30. januára 2008 19:12:01 CET
Reakce na vaše názory,pokud dovolíte
Předem jen tolik, že nemusíte pátrat po tom, kdo jsem, brzo se to většina z vás dozví, ale chci vás požádat o laskavost.
Sice jsou všechny údaje dohledatelné, ale v tomto případě bych byl velmi opatrný na to, co říkám a co píši,
To se týká těch, co se vyjadřují ke všemu a hlavně k tomu,. o čem nic nevědí a pak se stane to, že spoustě z vás budou za nedlouho pokládány velmi nepříjemné otázky a at si každý z vás myslí cokoli, nejsem na ničí straně, ani nemohu.
Jen po tom, co jsem si tady přečelt ,a nejen já, musel jsem se zaregistrovat abych vám mohl sdělit, že zvláště vy, "nenufer", a Paní Kateřina co se tu tak hájí a v neposlední řadě Madam Nelyss, která zde označuje lidi za blázny aniž by jen tušila, co je dotyčná zač, dopouštíte se všichni trestného činu a k tomu patří i pomluvy.
Mé přihlašovací jméno je samozřejmě vymyšlené, a vy, nenufer si zjistěte odkud píši, když je to pro vás tak důležité, ale tím vším co tu je napsáno a co způsobuje jeden z vás, jmenovat ho nemá smyslu, on to dobře ví, porušuje několik bodů lidských práv a v neposlední řadě samozřejmě velmi vážných trestných činů. které jsou již v řízení policie, jak zde bylo řečeno a pokud vám já, jako právník mohu radit,tak nechte tu paní být včas, protože ještě není uplně rozhodnuta, že celou věc předá soudu, ale pokud jí kdosi bude neustále napadat, at´ již slovně, telefonicky, na vašich forech a v neposlední řadě a to je důležité- pokud se bude nadále přihlašovat jako ona, s její IP adresou, a pokud jí okamžitě nepřestane blokovat sítˇ nejen že o tom začne uvažovat ona, ale jako rodinný přítel do vezmu do ruky já.
Prosím, starejte se o to, kdo je tu opravdový podvodník a my jsme to sledovali nepřetržitě dva dny spolu s policií, takže víme a nechte ženu, která nikomu z vás a to zdůrazňuji! nic neudělala a věnujte se každý své činnosti,at´ už je jakákoli.
S Přátelským pozdravem
J.S
P.s.Nenufer, neobtěžujte se s informováním admina, právě jsem mu poslal email, i když zatím neoficiální,a uvědomte si, že to, co tu děláte, neškodí jen té paní ale především vašim stránkám, a vy by jste je měla hájit, nemýlím-li se.