5. februára 2008 20:18:06 CET
Pri pisani prispevku do fora "hladam" som opatovne preluskala par uz prachom zapadnutych for a v suvislosti s aktualnou rozpravou povazujem nasledujuci prispevok za celkom aktualny a osozny:
Forum: "Lesk a bieda SM na Slovensku"
RobbyFF (19) 15.05.2005 @ 21:13
to Admin
Viem že neradi nútite vyplňovať v profiloch to čo sa sám užívateľ dobrovoľne nerozhodne zverejniť, ja tiež nemám vyplnených kopec údajov okrem tých, ktoré nepovažujem ja za dôležité, ale myslím že by veľa ľudí uvítalo, keby každý užívateľ uviedol aspoň kraj z ktorého pochádza, nemyslím že by tým malo utrpieť niekoho súkromie. A úplne super by bolo keby sa potom dali užívatelia vyhľadávať podľa tohto kraja, čo by výrazne uľahčilo nie len hľadanie partnerov ale aj priateľov, ktorý by sa tak mohli zgrupovať a diskutovať aj na verejných miestach a plánovať nejaké akcie a tak... to by našej scéne mohlo naozaj pekne pomôcť, či nie?
Neviem či sa vám to dá zrealizovať, spätne asi ťažko čo? Tak aspoň u nových užívateľov a tých doterajších keby ste napr. skúsili osloviť ich súkromnou správou aby si tento údaj pre dobrú vec doplnili, možno že by ste väčšinu presvedčili.
Ak to nepôjde prosím touto cestou všetkých čo to teraz čítate, aby ste si tento údaj doplnili, veď naozaj neodkryje nič z vášho súkromia a pritom pomôže.
A ešte pre lepší prehľad by nebolo zlé dať v kolónke „čo hľadám“ na výber niečo takéto:
1. hľadám partnera na D/s vzťah, priateľov, rád/a diskutujem o BDSM (chat,fóra...)
2. partnera nehľadám, len priateľov, rád/a diskutujem o BDSM (chat,fóra...)
3 .nikoho nehľadám, rád/a si čítam súkromnú poštu a hodnotím BDSM obrázky
4. iné (napr. predaj sex. pomôcok, použ. prádla, CD,DVD....)
Drvivá väčšina dám by si mohla bez rozmýšľania vybrať číslo 3, však áno
Bola by som rada, keby sa vyjadrili aj ostatni zaregistrovani nielen administratori. Chceli by ste resp. boli by ste ochotni vyplnit kolonky s takymito otazkami? Myslite si, ze by to mohlo zlepsit komunikaciu ludi, ktori tu hladaju protajsok, a zaroven odbremenit ludi, ktori nikoho nehladaju, od obtazujucich sprav?