29. septembra 2007 21:58:13 CEST
Je mi ľúto, ale ... nerozumiem tomu. Mám 20 rokov, som perverzný až až..... som schopný splniť žene VŠETKO a predsa tu môžem napísať aj stovke ženám a NIČ... Neverím, že vám tak veľmi vadí môj vek. Profil mám vyplnený.... Som seriózny... je to strata času.... Kto má podobné skúsenosti ?
4. októbra 2007 20:09:36 CEST
Problém je v tom, že väčšina Domín na našej domine nehľadá subíka ako takého (môžeš ty mať v profile neviemčo, že aký si submisívny - aj tak ich nezaujmeš)ale si tu hľadá zároveň aj životného partnera, pretože v reáli im nejak to šťastie z rôznych dôvodov uniká.
Preto sa nediv ak ti žiadna neodpíše iba na základe tvojho profilu, ten je skoro nepodstatný.
Akceptovala by ho iba Domina, ktorá si vychutná subíka s tvojim profilom, bez nárokovania si iných podmienok.
A také ešte na Slovensku niesú.
Čau.
4. októbra 2007 11:36:34 CEST
NOZICKOVA to trafila uplne,skus ponuknut nieco ine.NAPIS VYSKU KONTA A MAS ICH HNED KOPEC ZIEN,ale na to prides az vekom.
4. októbra 2007 7:35:34 CEST
By ma zaujímalo, ako môžeš byť citlivý romantik a mať teraz záujem iba o sex?
A súhlasím s nozickovu a NELYSS, ked chceš iba sex, máš na to profesionálky. :-)) ..Normálna baba ..dominantna, alebo submisivná hľadá aj niečo iné. Možno preto si sa v láske zklamal, lebo tvoja partnerka čakala niečo od teba, čo si jej nedokázal dať.
29. septembra 2007 22:04:05 CEST
no, mne si ešte nenapísal...
Ale asi si naozaj až moc perverzný - na to, že si tak mladý