Forums » Nekategorizováno

Feminization trochu inak - MALE2MALE

• 10. decembra 2007 16:59:22 CET
    Rad by som poznal vase nazory, pocity, skusenosti...Proste co sa do tejto temy zmesti.
  • 30. decembra 2007 23:08:43 CET
    sranda ze to bol "full service". este ho aj oholila ale tie ihly a vstrekovanie svinstva do prs, v ziadnom pripade

taketo by sa mi zislo ked idem von! ani sa nehnem, relaxujem .. a deje sa to samo
  • 30. decembra 2007 22:37:05 CET
    betty
    a kuknite ,nie je to síce to ako by som si predstavovala,ale budiš http://www.youtube.com/watch?v=GoQnHSy8nSE
    http://www.youtube.com/watch?v=sqqlG6qT1qo&feature=related
  • 29. decembra 2007 16:36:43 CET
    súhlasím s tebou na plnej čiare
  • 29. decembra 2007 13:52:17 CET
    to je co za debilina? male2male = napodobovanie?

poznam transky, co vedia o make upe a mode, viac ako niektore zeny (damy, teraz bez urazky, nemyslim to v zlom ).

okrem toho si uvedom, transka je VZDY len napodobenina/iluzia zeny pokym sa NECITI byt zenou , co je pripad transexualov. A je uplne jedno ci ta feminizuje zena, muz, alebo sama seba. Dolezite je to co citis ty vnutri. Moze ta feminizovat aj 10 supermodeliek, pokym myslis a spravas sa ako chlap ..

Najprv si pozri napr Pandora De Pledge , sice sa tam nejedna o BDSM vztah, ale tam ta na session licia/ucia ine transky. Pozri si nejake fotky a potom hovor.
  • 29. decembra 2007 0:13:00 CET
    no tak to by sa mi velmi lubilo byt sfeminyzovany na slecnu ktoru bý si so mna urobila zena no urcite nie chlap to je fakt len napodobnovanie aako povedal sisielower
  • 28. decembra 2007 21:18:30 CET
    ale muž by si ze mne mohl udělat ženu takovou, jaká se mu líbí...
  • 28. decembra 2007 18:05:28 CET
    hehe:)) nene.. jednoducho sa mi to paci len od zeny..:)
  • 28. decembra 2007 17:47:44 CET
    Hovoris ako keby si existovala nejaka ISO norma na feminizaciu ?
    • 2 posts
    28. decembra 2007 14:22:01 CET
    ja si zasa vobec neviem predstavit ze by som mal byt feninizovany muzom.. vobec ma to nelaka skorej mam este opacne pocity.Podla mna jedine zena by mala vediet spravne zfeminizovat kedze je zena.Ona vie ako presne ma jej sfeminizovana sluzka vyzerat.Muz to moze len napodobnit a to sa mi nepaci (vobec) :)
  • 28. decembra 2007 13:21:36 CET
    milá téma
  • 28. decembra 2007 13:10:52 CET
    To je moc zajímavé téma. Vždy jsem si představoval, že si ze mne udělá služku nějaká přísná dominantní žena, ale když to tady čtu, zjišťuju, že mne možná ještě víc vzrušuje představa, že mne feminizuje muž...
  • 28. decembra 2007 9:43:26 CET
    Povedal si to presnejsie ako ja
  • 27. decembra 2007 19:13:35 CET
    ja si myslim, ze feminizacia s muzom v dominantnej roli je vyssi stupen, ako v klasickom hetero D/s vztahu... o to viac, pokial ten jedinec je hetero zalozeny, je to skuska naozajstnej submisivity... z vlastnej skusenosti neviem ohodnotit, ale niekedy take predstavy mam a pre mna je to jeden z vrcholov ponizenia a uvedomenia si hranic vlastnej submisivity co sa tyka feminizacie ako takej... samozrejme ine to je pre tych, ktori su aspon trosku Bi,,, :)
  • 27. decembra 2007 18:47:00 CET
    Po tyzdnoch mam konecne moznost vratit sa k auditku, ktore som zalozil, ale pozeram, ze nas s touto preferenciou je asi pomenej. Zaujimave je, ze ti, co sa dozaduju tejto "sluzby" na v zoznamke, nereagovali.
    Nieze by som si nevychutnal, ze ma feminizuje zena, ale s muzom v tom pocitujem iny naboj.
    Mam podobne skusenosti ako Liina, ze ak takato fantazia nekonci len pri Pani s pripinakom, tak zvycajne konci pri trannsdomine. Vsetci, co sa radi nechavame feminizovat, pozname svoj zakladny vzorec vo svojej hlave - "prichadzame o svoju muzsku nadradenost" Ak je dominantom tiez muz, vyssi naboj v tom vidim preto, lebo si to musim priznat pred muzom.
  • 11. decembra 2007 12:32:33 CET
    aha:) oki sorry nechal som sa uniest
  • 11. decembra 2007 7:45:38 CET
    Ovšem v tomto auditku se probírá feminizace, jako praktika mezi dvěma muži. Držme se tématu...
  • 10. decembra 2007 23:25:52 CET
    nutena feminizacia pre mna ako sub. je najkrajsia praktika co sa tyka BDSM a spolu s ostatnymi praktikami je to raj na zemi:) Milujem pocit ked ma niektora z Daam prinuti obliect si krasne spodne pradlo , lodicky , chovat sa ako sluzka,vyjadrovat sa tak je to pre mna uzasna vec.Tak isto nakupovania pradla napr so svojou pani(ona vybera to co mi sadne a co sa jej paci).. vlastne mali som to pisat v minulom rode..jednoducho bolo to uzasne
  • 10. decembra 2007 22:06:59 CET
    Feminizacia boli neuveritelne boliiiiii .. pri depilacii
  • 10. decembra 2007 18:57:19 CET
    A pokud je tu někdo, kdo má takovéto preference právě v dom. roli, tak se mi ozvěte:)
  • 10. decembra 2007 18:56:02 CET
    Mazzic - tak tohle je zajímavé téma. Zatím jsem se nesetkala s nikým, kdo by tohle praktikoval. Hodně TV má takové erotické fantazie, ale většinou v nich zas vystupuju v dom. roli zase jiná TV..
  • 10. decembra 2007 17:49:27 CET
    Pre mňa je na feminizácii jedna záhada. Hľadal som v rôznych slovníkoch cudzích slov na internete ale všade sa tomu prikladá iný význam. čo sa týka tvojho nápadu tak je originálny čo som rád lebo príliš veľa som ich tu nečítal. Môj názor je že všetko je možné a hranice nekonečné ale nieje to nič pre mňa.