3. januára 2008 9:00:28 CET
kto ma odvahu sa stretnut a rozpravat sa o tom na zivo kto chce naozaj prejavit svoje stranky a nie len na monitore?...myslim si ze musia existovat ludia ktory sa za to nehabia a naozaj chcu mat dlhodoby seriozny vztah nie len na poli sexu ale aj v zivote a to ze maju svoje fetishe to ostane vich spalni,preco by partnersky vztah nemohol mat subik s dominou alebo naopak, vyrovnany sexualny zivot je tiez jednou zo sucasti plnohodnotneho vztahu dvoch ludi...nie?...este som sa nepresvedcil o tom ze by na nete sa nieco take dalo naozaj kontaktovat aj na zivo...stale cuvne alebo nezareaguje vobec...tak o co potom tu ide?...
4. januára 2008 20:17:15 CET
to je fakt mozno sa objavi este dnes ako 61den alebo zajtra ako 62den ;-)
4. januára 2008 18:18:59 CET
neboj objavi sa tu pod novym nickom a bude nas obstastnovat svojimi nazormi opat :-))
4. januára 2008 17:22:16 CET
a tvoj prvy prispevok nebol utocny? :-) kukni si fora a to spravne najdes, kazda lokalita ma svoje forum a celkovo sa to zvykne pisat v Pravidelnych stretnutiach
3. januára 2008 9:55:26 CET
To, že ty takové lidi neznáš, neznamená, že neexistují... I tady jsou..
3. januára 2008 9:35:27 CET
stretka? tak povedz kde kedy a za akych podmienok sa mozem zucastnit na takom stretnuti, alebo aj ostatny ludia ktory by mali zaujem
3. januára 2008 9:25:09 CET
teraz som celkom nepochopila o co ti ide v tomto fore ..pokial viem ludia s tymto zaujmom sa docela pravidelne stretavaju ..nemyslim len na verejne stretka ..ale aj mimo toho ...a dokonca poznam dost parov ktory maju medzi sebou ds vztah ..a to ze sa s tebou nechce stretnut ..bud si narazil na nespravne osoby alebo sa skus zamysliet co si napisal ze cuvol(a)a ak chces sa stretnut s ludmi chod na verejne stretko :)