Forums » Nekategorizováno

Primitivky na domina.sk

• 28. septembra 2007 22:57:06 CEST
    nechchem vam tu do toho kecat ,ale nie je tato stranka nahodou o samolubych ženach??
  • 28. septembra 2007 20:23:40 CEST
    Nelíbilo by se mi to ani v případě kdy by nějaká Dáma napsala jmenovitě sem do diskuse o nějakém subíkovi.To jsou věci, které se veřejně neřeší, vždy je to(nebo by mělo být)soukromou záležitostí pouze těch dvou.
  • 28. septembra 2007 19:53:10 CEST
    Vobec to nieje o vyrizovani si uctu ani breceni je to len o tom ako sa tu na ludia spravaju a bolo by dobre pisat verejne o primitivkach na domine,lebo ked domina napise o subikovi tak to je OK ale ked je to uz opacne to sa nepaci,vsak????
  • 28. septembra 2007 14:22:15 CEST
    samolúba nieje chamtivci nemiluju nikoho iba ak peniaze. a to že akeže madam si trafil.
  • 28. septembra 2007 13:31:51 CEST
    By měla být na obou stranách při běžné komunikaci.
    Ale založit si auditko kvůly tomu aby ses mohl vybrečet, mi příjde jako trapné vyřizování si účtů.
  • 27. septembra 2007 17:07:25 CEST
    CIAo, já říkám že při BDSm se má využívat a né zneužívat. To jsou dvě rozdílná slova a mnoho "DOM" osob si je plete.Subíka mohu využívat ke svému pobavení, ale nesmím jen zneužívat, ponižovat nad rámec dohody.... A to tom to mnohdy je.
  • 27. septembra 2007 16:18:07 CEST
    Unikol ti nadpis fora,je tam napisane PRIMITIVKY a nie konkretne meno,takze ja pisem len svoju reakciu ako sa niekto voci niekomu zachoval,a stale ti unika ze ide mi o to,ze aj ked sme na domina.sk aj tu by mali platit zasady slusneho spravania.
  • 27. septembra 2007 15:49:52 CEST
    Patrně jsem málo zdůraznil,co jsem považoval za nejdůležitější, a tím je skutečnost, že si veřejně vyřizuješ účty. Lady Barbara odpověděla soukromou zprávou na tvou soukromou zprávu a ty si běžíš stěžovat jak malý dítě.
  • 27. septembra 2007 14:44:05 CEST
    V tejto výmene názorov som neutrálna, niekto má rád makové - niekto orechové. V podstate chcem len povedať, že pri prvotnom kontakte so subíkom, nakolko je to kontakt počas bežného dňa, sa správam a zhováram ako pri bežnom telefonáte s priateľom. Mimochodom, na Lady Barbaru som počula len a len kladné reakcie. Pravda je niekde uprostred.
  • 27. septembra 2007 14:18:34 CEST
    Myslim si,ze som to trafil uplne,lebo tieto "akoze" dominy,vobec nemaju ani paru ako sa vyjadrovat,a myslia si ze ked niekto sa slusne opyta,tak hned je debilko? Lebo si mysli,ze je to dominantne xa xa xa a lepsie ako primitivizmus sa to ani nazvat neda!! A myslim si,ze aj ked je toto domina.sk tak aj tu by mali platit zasady slusneho spravania. NEMYSLIS DEBILKO xaXAxa
  • 27. septembra 2007 12:42:49 CEST
    Já například miluju samolibé ženy.
    A vynadat do debilků si nechám s potěšením, protože prohlášení, jak mi to pálí, si jinak užiju celkem dost.
    A navíc nikdy neudělám to, že když se má soukromá komunikace nebude ubírat směrem, který jsem si představoval, hned to budu veřejně rozmazávat. To bych si asi tu zdrobnělinku u debilka ani nezasloužil.
    Taky jsi to dost netrefil s názvem tohodle threadu. "Primitivky...", hmmm, na webu s názvem DOMINA, nevim...