Forums » Nekategorizováno

Primitivky na domina.sk

• 30. septembra 2007 16:51:01 CEST
    Takze vazena LADY BARBARA teraz sa ukazalo dakujem naozaj som to spravne nazval ze primitivky na domina.sk,a zverejnit priamo sukromne spravy je pod uroven primitivky,a pisal som presne tak ze som sa ta slusne opytal t.j.

(ponozka - 26.09.2007 @ 20:16)
    MADAM TIE TOPANKY CO MATE V ALBUME SU NA PREDAJ?

A tvoja odpoved samolubej zeny ktora si nevidi len na spicku nosa bola

(Lady Barbara - 26.09.2007 @ 21:50)
    myslim ze to nie ja az tak tazke prelozit patolizal nie?!

A pritom stacilo napisat ano alebo nie,takze tvoja reakcia bola fakt ako "madam"
    Ale aspon je vidno aka SERIOZNA SI!!!!!

TAKZE USUDOK NECH SI UROBI KAZDY SAM A LEN TAK MIMOCHODOM neviem kto stale ocumuje moj profil,hmm????

• 30. septembra 2007 16:39:33 CEST
    Takze ako prve by som sa chcela este raz podakovat dotycnemu ktory ma na toto forum upozornil, pretoze mne sa medzi forami nezobrazovalo, zrejme preto ze je o mne.. Taktiez vdaka vsetkym zapojenym do debaty ktori ma v podstate podporili aj bez vedomosti toho ako to naozaj bolo ..
    Na temu ci je vhodne resp. nevhodne zverejnovat obsah sukromnych sprav si myslim ze ak to pomoze v dobrom umysle vystrihat uzivatelov tejto stranky pred niektorymi individuami, tak preco nie ..
    Jednym z nich je urcite aj dotycny akoze subik "ponozka", podla profilu hladajuci stihlu,bezcitnu,krutu,neoblomnu,ktora ma rada rozmaznavanie a rozkos co patricne "potvrdil" aj tymto forom ktore zalozil po nasledovnej konverzacii:

(ponozka - 26.09.2007 @ 20:16)
    MADAM TIE TOPANKY CO MATE V ALBUME SU NA PREDAJ?
    (Lady Barbara - 26.09.2007 @ 21:50)
    myslim ze to nie ja az tak tazke prelozit patolizal nie?!
    (ponozka - 27.09.2007 @ 06:30)
    Urcite mas maximalne skoncenu zakladnu skolu,a myslis si,ze si bohyna,dost samoluby - pohlad,nemyslis?? Idem sa z teba vygrcat!! Fujjj uz ani nepis!!!!!! Ak to pochopis,alebo to chces po nemecky???
    (Lady Barbara - 27.09.2007 @ 08:31)
    :))) zvyknes sudit inych podla seba debilko?! Tak vedz ze u mna s tym neuspejes! Inak neviem kto komu stale pise?!.. staci zalovit v archive:
    ponozka - 11.04.2006 @ 16:39
    ponozka - 11.04.2006 @ 18:42
    ponozka - 07.04.2007 @ 13:13
    ponozka - 26.09.2007 @ 20:16
    .. hmm a teraz putujes pekne krasne do ignore listu bye-bye..
    (ponozka - 27.09.2007 @ 12:06)
    Podla tvojho slovnika sudim!! Akoze madam!! Pi.. je to!!!

Povodne som tieto spravy z archivu zverejnovat nechcela no vyprovokoval ma k tomu svojim klamlivym tvrdenim:
    "Mna nezlosti ponizujuci ton dominy!!! Mna hneva a vytaca,ked som sa takzvanej "madam Lady Barbary" nieco slusne opytal a jej reakcia bola asi takato- ze co sa opovazujem ju vobec oslovit a ze som patolizal debilko. TAKZE niesom ziaden somar aby si nejaka samoluba zena,len tak o mna obtierala svoj jazyk!!!"

Takze usudok nech si spravi uz kazdy sam, mimochodom za oslovenie „patolizal“ su mi ini subici preferujuci footfetish velmi povdacni a co sa tyka titulu „debilko“ tak podla mna to bol este dost slaby vyraz na to aby zobrazil skutocnost, no to sa mi zase nezdalo celkom vhodne takto terminovat zufalca ktory je zakomplexovany z toho, ze uz nema komu ovoniavat nozky kedze sa mu sestra uz vydala a odstahovala a teraz mu to chyba viď. forum "Dominancia medzi súrodencami - sestrine nozky" (inak aj ine prispevky od dotycneho stoja za to) .. Co dodat na zaver? .. asi len to ze ak uz nieco zverejnujeme pisme pravdu a to nie len vo forach ale aj v profiloch hmm?!

..LB..
  • 30. septembra 2007 14:33:38 CEST
    podla teba podla mna... tralala

je zbytocne sa bavit ktore pohlavie je horsie no na domine muzske.. ale ak sa pozrieme na prirodu ta sama vytlaca samcekov
  • 30. septembra 2007 13:40:12 CEST
    I perverz eda delat inteligente a slusne presto nekopromisne .To ma ponozka pravdu a I Wiki ze si muze delat co chce ale vs ena urovni.
  • 30. septembra 2007 8:36:38 CEST
    ale musíte uznat, že se Ponožka postaral o "zábavu".Takhle "akční" debata tady už nebyla pěkně dlouho, zapojilo se nečekaně dost lidí
  • 30. septembra 2007 6:23:19 CEST
    Asi viem co si tu tym chcel povedat, ze nehladas len tvrdost ale aj cit a mozno lasku a vzajomnu uctu a respekt...no nech sa ti dari naozaj drzim palce. Ale kazdy ma pravo byt takym akym byt chce aj ked to druhym nevyhovuje.....
  • 30. septembra 2007 6:20:11 CEST
    Pekny opis chalanov len si treba uvedomit ze zeny nie su o nic lepsie. Podla mna este horsie..... :)
    • 1 posts
    30. septembra 2007 1:53:13 CEST
    citujúc Nogu, ašpoň šme še pobaviui....teda ja určite...
  • 30. septembra 2007 1:50:08 CEST
    Sory .ale ja som somolubs ,perverzna a ked sa rozhodnem niekomu vy p...................do debilov a debilkov je to moje sukromné rozhodnutie ,ktore ty budieš musieť akceptovať,a vobec m anezaujima tvoj nazor na slušnosť a inteligenciu,,,,,,,,,,,tam si asi daleko pod urovnou,ktoru uznavam ja
  • 30. septembra 2007 1:46:49 CEST
    Katastrofálna debata už sa to tu stáva pomaly pravidlom. A ja som si jej profil nielen pozrel ale aj prečítal.
  • 30. septembra 2007 0:51:33 CEST
    poznate svoju cenu... takmer nulova :) a moze za to vasa potreba rozsievat semeno... tak ospravedlnujete neveru nie? :) tak a aj vselijak inak
  • 29. septembra 2007 23:17:10 CEST
    to ma pobavilo je mile,ze si myslis,ze som Lady Barbara, ale to naozaj nie som Lady Barbara je asi tak o 10 rokov mladsia odo mna, takze to svojim sposobom povazujem za kompliment
  • 29. septembra 2007 23:14:04 CEST
    Vies, mohol ti napisat - kto chcel, co chcel... podstatne je nieco ine - ze si tu zverejnil cast sukromnej komunikacie. To sa nerobi. Problem tejto stranky nie je ani tak uroven Zien, ako dementni subici, uboziaci..
  • 29. septembra 2007 22:52:21 CEST
    Nozickova,ved ty si Lady Barbara!! A vobec mi je jedno komu a ako som posluzil. A vobec cela tato stranka je na nic,pretoze nikto tu nic nenajde a vlastne ani ja uz nic nehladam takze je mi to u prdele. Ale aspon som upozornil na to aky su tu akoze "madam" zbohom,a vypisujte si co chcete.
  • 29. septembra 2007 22:19:28 CEST
    Katastrofalna debata. Cokolvek poviem,bude aj tak pouzite proti komukolvek Co tak nebrat sa prilis vazne? Ano, na prve otukavanie nepovazujem za prave najstastnejsie pouzit povysenecke jednanie, ale mozno to je prave sposob,akym tato dama testuje uchadzacov. Ma na to pravo. A teraz znasa dosledky, pretoze je tu verejne prepierana. Som zvedava, kolko ludi si vdaka tomu pozrelo jej profil Aj Madonna si postavila karieru na negativnej reklame, hlavne nech sa hovori Takze mily Ponozka,vlastne si tejto dame pekne posluzil Zaujimalo by ma,co si si vlastne od tohoto auditka sluboval. Ze sa ti Lady Barbara ospravedlni? Alebo ze ostatne damy si povedia, ach jaj,musime sa polepsit? Myslim,ze jedine,co si dosiahol je to,ze ked nejakej dame napises,kazda si radsej rozmysli,ci sa s tebou da do reci, pretoze nikdy nevie,kedy z teba moze vyliezt podobne verejne prepierani. A tak ta kazda, i ked mozno pre zmenu slusne, posle do pekla. Slova,ktore ti posielam,nemaju za ciel ta urazit /ved potom by si sa pustil do mna /, len ti z nestranneho uhla pohladu chcem ukazat, ako to cele vypalilo ...
  • 29. septembra 2007 21:48:06 CEST
    Ponožka má čistú pravdu. Uznávam, kľudne sa nechám od dominy nazývať ako ma len nazývať chce... ale pri ranej komunikácií, keď o sebe ešte nič nevieme a ani sme sa nestretli by som aj ja doslova žiadal SERIÓZNE JEDNANIE..... a mimochodom.... ženy tu vyzerajú všeliako... no všetky chcú na sex LEN nejakých MAXISEXOšOV... lebo využívajú, že po ženách sa PRIAHNE... je mi to ľúto... ale my muži sme proste DILINÁ... nepoznáme svoju cenu.
  • 29. septembra 2007 21:17:49 CEST
    akasi som nie mudra z tejto debaty,prosim nechajte bokom moje rozumove schopnosti... tak mi teda teraz ozrejmite aka by ta Madam podla vas mala byt. mam pocit, ze chcete,aby bola mila, chapajuca, zaroven razantna a nedostupna, ohen a lad, cukor a bic. toto su ale idealisticke poziadavky, ked sa bavime o cloveku z masa a kosti. Sami sa povazujete za vzor subikov? Lebo to co vyzadujem od inych mala by som sama v prvom rade nielen dosahovat, ale i prevysovat inak nemam pravo to ziadat. Jedine ten koho milujem a uznavam ma pravo ma hodnotit. Pokial sa radi hrate na s. tak sa do toho viac vzite. Dobry s. nema co hodnotit ciny Dominanta.
    uff, zase som sa rozkecala, ale uz radsej koncim
  • 29. septembra 2007 19:29:44 CEST
    Ak je to tak, ako pises, tak ta chapem, ono to zrejme nebude Lady Barbara ale Lady Barbarka...
  • 29. septembra 2007 18:18:50 CEST
    Mna nezlosti ponizujuci ton dominy!!! Mna hneva a vytaca,ked som sa takzvanej "madam Lady Barbary" nieco slusne opytal a jej reakcia bola asi takato- ze co sa opovazujem ju vobec oslovit a ze som patolizal debilko. TAKZE niesom ziaden somar aby si nejaka samoluba zena,len tak o mna obtierala svoj jazyk!!!
  • 29. septembra 2007 16:00:23 CEST
    z tvojho profilu priam vytreskuje submisivita...,
    no na druhej strane ta zlosti ponizujuci ton Dominy pri kontakte s tebou...zaujimavy kontrast
  • 29. septembra 2007 13:51:26 CEST
    Sny a realita mnohokrát bývaju dosť odlišné a niekto bez skuseností ( má svoju vysnívanú predstavu ) býva často hooodne rozčarovaný, ale tým si prešli snáď všetci hmmmm
    Uznávam ale, zaleži na jednotlivých skusenostiach ( vínimka potvrdzuje pravidlo )
  • 29. septembra 2007 10:33:12 CEST

ponozka: myslim, ze "Stihla,bezcitna,kruta,neoblomna,ktora ma rada rozmaznavanie,a rozkos" bola priama citacia opisu idealneho partnera z twojho profilu...len tak btw...:) nemyslis si, ze zena splnajuca tento opis asi nebude mat prawe male ego...? :)
  • 29. septembra 2007 10:30:41 CEST
    Ved hovorim pleties si dojmy z pojmami!!!!! Najprv pises samoluba a teraz pises bezcitna,chladnokrvna,kruta,neoblomna,ktora ma rada rozmaznavanie,a rozkos....

Ved ty vobec nevies co je samolubost??!!!!

Samoluba znamena mat samu seba za Boha nevidi nikoho a povazuje sa sama za dokonalu rozprava akoby ona bola najdokonalejsia,len aby si
    vedela moja zlata!!!
  • 29. septembra 2007 9:53:10 CEST
    bezcitna,chladnokrvna,kruta,neoblomna,ktora ma rada rozmaznavanie,a rozkos....

taka bude určite nesmierne privetiva,bude sa tešit na stretnutie s tebou...uvari ti kavu..usadi do svojej luxusnej obyvačky,necha si tebou oslintat nohy a na zaver ti preplati cestu ňu ňu ňu
  • 29. septembra 2007 7:28:38 CEST
    TAk to si pekne pleties dojmy s pojmami,ked mas predstavu ze domina je samoluba zena,aj ked Vy zeny si to urcite myslite ze spravna domina musi taka byt ale potom to tak vyzera!!!