Forums » Nekategorizováno

Existuju este dominy?

• 5. októbra 2007 20:17:53 CEST
    Biped no tak dakujem moc fajn rada zide sa mi
  • 5. októbra 2007 15:54:03 CEST
    Pozrel som tvoj profil Košice je veľké mesto s veľkým počtom ľudí tak hľadaj.
  • 5. októbra 2007 15:17:54 CEST
    dobre mozno mas pravdu a urcite mas viac skusenosti.ok beriem
  • 4. októbra 2007 21:09:41 CEST
    Vieš človek človek si ľahko všimne iných a tak aj rýchlo si všíma ich vlastnosti. no všimnúť si samého seba je ťažké a to je aj dôvod prečo sa ľudia až tak dobre ako si o sebe myslia nepoznajú. No ale ak ty si výnimka. Možno sa tu niekto nájde a dá ti odpoveď na tú otázku že prečo ale ja to nebudem.
  • 4. októbra 2007 19:42:11 CEST
    ako myslis to je tvoja vec ma nepoznas a stymi skusenstami mas pravdu no a preto ich cem ziskat no bohuzial mam v hlave jasno dost a viem co chcemmm!!!
  • 4. októbra 2007 18:41:23 CEST
    A to u vás nežijú ženy že nevieš kde ju máš hľadať. Ešte jedna vec, nevieš ako a kde si máš hľadať partnerku. To znamená že ešte nemáš skúsenosti. Hľadáš ženu na trvalý vzťah. Byť na tvojom mieste tak si najsampr. overím či som schopný žiť žiť zo svojou polovičkou. Trvalý vzťah je cesta dvoch ľudí a musíš rátať s tým že tvoje neuvážené kroky jej môžu ublížiť. S teba mám taký pocit že ani dominantnú ženu nehľadáš len máš popletené pojmy a hľadáš ženu ktorá by si na seba hodila niečo s latexu alebo kože najlepšie to čo sa ti najviac páči a spolu by ste zaliezli do postele ako dvaja škrečkovia a trochu sa tam vybláznili.
  • 4. októbra 2007 14:40:45 CEST
    no tak ja sa ich zrovna o pocasi nebudem pitat ja skor o sporte a tak ale nie co si??? ja chcem vazne
  • 4. októbra 2007 14:39:30 CEST
    ale kde ju najst???ja by som chcel dominu na trvaly vztah.
  • 4. októbra 2007 13:05:50 CEST
    Takže ešte si asi neoslovil žiadnu.
  • 4. októbra 2007 12:35:21 CEST
    Já jsem se se svoji bývalou Paní seznámil zde na tomto serveru. Napsal jsem jí ss a velmi příjemně mi odpověděla. Měl jsem štěstí, že jsem ji odchytl těsně potom, kdy si založila konto. Později totiž přestala na ss od subíků reagovat.
  • 3. októbra 2007 23:13:49 CEST
    vidis...MY sme nasli takych, co vedia uputat aj "pisomne"

to claudica
    najskor pouvazuj, kolko sprav dostane taka dama so sipockou nahor....a potom zvaz, ci otazka o pocasi je ta, co ju z toho mnozstva zaujme najviac...
  • 3. októbra 2007 21:47:13 CEST
    uz mi asi len ostava byt 2in1 co ma napadne spravit
  • 3. októbra 2007 21:28:30 CEST
    no nic neviem ako co konkretne by som mal urobyt???hladam
  • 3. októbra 2007 21:27:04 CEST
    ale ja chcem vediet, co konkretne si spravil, aby si ju nasiel? lebo kto nic nerobi, nic nebude mat.
  • 3. októbra 2007 21:13:38 CEST
    ajoj hladam no asi na zlych miestach neviem ako ju najst???
  • 3. októbra 2007 21:08:42 CEST
    a co si pre to urobil, aby si ju nasiel?
  • 3. októbra 2007 21:08:40 CEST
    mno ano wena mate pravdu,ze kto hlada najde,ale ked problem je v tom ze ako hladat pripadne kde hladat(?) Snazit sa niekoho zaujat cez tuto stranku je jedna vec,ale druha vec je aj vobec niekoho zaujat.S tim mam napriklad ja problem.Ked tu niekoho oslovim,vacsinou fakt neviem o com by som mal pisat dotycnej osobe.Ci sa ma dobre?Alebo co dnes robila?..to su myslim ze nudne otazky a hlavne odradzujuce pre tu osobu..
  • 3. októbra 2007 20:47:04 CEST
    wena no tak to dufam mozno ze som pre ne mladyyy neviem?ale rad by som nasiel aj ja svoju dominantnu parttnerku
  • 3. októbra 2007 20:34:47 CEST
    Dominantne zeny existuju, avsak niektore uz nasli to, co hladali a preto odmietaju tvoje ponuky.
    Ale ver mi, kto hlada, najde. (hovorim z vlastnej skusenosti - a urcite nielen mojej)
  • 3. októbra 2007 20:18:07 CEST
    no ved tak skusam hladat no asi je vsetko marne alebo zle hladam neviem
  • 3. októbra 2007 20:14:42 CEST
    Je Áno. Existujú. A koľko žien si oslovil myslím reálne keď tak hľadáš.