27. februára 2008 15:04:40 CET
Hele člověče Švarcová,
pouč nás laskavě za co bysme vlastně měli jít k tomu soudu (???), kterým tu kde komu vyhrožuješ...
Nahoď babčo nějakej paragraf, ať máme o čem trochu diskutovat.
Vážně chceš např. mne hnát k soudu, že si z Tebe dělám prču v diskusi na netu? To myslíš vážně?
Podívej staruško, svoboda slova spočívá i v tom napsat názor a ten kdo se dobrovolně na netu presentuje způsobem jakým to děláš Ty, musí očekávat, že bude jeho presentace komentována a tedy i komentována negativně.
Pokud by něco mělo zajímat orgány činné v trestním řízení, tak to nebude pár vulgarismů na netu, ale třeba pochybnost o tom, jakým způsobem podnikáš v oblasti poskytování sexálních služeb.
Jak víme, jsi (dle Tvých vlastních dřívějších prohlášení) invalidní důchodkyně. Předpokládám, že příjmy z poskytovaných "lekcí" nějak (nicméně řádně) vykazuješ příslušnému finančnímu úřadu. Ale kdyby jsi si chtěla dát fakt rande u soudu, tak bys měla počítat s tím, že se tyto věci dostanou na přetřes a že se budou zkoumat velmi podrobně.
Trochu k Tvému prohlášení o fotografiích, Tvá presentace nafocená v gay-klubíku mi fakt jako taková žíly netrhá, nicméně v kontextu s Tvým tvrzením že "své lekce poskytuje(š) v zařízené mučírně v Praze" lze tuto presentaci chápat jako klamavou reklamu a uvádění potencionálního zákazníka v omyl a to už mi vadí.
Takže, čistě teoretický scénář:
Člověk se mrkne zde do žebříčku hodnocení, řekne si, že budeš skvělá když jsi na prvém místě, mrkne na Tvé stránky, tam uvidí Tvé fotky z gay-klubu a očekává, že Tebou deklarovaná zařízená mučírna je toto identické místo, ozve se Ti a požádá Tě o lekci... A co potom? Invalidní důchodkyně Švarcová si jej pozve někam úplně jinam, submisivní jedinec je samozřejmě nastaven myšlenkově tak, že nechce dominu Švarcovou naštvat, tak možná bude zaskočen, že není v mučírně, ale třeba u paní Švarcové doma nebo u nějaké její kámošky a co pak? Jaké budou skutečné služby takovéto dominy??? Obávám se, že velmi amatérské... U člověka který je v invalidním důchodu aniž známe blíže na základě jakého onemocnění získal onu invaliditu se můžeme obávat ledasčehos: co když trpíš třeba epileptickými záchvaty? Někoho svážeš, nasadíš mu roubík a odpotácíš se někam do bezvědomí... nebo můžeš být těžký kardiak nebo diabetik, ono invalidní důchody se nedávají jen tak kvůli něčemu nepodstatnému... Takže ty se snažíš poskytovat sexuální služby v oboru, který je velmi specifický a kam patří i např. omezování hybnosti klienta a přitom můžeš být jen na základě svého onemocnění tomu klientovi nebezpečná aniž on něco takového tuší. A to mne z hlediska potencionální společnské nebezpečnosti Tvého konání už hodně vadí a zajímá - nenechává lhostejným.
Shrnu-li to: z mého pohledu uvádíš potencionální zákazníky v omyl jednoznačně klamavou reklamou, neboť skutečnou mučírnu ve které bys poskytovala své služby na svém webu nepresentuješ a tedy již od primárního kontaktu nejednáš transparentně. Mám pochybnosti o tom, že vedeš jakékoliv účetnictví z oblasti kterou si vyděláváš (nebo se snažíš vydělávat) a v neposlední řadě uvádíš své klienty v nebezpečí neboť není jasné na základě jakého onemocnění jsi v invalidním důchodu.
Jo a abych nezapomenul, hele Švarcová, co ty pravidelné jizvy po řezných zraněních kolem žil na Tvé levé ruce? Náhodička - prošla jsi výplní skleněných dveří, že
??? To byla jen demonstračka? Děláš tohle častěji?
Tak, asi tak
děvče, když se chceš presentovat na veřejnosti, tak musíš počítat s tím, že se k Tobě může chtít vyslovovat kde kdo, tedy i třeba já.
No a pokud jde o můj čas, který Ti zde na netu věnuji - co kdyby to byl z mé strany profesionální zájem? Když jsi prohlížela několikrát můj profil, možná, že jsi přehlédla oborovou skupinu do které patří má profesní příslušnost. Zamysli se nad tím.