Forums » Nekategorizováno

Východní Čechy - Královéhradecký kraj

• 10. novembra 2007 21:41:19 CET
    Už dlouho o tom přemýšlím. V okolí Hradce Králové určitě žije spousta subíků a dominantních Dam.
    Pojďte si o sobě navzájem dát vědět, můžem dělat třeba společné výlety :)
    Mám takovou ideu, kdyby nás bylo víc, mohli bychom si někde pronajmout nebo koupit vhodnou nemovitost - statek, chalupu, vilku, zámeček :), tu si vhodně zařídit a využívat. Kdybychom si zvolili nějakou paušální částku za využití (třeba stovka na hodinu pro člena, dvě pro nečlena, čietě orientačně, to by se vidělo), mohlo by se to i splatit a uživit.
    Tak co vy na to?
  • 20. marca 2011 20:48:57 CET
    sice ma tahle aktivita zrovna trochu pauzu, ale nic nebrani tomu ji vzkrisit
  • 19. marca 2011 15:32:33 CET
    Taky bych rád poznal pár dalších podobně naladěných lidí - byl by takový zájem? Klidně jen na občasný pokec v nějakém restauračním zařízení či čajovně...
    • 0 posts
    22. novembra 2007 21:09:16 CET
    je mladá boleslav ještě v toleranci?
  • 22. novembra 2007 12:20:59 CET
    To ale eště neznamená, že se na tebe můžou zkušenější kusy vytahovat. Taky se klidně může stát, že máš daleko originálnější nápady než ostatní a napadaj tě věci, o kterých jim se nezdálo. Navíc nejseš zatíženej stereotypama, do kterých se po čase semtam člověk zanoří. Prostě se o tvém přínosu nedá diskutovat a hotovo.
  • 22. novembra 2007 0:00:55 CET
    Jen těch zkušeností asi moc nepředám, jsem 23ti letý "cucák"
  • 21. novembra 2007 15:58:30 CET
    Proto také chci, abychom se navzájem dobře poznali, než se začneme pouštět do nějakých akcí. Proto také nenavrhuji jako hned první akci nějaký sraz spojený s akčněním. Chápu, že vzájemná důvěra se bude muset chvíli vytvářet.
  • 21. novembra 2007 0:19:06 CET
    Takže co pro začátek nějakej večírek v nějakým podniku v Hradci? Sice abstinuju, ale poflámovat umim, zúčastnil bych se předpokládám i se svou Paní, doufám že nás pár bude, ať se poznáme osobně.
  • 21. novembra 2007 0:12:26 CET
    Klaním se všem Madam z okolí, zdravím tebe a ostatní. To jsi teda odvaha, se do něčeho takového pouštět... Vydržať ! Jestli bude v mých silách s něčím pomoci, rád to udělám. Zdraví Královédvorsko
  • 20. novembra 2007 23:25:16 CET
    V pohodě, mě jen tak něco nerozhněvá Nicméně, zatím se sem nijak moc lidí nehrne, škoda přeškoda
  • 14. novembra 2007 15:45:18 CET
    ja som Ta nechcel strasit, a aj toho smajla som pochopil, len som akosi mal potrebu to komentovat
    To ze je po okoli vela budov aj ked v rozpadnutom stave to je plus, ono na to co z toho chces je myslim rozpadnuta budova tak isto vhodna ako zelena luka.
    Ale samozrejme caka Ta tam vela behaciek po uradoch a prace okolo toho. Ale je to riesitelne. Pokial budes mat zaujem z niektotrymi vecami by som Ti vedel pomoct minimalne s tym ze Ti mozem robit stavebny dozor.
  • 14. novembra 2007 9:46:02 CET
    prosím, přestaňte mi sdělovat, že jsem naivní a pokoušet se mě děsit odhady, kolik to bude stát. Peter, ano, mám určitou přestavu, co může stát zámeček, taky jsem za slovo zámeček dal smajla. Chechtací smajl znamená, že si smajlující dělá srandu.
    Teď jsem chtěl napsat, že tady okolo je po vesnicích spousta barabizen například s vhodnou stodolou, za pár šupů, ale už vidim, jak se pouštíte do toho líčit, že to bude potřeba opravit a udržovat. Budete se divit, ale já to vím taky. Říkáte elektřina plyn? Neumíte žít bez nich?
    Znovu upozorňuju, že pořízení společných prostor si představuji jako akci následující někdy po tom, co tady okolo o sobě začnem vědět a komunikovat spolu.
    Nicméně abych se vrátil k tématu, kdo jste tady odsud, ozvěte se. Widlacek, nehněvej se, že sem po tobě sek, Trutnov je v pásmu, jak se akce hne, budu tě informovat.
  • 14. novembra 2007 0:42:28 CET
    co sa tyka zamocku musis ratat s investiciou par milionov korun. Neviem ako je to v cechach ale na slovensku sa obcas objavi takyto objek aj za symbolicku korunu ale iba v pripadoch ked sa ho stat potrebuje zbavit a este Ti predpisu rekonstrukciu ktora Ty vyjde na par desiatok milionov, cize taktiez nereálne.
    Mozno by som uvazoval tym smerom ze by si na nejakej dedine kupil statok ktory by si prerobil na penzion a v pivnicnych priestoroch trebars urobil stredoveku vinarnicku trebar aj zariadenu ako muciaren a len na niektore vikendy to zatvaral a organizoval tam stretnutia, a potom by si samozrejme musel velmi pracovat na reklame toho objektu aby uzivil sam seba, Teba a hypoteku.
    Kolektivne vlastnictvo by v nasich podmienkach vyzeralo asi tak ze ked by bolo treba vymenit strechu nebolo by to nikoho a ked by sa to predavalo kazdy by za svoj podiel chcel 200% realnej ceny celeho objektu :-)
  • 13. novembra 2007 13:53:11 CET
    ku tvojmu prvotnemu prisevku....podla mna to nema vyznam...ludia pridu, ak nieco budes mat...ale spoliehat sa na zalozenie takej financne a organizacne narocnej veci s cudzimi ludmi......no...nespoliehala by som sa na to...
  • 12. novembra 2007 23:53:57 CET
    Mno já si to pročetl celé už včera, dvakrát raději ne, díky, přeci jen je těch písmenek mnoho

No nic, tak jdu zase o dům dál
    • 0 posts
    12. novembra 2007 20:06:51 CET
    občanské sdružení mě taky napadlo...když bys to dostatečně zaonačil, tak bys na to možná sehnal i granty z evroské unie:-D teď vážně...já jsem z mb, jezdím do hrade do školy...hradec mi nepřijde jako malé město, jak tady nějaký slovenský kolega poznamenal...nejlepší by bylo asi začínat těmi společnými výlety...a pak ten zámeček, no..já na to můžu přispět až třemi sty korunami:-D
  • 11. novembra 2007 23:45:33 CET
    Hele, přečet sis dobře info tohodle mýho fóra a můj první vstup? Vem to eště jednou a teď už vopravdu všechny písmenka, jo?
    Nic ve zlým, ale tohle fakt zabíjí fóra, přečíst si pár posledních vstupů a na jeden z nich zareagovat. Bohužel se to tu děje stále častějc.
  • 11. novembra 2007 23:24:04 CET
    A co začít tak nějak "odspodu"? Tzn... vybudovat nejdřív jakous takos "komunitu". Bez toho to půjde asi těžko, protože potřebuješ sehnat někoho "úchylného" a ten musí disponovat vhodným objektem pro úpravu. Nákup a přestavba nějakýho objektu ve skupině mi přijde jako blbost. Chce to tedy partu nadšenců co do toho investuje čas a peníze a ne nějaký smluvní spolek, kde jeden druhého takřka nezná, to je myslím utopie. Jinak, já jsem kousek od Trutnova
  • 11. novembra 2007 19:56:06 CET
    Mozno sa budes cudovat ,ze co pisem do tohto fora , ked ma od tvojho mesta deli nejakych 600km, ale mozno nieco vyuzijes z mojich myslienok.
    Domnievat sa ze ti niekto da nejaky podiel radovo sa pohybujuci v 100 000 na kupu nehnutelnosti je nerealne .
    Co by mohlo fungovat je to ze by si si celu akciu s kupou objektu financoval sam, popripade tam aj byval a len cast objektu prenajmal na tieto ucely. Na nejaky tento sposob funguje aj par muciarni v Prahe. Povacsinou su v sklepnych prostorach normalneho cinzoveho domu, samozrejme nalezite vybavene /sprcha , WC , obycajne dve miestonosti/jedna z toho sluzi ako komplet zariadena muciaren-kriz klada, rozne nastroje, druha ako hodinovy hotel s postelami/ + maly bar. Za prenajom , este ked som tam chodil ja sa platilo cca 500 CK , nezalezelo kolko osob je tam, zvycajne to bolo na hodinu , ale na hodinky sa nikto prisne nepozeral. Niekedy boli tieto objekty vyuzite aj 4-5 krat pocas dna roznymi skupinkami , inokedy je to zase slabsie. Musis si zvazit ci mas cas na to aby si to tam obsluhoval/pritomnost je potrebna koli kasirovaniu a vpusteniu navstevy a zbeznom prehliadnuti ,aby ti neodniesli polku muciarni zo sebou, dalej , predsa Hradec Kralove je mensie mesto, tak ci by tato zvysena frekvencia ludi nebola moc napadna -ci by ti to neprekazalo, a na druhej strane zase ci by ozaj tam aj nikto chodil, lebo pri navsteve raz za tyzden to mozes zabalit.
  • 11. novembra 2007 16:09:57 CET
    Dík za pokus vrátit mě na zem.
    Uvítal bych spíš než reakce, proč to nepude, reakce lidí, kteří by do toho šli.
    Připomínám, že pořízení prostor je jedním z cílů, nejprve je potřeba o sobě navzájem vědět.
    Btw. s tím, že někde bude figurovat mý jméno nemam problém. Ve fázi realizace bych navrhoval vytvořit something like "občanské sdružení" nebo jinou podobnou formu. No a představuju si, že s vytížením by pomohly příležitostné profinky bez vlastních či bez vlastních dostatečných prostor.
    Trochu mě k tomuhle projektu přivedly úvahy nad tím, že bychom si podobné místo zařídili s mou Paní, náš pokojík je hezký, leč těsný. A spousta lidí má přece chalupu, že... No ale jen pro sebe bychom to fakt neužili. I proto tedle nápad.
  • 11. novembra 2007 7:37:45 CET
    To je krásná myšlenka, leč zcela nereálná.. Za těch pár stovek, co by se vybralo na poplatcích bys nebyl schopen provozovat ani psí boudu, natož zámeček. Zkus počítat: kupní cena, či nájem a dále - elektřina, voda, plyn, vybavení toho objektu, opravy, údržba a běžný úklid.. Dále obnova vybavení..
    Prostě i kdybys tu myšlenku realizoval, tak to finančně nelze utáhnout, protože jak často by asi byl takový objekt využíván? Většinou o víkendech, protože i submisovové a madam chodí do práce. Dál - pokud by tam chtěl někdo na hodinku na dvě - za tu částku, kterou záskáš, nezaplatíš ani popelnici.. A pokud by tam chtěl být celý den, je pro něj podstatně výhodnější zaplatit si hotel... Protože využívat takové zařízení bude ten, kdo nemá kam jít - tedy dámy a subíci disponující vlastním bytem, ve kterém "neopruzuje nepřející manžel" nemají potřebu takového zařízení.. Navíc taková věc by musela být napsaná na konkrétníé osobu, řekněme, že na tebe - tedy ty bys byl odpovědný za to, že každý měsíc zaplatíš nájem, případně hypotéku a poplatky za energie - pořád se ti to zdá jako dobrý nápad??
    Já tak trochu vím, o čem mluvím. Svého času jsme si se dvěma kamarády společně pronajali garsonku s tím, že se tam budeme střídat a tak podobně... První problém byl s tím, na koho to napsat, protože nikdo nechtěl figurvat jako nájemce.. Další byl ten, že semo tamo někdo neměl včas peníze na svou část nájmu a ostatní ho museli sponzorovat.. Ale největší problém byl ten, že se nám neustále překrývaly termíny, kdy si tam chtěl někdo zajít užívat... Já si fakt neumímpředstavit, že by to v podobném režimu mělo fungovat někde s celým domkem..
  • 10. novembra 2007 23:57:04 CET
    Tvrz je docela někde jinde.
    Chci založit něco v Hradci nebo okolí. A výhradně femdomového rázu. S důrazem na individuální využití členy spolku, i když nějaké hromadné akce by byly taky realizovatelné.
    • 13 posts
    10. novembra 2007 23:07:13 CET
    prečo si jednoducho nezajdeš niekedy na TVRZ?
  • 10. novembra 2007 22:18:43 CET
    Když jsem zakládal tohle téma, měl jsem v Opeře nastavený opakovaný načítání. Takže mi ten post odešel xkrát. Požádal jsem adminy, aby to dali do pořádku. Moc se omlouvám a slibuju, že se to pokusim vícekrát nezopakovat.
  • 10. novembra 2007 21:43:42 CET
    Pro ty, co nečtou profily: na vaše reakce se těším na smallslave@seznam.cz. Mam i ICQ, ale to už si v tom profilu najdete.