1. novembra 2007 23:37:21 CET
B D S M 4 E V E R ! ! !
Na BDSM neterba nič odsudzovať, pokial to tak cítiš, je to normálne, ľudské...
FA-EN-A: Len tak - skús mi definovať slovo "NORMÁLNY" - lebo podľa mňa dnes už nemá vôbec zmysel, myslíš si, že je normálne, keď niekto ide na bál a dá si čierne sako , bielu košelu a poltopánky? Lebo ja si to nemyslím, a ty možno hej, vidíš, pre každého je "NORMÁLNE" niečo iné...O tom by sa dalo polemizovať, no nechce sa mi tolko písať, možno nabudúce... :)
EDIT : Pre niekoho je normálne vstať o polnoci a dať si bagetu z chladničky, prípadne polievku a ďalej spať, iný by to nespravil.
Pre niekoho je nenormálne, keď si niekto grgne, alebo prdne na verejnosti, podľa mňa je to úplne normálne - je to prirodzená ľudská aj zvieracia potreba, ktorej zadržiavanie nevedie k ničomu prospešnému.
Pre niekoho je normálne ísť na motorke 250 km/h, iný na neho povie, že je nenormálny...
Pre niekoho je normálne prezliecť sa na pláži a netajiť svoje nahé telo, inému ani kabínka nestačí...
Záver? : Každý nak si robí, čo sa mu páči a nak mu nikto do toho neskáče. Potom bude všetko v "najnormálnejšom" poriadku.