Forums » Nekategorizováno

UVEDOMIL SOM SA.

• 29. septembra 2007 22:50:13 CEST
    Koniec... kašlem na to, že som perverzné prasa..... je mi to jedno..... budem sa musieť uspokojiť s málo perverzným, ale KRÁSNYM sexom s partnerkou, ktorú zatiaľ nemám. Sme banda CVOKOV...áno, teraz hovorím ZA VŠETKÝCH... šibe nám. Odklonili sme sa od prirodzenia, od lásky od rovnosti..... Hľadáme D/s vzťahy, sme závislý na našich myšlienkových pochodoch.... musíme napĺňať našu bujnú bujarú fantáziu, ktorá nemá s LÁSKOU nič spoločné. Ide len o naše SEXUÁLNE USPOKOJENIE. Je to VEĽMI SMUTNÉ. Ten, kto chce zažívať bolesť, NIE JE NORMÁLNY a potrebuje sa liečiť. Ten, kto chce bolesť niekomu robiť, NIE JE NORMÁLNY a tiež sa potrebuje dať liečiť. Ale ak niekto má rád "vôňu" deň neumytej kundy či zadku.... veď to je PRÍRODA. Zvieratá smrdia a navzájom sa ňuchajú... to je prirodzené.... Aj PISS je prirodzený...dokonca má liečivé vlastnosti, viď URINOTERAPIA ( ak nie je jeho majiteľ vážne chorý )..PISS dokonca praktizujú aj zvieratá, napríklad jelene a podobne.... KAVIÁR je už vážna úchylka a je NENORMÁLNA. Aj keď sa nájdu dvaja ľudia, ktorí sa našli pre praktizovanie KAVIÁRU, aj tak SPADLI do PERVERZNÉHO PEKLA.
    ZÁVER:
    Aj tak si každý bude robiť čo chce.... len sa trochu zamyslime.... byť fyzicky či psychicky ponižovaný alebo nadriadený.... to je ZLO, to je DIABLOVO UČENIE. Perverzné praktiky sú o niečom inom, ale AJ TIE kazia charakter a ničia KARMU človeka. SEX je totiž jedna rovina ľudského myslenia a cítenia... ale ak výrazne PREVLÁDA nad ostatnými, nastane DISHARMÓNIA a človek či chce alebo nie, OCHORIE na nejakú chorobu, buď chorobu pohlavných orgánov, alebo nejakú psychickú chorobu. TO JE ČISTÁ PRAVDA. A niečo ÚPLNE NAJHORŠIE je brať za také veci PENIAZE.... Karma ( ak vôbec viete čo to je... ) všetkých "MADAM" je TAKÁ ČIERNA, že v budúcom živote sa narodia do OTRASNÝCH PODMIENOK a len "BOH" vie, čo všetko sa im prihodí...
  • 27. novembra 2007 23:09:11 CET
    chlapina respekt

ale precitaj si ked uz tak o co tu slo... co bol podnet na vznik fora... co sa pisalo, ake reakcie.. a co som napisal na konci FAENOVI ..

precitaj si to pozorne, sleduj sled a casy... a precitaj si oba jeho prispevky..

potom reaguj.. vdaka

PS: k zufalosti .. precitaj si prosim ta nazov fora, ktore tento clovek napisal a do ktoreho si sa teraz zapisal aj ty...
  • 27. novembra 2007 22:57:34 CET
    Myslím, že jsi nejen mně pomohl pochopit vznik tohoto fóra Neumím ani odhadnout, kolik lidí tady (a na jiných podobných serverech) hledá nějakou partnerku (nějakého partnera), a z toho, co jsem tu dosud viděl, bych řekl, že taková snaha má jen pranepatrnou šanci na úspěch. Člověk pak může být po dlouhodobém hledání frustrovaný a snad i zoufalý a zoufalí lidé občas píšou (dělají) zoufalé věci
  • 27. novembra 2007 22:45:30 CET
    ---- tu mame ukazku ako sa dokaze brutalny perverzak uvedomit za 15 min ------

potom sa ani nemozme cudovat ked nekdo za 5 min z lietadla pred 24h vytuneluje jednu celu malu krajinku

za tak kratky cas sa da vselico :o)

(pokus o vtip )
  • 27. novembra 2007 22:37:43 CET
    toto si napisal ------------------------- dna 29.9.07/22:35 na inom fore nazvanom " brutal perverz"

Páčia sa mi neskutočne perverzné praktiky... skúsil by som aj kaviár na telo...možno aj do pusy, no nejedol by som ho, pretože je to XXXXXXXXXX .... Páči sa mi slintanie, soplenie, prdenie, cikanie (hlavne do pusy), zarastené pazuchy a kundy (proti vyholeným nemám nič), prádlový fetish, fisting oboch dierok bez rukavice, jazyk v oboch dierkách, fetiš spotených nôh, spotených dierok... proste SAMÝ PERVERZ... a som si vedomý, že tu nenájdem takú ženu, ktorej sa to páči... tak mi prosím PORAĎTE... Kde hľadať ? Na pokeci som napísal asi tisícovke ženám ak nie viac.... a samozremme žiadne odpovede...akurát, že som primitívny úchyl a tak ďalej... na PERVERS.CZ sú samí honiči... to nemá význam, navyše sú tam "až" 4 slovenské inzeráty od žien, a to tiež málo perverzné ( čo tam teda robia !? )... možno by som skúsil aj ZOO.... láka ma to.... Som ja ale PERVERZNÉ PRASA !!! Ale zároveň som CITLIVÝ A ROMANTICKÝ.... ťažko žiť v takej koži.... tak mi prosím POMôŽTE.... buď sa mám dať liečiť u sexuologičky a povedať jej svoje zvrátené chúťky ( to bude hanba !), alebo byť "honičom" do smrti pri internete !? Tak to ma fakt nebaví... Je to ako prekliatie... :-(

A toto si napisal ---------------------dna 29.9.07 / 22:50
    na tomto fore "uvedomil som sa "

Koniec... kašlem na to, že som perverzné prasa..... je mi to jedno..... budem sa musieť uspokojiť s málo perverzným, ale KRÁSNYM sexom s partnerkou, ktorú zatiaľ nemám. Sme banda CVOKOV...áno, teraz hovorím ZA VŠETKÝCH... šibe nám. Odklonili sme sa od prirodzenia, od lásky od rovnosti..... Hľadáme D/s vzťahy, sme závislý na našich myšlienkových pochodoch.... musíme napĺňať našu bujnú bujarú fantáziu, ktorá nemá s LÁSKOU nič spoločné. Ide len o naše SEXUÁLNE USPOKOJENIE. Je to VEĽMI SMUTNÉ. Ten, kto chce zažívať bolesť, NIE JE NORMÁLNY a potrebuje sa liečiť. Ten, kto chce bolesť niekomu robiť, NIE JE NORMÁLNY a tiež sa potrebuje dať liečiť. Ale ak niekto má rád "vôňu" deň neumytej kundy či zadku.... veď to je PRÍRODA. Zvieratá smrdia a navzájom sa ňuchajú... to je prirodzené.... Aj PISS je prirodzený...dokonca má liečivé vlastnosti, viď URINOTERAPIA ( ak nie je jeho majiteľ vážne chorý )..PISS dokonca praktizujú aj zvieratá, napríklad jelene a podobne.... KAVIÁR je už vážna úchylka a je NENORMÁLNA. Aj keď sa nájdu dvaja ľudia, ktorí sa našli pre praktizovanie KAVIÁRU, aj tak SPADLI do PERVERZNÉHO PEKLA. ZÁVER: Aj tak si každý bude robiť čo chce.... len sa trochu zamyslime.... byť fyzicky či psychicky ponižovaný alebo nadriadený.... to je ZLO, to je DIABLOVO UČENIE. Perverzné praktiky sú o niečom inom, ale AJ TIE kazia charakter a ničia KARMU človeka. SEX je totiž jedna rovina ľudského myslenia a cítenia... ale ak výrazne PREVLÁDA nad ostatnými, nastane DISHARMÓNIA a človek či chce alebo nie, OCHORIE na nejakú chorobu, buď chorobu pohlavných orgánov, alebo nejakú psychickú chorobu. TO JE ČISTÁ PRAVDA. A niečo ÚPLNE NAJHORŠIE je brať za také veci PENIAZE.... Karma ( ak vôbec viete čo to je... ) všetkých "MADAM" je TAKÁ ČIERNA, že v budúcom živote sa narodia do OTRASNÝCH PODMIENOK a len "BOH" vie, čo všetko sa im prihodí

UVEDOMUJES SI TO ?
  • 27. novembra 2007 19:59:38 CET
    Pocuj. Mozno by nebolo uplne odveci prist na fore , ktore si zalozil s niecim, napr. reakciou, kontra diskusiou ...

Vsimol som si ta na inom fore nedavno a tam si sa ozval no ale na svojom si zduchol.

Ak mas naozaj postoj anti bdsm a vravis, ze sme pekelnici ak to mame , tak pridi a skus na niektoru z kontier na tvoj nazor zareagovat...

ak nie.. tak sa radsej zmaz a zrus svoje forum lebo nieje hodne toho kto ho zalozil aby sa obcas nevenoval diskusii

Traper :o)

pridal si sa nazorovo k tomu co sme tu vsetci nejakym sposbom prezentovali v podobnom duchu a myslim, ze ak sa FAENA neozve bude to akurat fajn bodka za tymto forom. Tvoj nazor myslim. My uz nic lepsie nepovieme :-)uz sme svoje povedali.
  • 27. novembra 2007 14:07:52 CET
    po dlhej dobe som zavítal na fóra, aby som videl, čo sa okolo deje. Zostal som pribnajmenšom šokovaný s príspevku Fa-en-a. Splieta tu 4 rôzne veci dohromady. Je to žalostné, keď niekto s jeho sklonm prejde fanaticky na nejakú vieru, stane sa z neho sociológ, psychológ a zoológ zároveň. Po 1. krásavec, ak som si pár krát všimol si tu snami dodnes - občas online - čo sa týka sociálneho skúmania veci, si úplne vedľa, psychologického, ako tak - ale psychológ má presne zaškatuľkovanú osobu ako takú a veci odbočujúce od tejto škatuľky sú "nenormálne" Podľa mňa ani toto nie je celkom pravda. Čo sa týka hladiny viery, rozoberať nebudem nič, každý si svoje peklo predstaví ináč, a "možno" ho aj ináč prežije. Ja som ateista, aj napriek tomu som si prečítal aj bibliu aj korán, niečo som čítal o tzv. domorodých božstvách. Čo sa týka porovnania pissu a jeleňa si úúúúúúúúplne mimo. Jeleň sa "omočieva" ale výhradne sám seba a s pachu jeho moču, čo je smrad na zvracanie - upozorňuje svoje okolie na svoju dominanciu. Čo sa týka peňazí...k tomu tomuto som sa už veľa krát vyjadril. Sú tu dominy, dominy, čo na tom zarábajú, a prostitútky, čo sa na dominy hrajú a využívajú submisívnosť pár jedincov. ASI TOĽKO
  • 26. novembra 2007 16:29:39 CET
    som mala sama problem docitat ten "carovny" prispevok.-)) myslim, ze niekto sa hanbi ist na spoved, tak sa zacal vybavovat tu... ten clovek asi este nevie, ze existuju skvele d/s vztahy, kde dokonca jeden druheho moze mat rad?? navonok normalny vztah a za zatvorenymi dverami sa moze krasne bdsm rozvijat?? ved nech len bojuje proti sebe, marny boj.-.. ale prajem mu to,...
  • 1. novembra 2007 23:37:21 CET
    B D S M 4 E V E R ! ! !
    Na BDSM neterba nič odsudzovať, pokial to tak cítiš, je to normálne, ľudské...
    FA-EN-A: Len tak - skús mi definovať slovo "NORMÁLNY" - lebo podľa mňa dnes už nemá vôbec zmysel, myslíš si, že je normálne, keď niekto ide na bál a dá si čierne sako , bielu košelu a poltopánky? Lebo ja si to nemyslím, a ty možno hej, vidíš, pre každého je "NORMÁLNE" niečo iné...O tom by sa dalo polemizovať, no nechce sa mi tolko písať, možno nabudúce... :)
    EDIT : Pre niekoho je normálne vstať o polnoci a dať si bagetu z chladničky, prípadne polievku a ďalej spať, iný by to nespravil.
    Pre niekoho je nenormálne, keď si niekto grgne, alebo prdne na verejnosti, podľa mňa je to úplne normálne - je to prirodzená ľudská aj zvieracia potreba, ktorej zadržiavanie nevedie k ničomu prospešnému.
    Pre niekoho je normálne ísť na motorke 250 km/h, iný na neho povie, že je nenormálny...
    Pre niekoho je normálne prezliecť sa na pláži a netajiť svoje nahé telo, inému ani kabínka nestačí...
    Záver? : Každý nak si robí, čo sa mu páči a nak mu nikto do toho neskáče. Potom bude všetko v "najnormálnejšom" poriadku.
  • 26. októbra 2007 22:21:37 CEST
    to udělal dobře: vyprovokoval polemiku které se sám dál neúčastní, hodil do pléna termíny jako "karma, ďábel, láska" a odejel na dovolenou. Ale chápu ho, sám pro sebe jsem řešil problém dopadu D/s stylu života na karmu svou a zejména na karmu své "miláčkové." Je ta zlá ona, která mi dává zabrat, nebo já, který ji k tomu poňoukám a umožňuji jí se "realizovat?"
    BDSM je možné brát buď jako odlišnost se kterou mám problém, nebo (většinou to přijde s věkem :-)) jako životní styl. A pak je to hodně, hodně, hodně ... o lásce. O dávání, braní, prostě o sdílení. Pak najednou je D/s vztah víc než sex, je to - jak tady kdysi napsala Liina, sex přes hlavu. A ten je o něčem zcela jiném nežli "běžný," vanilkový koitus.
    K tomuto poznání jednou dospějeme všichni, ať už ranami osudu, nebo profesionálních domin :-).
  • 25. októbra 2007 13:41:00 CEST
    Vše je dobrovolné v BDSM a každý má svůj oblíbený rank, tak proč na sebe útočit, když ve skutečnosti jde o to si užít své pocity a touhy????
    • 5 posts
    25. októbra 2007 12:13:10 CEST
    JARMILKA:
    zwlastne, ze o zodpowednosti howoris prawe ty... co jej asi nemas dost nato, aby si ju niesol za swoje prispewky wo forax, ktore permanetne zmazawas akonahle s niekym prides do konfliktu...
    • 5 posts
    25. októbra 2007 9:48:33 CEST
    suhlasim s tebou, ze to nemoze dopadnut inak, ako dobre, ale len od nasich cinov a nasej zodpovednosti zalezi, cez ake mnozstvo bolesti a smutkov to dopadne dobre
    • 8 posts
    25. októbra 2007 8:11:24 CEST
    Si magor...
  • 24. októbra 2007 23:09:28 CEST
    ...ze dakujem! tych nazorov zas tak moc nebolo, i ked v podstate som vyjadril vsetko. teda aka zodpovednost? vravim, clovek moze robit,co len chce a taktiez nemusi robit vobec nic. nic nie je spravne ani nespravne. boh/bohyna/zivot/atd od cloveka nic neocakava, nesudi, ani netresta. cele je to len velka hra, ktora nemoze dopadnut inak, ako dobre.
  • 22. októbra 2007 12:27:25 CEST
    Tvoje nazory su uzasne oslobodzujuce, ale bohuzial nespravne. Napriklad pojem zodpovednost si nejako neobsiahol.
  • 21. októbra 2007 2:45:59 CEST
    autorovi ako aj vam vsetkym,ktori su stale v zajati cirkevnych a inych dogiem, velmi odporucam precitat si hovory s bohom od n.d.walscha. neexistuje ziadny diabol, peklo a v podstate ani karma, dobro a zlo su relativne, vsetko je laska! takze zite a konajte tak, ako to citite a budte stastni.
  • 21. októbra 2007 1:38:34 CEST
    a myslim si ze nieje to o tom ze skusil a nepacilo sa mu to. Ja taketo podobne pocity zazivam velmi casto, asi uz 8 rokov. Je to ako na hojdacke...par mesiacov najviac tuzim po BDSM a uvazujem co vsetko sa mi oplati pre to obetovat a potom pride obdobie ked si poviem ze uz nikdy viac, ze to je blbost a v zivote su aj krajsie veci, pre ktore sa oplati nemrhat casom...
  • 20. októbra 2007 13:26:01 CEST
    ... Každý si je scenáristom, tvorcom, realizátorom, hercom- režisérom svojho života s výnimkou obdobia ked sme ešte nesvojprávni a pod vplivom prostredia rodiny, ústavov a výchovy.. Iste na nás do tých 20 rokov života pôsobí prostredie, výchova, návyky, priatelia a po celý život sa v nás prelína dedičnosť a výchova.. Edukácia je celoživotný proces. Učíme sa celý život. Hľadáme a spoznávame.. Robíme chyby a posudzujeme. Sexualita je formovaná podobne a je tiež formovaná vyššie uvedeným.. je to genetika duše, mysle a tela... je to súčasť nasej povahy, charakteru, potrieb, nevedomia, vedomie a nadvedomia..tkz. vyššie JA. Ma to niečo do seba, myslím istú -- teoriu mémov od S. Blackmore --- , ale k tomu sa tu vyjadrovať nechcem. Sú mémy a sú gény. Tvoj prípad je veľmi jednoduchý... Skúsil si... nepáčilo sa ti to ... a zavrhol si to. Spôsob si si určil sám. Každý prezentuje seba.. nech je to už akoukoľvek formou..je to naša prezentácia a naše pocity. Hľadaj dalej a neodsudzuj.. Moja skromná rada

---- teraz k Asdareel :

páči sa mi tvoj názor aj postoj.. je mi sympaticky..
  • 10. októbra 2007 9:36:54 CEST
    Tak sa mi zda ze na teba kazen v kostole mocne zaposobila
  • 10. októbra 2007 8:36:02 CEST
    Jistě, že ano, všichni tu mohou posoudit co je správné a co ne, však i FA-EN-A to udělal ne? Otázka je jest-li se posuzovatelé shodnou popřípadě jest-li jsou ochotni se shodnout nebo lépe pochopit toho druhého, popřípadě jest-li jsou ochotni naslouchat pravdě toho druhého.
    Jinak výborné měřítko, pro ujasnění nadnesené otázky co je a není normální, je svědomí každého jedince.
  • 8. októbra 2007 12:43:57 CEST
    je tu niekto kto moze posudit co je normalne a co nie ??? ja osobne by som sa to vonkoncom neodvazovala... pozri sa okolo seba a uvidis plne cintoriny ludi o ktorych si okolie myslelo, ze nie su normalni a "pomohli im" . takze toto je pre mna zase jedna debata, ktora nemoze mat uspokojivy zaver, lebo kazdy ju pochopi a preciti inak
  • 3. októbra 2007 17:58:17 CEST
    Fúha ... máš svoj názor a svoje presvedčenie. Pravdepodobne si skúsil a nejaký čas aj praktikoval BDSM... No ale už si z toho vonku... vylial si si pocity a trápenia..Svoj názor a ideš dalej. To, že si odsúdil ludí žijúcich BDSM štýlom a tych co radi experimentuju, odsudil si aj seba... Svojou kritikou kritizujes aj seba.. ale ja osobne ti rozumiem.. Nebolo to pre teba... Nemas to v sebe... Drzim palce nech sa ti dari a na BDSM zabudni... Hadam neskoncis koli tomu na kresle u psychyiatra ci psychologa .. ale ak aj ano... vela zdaru.. a nemaj z toho nocne mory.. Videl si.. asi si skusil..prezil...a proste nieje to pre teba..inak by si toto nepisal..a nehanil inych :)... hadam sa najdes ...
  • 2. októbra 2007 11:21:14 CEST
    1. Len ten BDSM pozitiv si mysli, ze vanilkac nemoze prezivat take vzrusenie ako on, ktory nechape relativitu pocitu stastia.
    2. Karma nie je vecna, moze sa cloveku podarit ju odstranit aj pocas jeho zivota pri nadmernom usili a namahavych skutkoch odcinenia, ale urcite mu nebude stacit samotne uvedomenie si seba. A bude zrejme k tomu tiez potrebovat prosit o pomoc aj tych hore.
  • 2. októbra 2007 9:59:56 CEST
    Já BDSM miluji a určitě bych nechtěl být jiný. Pčináší mi to spoustu erotické rozkoše v míře, jakou nikdy nemůže naplnit tzv. vanilkový sex, chápu BDSM i duchovně, jako formu duchovního a náboženského prožívání a v neposlední řadě jsem se díky bdsm dostal k vědomostem a znalostem, k nimž bych se jinak nedostal a které využívám již i mimo sféru bdsm, například v psychologii, v mocenských mechanismech apod. Prostě své zaměření prožívám sebevědomě, vysmátě a zcela v pohodě. Pravda, nesedí mi spousta věcí, zejména nevyhovující přístup některých domin k subíkům, jak o tom píšu jinde, nelíbí se mi ani hádky a flejmy mezi lidmi, od nichž bych očekával kolegialitu a kamarádství, ale co už. BDSM je prostě super.
    BTW o tom, zda bdsm je, či není od ďábla, lze dlouze spekulovat. V takovém případě bych rád položil jednu zásadní otázku: "A diabol, čo je to také, Kefalín?"
  • 2. októbra 2007 0:26:38 CEST
    ja chapem co chcel povedat.. urcite sa k tomu vrati ale to bolo pre neho symbolom toho, ze to zanechava..aj ja by som radsej normalny vztah..hcel by som aby ma normalny uspokojil..ale nie..a viem ze by mi to v normalnom chybalo..a to je ta karma o ktorej vravel..musi sa s tym naucit zit..a nie to popierat..ked chce niekto ublizovat a najde niekoho komu to robi dobre, tak predsa nikomu neskodi..len si ulahcuju prezitie tej karmy s ktorou sa narodili..to hladanie je tazke..tazsie ako hladanie normalneho..bol som dvakrat u psychiatra a precital som x psychologickych knih..a stale som tu..na domine.sk.. a stale bez normalnej partnerky..stale so svojou karmou