Forums » Nekategorizováno

NEROZUMIEM TOMU SYSTEMU....

• 29. septembra 2007 21:58:13 CEST
    Je mi ľúto, ale ... nerozumiem tomu. Mám 20 rokov, som perverzný až až..... som schopný splniť žene VŠETKO a predsa tu môžem napísať aj stovke ženám a NIČ... Neverím, že vám tak veľmi vadí môj vek. Profil mám vyplnený.... Som seriózny... je to strata času.... Kto má podobné skúsenosti ?
  • 8. októbra 2007 22:39:38 CEST
    Do profilu si každý může napsat co chce a nemusí to být pravdou, spousta subíků není schopna vyplnit dost podstatné údaje jako např.věk a pd., takže většina Dam dá spíše na komunikativnost a aktivitu např.tady v diskusích, protože to jí napoví daleko více než nějaký profil. A kromě toho, už jsi někdy viděl aby dominantní dáma oslovila jako první subíka? I mimo BDSM komunitu tohle nefunguje, odjakživa byli "lovci" muži a snažili se ženu něčím zaujmout.Tvé názory, že každá hledá subíka jako životního partnera jen proto, že jí to nevyšlo v běžném životě(což je hodně zcestné) a na druhou stranu Ti vadí profi, či ženy které mají nějaké nároky, myslíš si, že každá je promiskuitní? Nic ve zlém, ale působíš na mě jako zapšklý a věčně nespokojený, a to je návod na to, jak spolehlivě od sebe ženy odhánět.Trochu optimismu do života člověče
  • 4. októbra 2007 20:09:36 CEST
    Problém je v tom, že väčšina Domín na našej domine nehľadá subíka ako takého (môžeš ty mať v profile neviemčo, že aký si submisívny - aj tak ich nezaujmeš)ale si tu hľadá zároveň aj životného partnera, pretože v reáli im nejak to šťastie z rôznych dôvodov uniká.
    Preto sa nediv ak ti žiadna neodpíše iba na základe tvojho profilu, ten je skoro nepodstatný.
    Akceptovala by ho iba Domina, ktorá si vychutná subíka s tvojim profilom, bez nárokovania si iných podmienok.
    A také ešte na Slovensku niesú.
    Čau.
  • 4. októbra 2007 11:36:34 CEST
    NOZICKOVA to trafila uplne,skus ponuknut nieco ine.NAPIS VYSKU KONTA A MAS ICH HNED KOPEC ZIEN,ale na to prides az vekom.
    • 5 posts
    4. októbra 2007 7:35:34 CEST
    By ma zaujímalo, ako môžeš byť citlivý romantik a mať teraz záujem iba o sex?
    A súhlasím s nozickovu a NELYSS, ked chceš iba sex, máš na to profesionálky. :-)) ..Normálna baba ..dominantna, alebo submisivná hľadá aj niečo iné. Možno preto si sa v láske zklamal, lebo tvoja partnerka čakala niečo od teba, čo si jej nedokázal dať.
  • 30. septembra 2007 9:22:19 CEST
  • 29. septembra 2007 22:43:03 CEST
    to je pre zenu vacsinou extremne pritazlive,ked jej chlap povie,ze ju chce len na sex V takom pripade rozbi prasiatko a obrat sa na profesionalky
  • 29. septembra 2007 22:38:06 CEST
    Veď ja som citlivý romantik.... nie som závislý od PERVERZNÉHO SEXU... ale cítím, že ak si nájdem romantičku, ktorá bude mať rada len nežné milovanie bez perverzností, tak budem trochu trpieť...a samozrejme.... ešte jedna vec. Momentálne hľadám LEN SEXUÁLNU PARTNERKU... v láske som sa VEEEEĽMI SKLAMAL
  • 29. septembra 2007 22:10:16 CEST
    to bude asi tym,ze zeny nehladaju ani maxisexosov,ani maxiperverzakov,ale muzov, s ktorymi si porozumeju. Na to,aby bol muz pre zenu zaujimavy, musi byt pre nu zaujimavy ako spolocnik. Byt perverzny je malo, perverzni su vsetci a ti,co tvrdia,ze nie su,ti su najviac Zeny na muzov nepozeraju cez sex. Vekom na to prides. Skus ponukat ine kvality, ako su tie sexualne ...
  • 29. septembra 2007 22:04:05 CEST
    no, mne si ešte nenapísal...

Ale asi si naozaj až moc perverzný - na to, že si tak mladý