna zena a nerobi zo seba velku dominu,lebo to citis aj sam ked si z nou. Lady Barbaru osobne nepoznam ale som jej tiez pisal a tiez ma oslovila ze patolizal a no a co ved som tak co.Mne sa to pacilo. Chod sa stazovat na lamparen.
  • 1. októbra 2007 11:30:24 CEST
    dalsie forum o tom ake su dominy zle k subikom. su na nich drze, oplzle, vulgarne, nevodaj ich biju, opluvaju, zväzuju ci obcuravaju...sa chlapci zlati zobudte, vsak si o to pytate...mal som moznost precitat si zopar sprav ake vypisujete dom. damam a popravde na ich mieste by som to riesil 3 moznostami...1. valium,2. ignorancia,3. vulgarnostou a zurivostou...

takze ak nechcete dostavat reakcia takeho druhu na ake sa stazujete tak skuste trochu porozmyslat predtym ako oslovite dominu a tom ako a cim ju oslovite. a citat profil sa tiez oplati...
  • 1. októbra 2007 10:17:58 CEST
    Takze pre informaciu,pozri si album barbi,mas tam nemecky text.TAK SOM SA JEJ SLUSNE OPYTAL CI SU NA PREDAJ?Ona reagovala ako kazdy slovak by mal vediet po nemecky a este zaklincovala to patolizalom. V druhom rade najdi mi moj prispevok kde som JA UVEREJNIL SUKROMNU SPRAVU? A v tretom rade,si pozri stranku alex a zistis,ze niektore fotky sa pozoruhodne z jej ALBUMU stratili. A vlastne je mi jedno CO SI O MNE CO MYSLI,JE TO JEHO PROBLEM NIE MOJ.LEN SOM CHCEL UPOZORNIT NA JEDNU VEC!! A to ze ako sa niektori ludia a zvlast "madam" chovaju k ostatnym,a KORUNKA TOHO VSETKEHO JE,ZE SAMOZREJME ONA MA PRAVDU A ODIGNORUJE A hodi cloveka do ignore list ako pisala vid SUKROMNE SPRAVY,takze mala by sa zamysliet sama nad sebou. A DUFAM,ZE ASPON TROCHU JU TO ZMENI,A ISLO MI HLAVNE A HLAVNE O TO,ZE AJ SUBIK JE LEN CLOVEK TAKZE BY SI TO MALA UVEDOMIT A AJ ADEKVATNE NA TO REAGOVAT. A to by aj stacilo,nema zmysel tu vypisovat bludy,lebo aj tak 100% ludi da za pravdu "madam" ved sme na domine,a subik z vlastnym rozumom a identitou je ZLY.TAKZE TAK A FORUM JE VASE.
  • 1. októbra 2007 9:22:24 CEST
    No takto - v prvom rade by si sa ty mal pozriet na svoj prvy prispevok. Odhliadnuc od toho, ze si TY zacal zverejnovat sukromnu komunikaciu ako prvy - este si si aj povyberal to, co sa ti hodilo do kontextu. Udajne ta "hned nazvala debilkom". Po zverejneni celej komunikacie LB sa ukazalo, ze to bolo trosku inak... Svoje tvrdenie, ze LB je Nozickova argumentovat tym, ze su obe z Nitry - no prepac, ale toto je na smiech. Nitra nie je predsa dedina s par desiatkami ludi...
    A na zaver: nechapem, co ta tak vytaca, ze ta nazvala patolizalom? Ved si chcel kupit Jej topanocky, ako som pochopil...
    • 1 posts
    1. októbra 2007 6:31:49 CEST
    A ESTE SI NEODPUSTIM,JEDNU PRIPOMIENKU. HNED PRVA VETA LADY BARBI,JE KLAMSTVO. Lebo pise citujem FORO SA JEJ NEZOBRAZOVALO LEBO JE O NEJ!! Nebudem komentovat,USUDOK SI UROBI KAZDY SAM.
    • 1 posts
    1. októbra 2007 6:24:33 CEST
    takze JE JASNE ZE KTO KLAME!! Narocna pani!!! hovoris o mne,ze som blb,ale to ze "LADY BARBARA" ZVEREJNILA sukromne spravy je OK?? A vsetko co som pisal je PRAVDA!! len TREBA CITAT OD ZACIATKU FORA,AZ PO KONIEC!!! Ale zrejme som to ODHADOL AZ NECAKANE DOBRE,A KED JEDNA povie ze tak!! TAK VSETKY BEZ NAZORU PRITAKAJU TAK TAK!! V prvom rade,je nemiestne ked maCLOVEK nejaky inzerat v albume po nemecky VSAK BARBINKA a KED SA NIEKTO NEZNAMY SA OPYTA NA inzerat,a hned je pocastovany zeje PATOLIZAL!!! A vazene damy potom UPOZORNUJEM NA Sukromnu spravu kde som jej PISAL ZE UZ NEPIS!! A ONA ESTE VYNADALA DO DEBILKOV!! Tak normalny clovek pochopi!!! LEN TOLKO!! A este nieco je mi jedno ci som skoncil,alebo NIE!! LEBO TENTO HUMBUK JE AJ Tak len o primitivkach!!
    • 1 posts
    1. októbra 2007 0:50:30 CEST
    a ospravedlnujem sa za chyby, pripiste to prosim unave a predstave ze za 5 hodin zas vsatvam do roboty
    • 1 posts
    1. októbra 2007 0:49:21 CEST
    tak celokm nerozumiem niecomu v tejto debate, a to...

kde sa flaka admin a ako je mozne ze tu tato fraska este figuruje???

ocividne sa tu spolocna rec nenajde, aj ked nazor na to kde je pravda mam uz davno utvoreny a nepriklana sa veru k Mr Fusaklovi...a kedze to vyzera ze zo stran dam sa clovek docka asi viac porozumenia, tak by som snad len poprosil pritomne damy aj ostatnich aby vyhoveli ponozkovemu snu o kaviere a jednoducho sa na toto cele vratane jeho samotneho vysrali. ak teda zasa niesom aj ja moc vulgarny, vsakze
  • 30. septembra 2007 23:35:07 CEST
    30.09.2007 @ 19:53 - co dodat? :)) najprv sa zasmejem... nehraj sa na detektiva to dedukovanie je smiesne a keby to aj bola jedna a ta ista osoba no a? je to stale o hluposti "ponozky"... zo zverejnenej konverzacie jasne vyplva ze "ponozka" je labilny jedinec a to co popisal boli bludy

tvoja teoria sa da aplikovat aj na teba: preco si zastavas ponozku? nie ste jedna a ta ista osoba kedze podporujes tu of topic teoriu pana ponozky .. osobny zaujem ? a ked tak tak preco?

To ze ponozka skoncil bolo konstatovanie preto ze s takym blbom si nebude ziadna pisat.. fakt si to neviem predstavit
  • 30. septembra 2007 21:55:24 CEST
    No dobre no,..dam si poradiť.
  • 30. septembra 2007 21:51:50 CEST
    ked poviem,ze ponozka na domine skoncil,tak to nie je vyhrazka. Je to jednoducho predpoved. Nazor. Myslim si to. To,ze nabadam /nenapadne/ damske osadenstvo,aby s nim nekomunikovali, je hlupost. Ine damy nepotrebuju, aby ich niekto nenapadne komandoval. Preco by som ich takto znevazovala? Damy maju vlastny nazor na kazdeho, kto im za to stoji. Ak sa s ponozkom bavit chcu, je to ich vec. Preco by som mala mat na tom osobny zaujem? Osobne je mi to cele jedno. Ponozka ma nezaujima. Prepac,ale tvoja konstrukcia je uplne vedla. Si schopny to akceptovat,alebo sa budeme donekonecna natahovat? Ak ano,tak nemam zaujem pokracovat v debate. Moje slova maju vahu, netaram hluposti, a preto sa nepotrebujem obhajovat. Ked chces,ver mi,ked nie, nemame sa o com bavit.
  • 30. septembra 2007 21:26:25 CEST
    to NELYSS..
    Aj tebe dik za spravne nazory

Norkovi ..
    Mily Norinko .. uz sa strasne musim premahat aby som fakt nebola vulgarna ako pises a myslim ze nejednej domine by uz davno rupli nervy a poslala by ta niekde .. pozri rano mudrejsie vecera, takze vybuvinkaj sa a hlavne vytriezvi, rano si to vsetko pozri este raz a ak mas zdravy usudok tak pochopis..
    Ja som tu neprisla nikoho urazat prave naopak obhajovat sa pred klamstvom ktore sa tu o mne pisalo vdaka "ponozke" a myslela som ze uz ide o uzavretu vec, no ak niekto nevidi rozdiel medzi dvomi dominami medzi ktorymi je rozdiel 12 rokov tak vyraz nechapavy je opat velmi ale velmi neprimerany, nemyslis?!
  • 30. septembra 2007 21:22:03 CEST
    V tejto fáze debaty je už identita dotknutých skoro nepodstatná!
    Že som ponožka? - nekomentujem.