Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 24. januára 2008 18:39:50 CET
    no vidis to, to ma ani nenapadla taka moznost...asi som ozaj nevzdelany
  • 24. januára 2008 17:22:17 CET
    keby som sa tak dobre poznal s adminom tak zrusim rebricek domin a dam miesto neho rebricek MadamSombsa, kde by len ona mohla nominovat kto v nom bude a len ona mohla podla svojho uvazenia pridavat body ;-)))
  • 24. januára 2008 17:01:40 CET
    pocuj, poznas sa s ADMINOM....nejak Alexandru blokneme a dosadime nasu Bohynu na prve miesto...
  • 24. januára 2008 17:00:13 CET
    to sa neda nic robit ked nema nic ine na praci len si pridavat celych 24 hodin body
  • 24. januára 2008 16:58:00 CET
    no jo...a ta podvodnicka Alexandra sa nam vysmieva dalej
  • 24. januára 2008 16:55:11 CET
    to je zvlastne to uz jej asi klikame vsetci v marnej snahe aby uz nam s tym dala pokoj
  • 24. januára 2008 16:48:32 CET
    no ono to v podstate rozculuje aj mna, lebo ja Sombse po jej presvedcivom vystupovani tu tiez denne naklikam minimalne 10 bodov
  • 24. januára 2008 16:46:04 CET
    a hlupy, ked nechceme pochopit ze Sombse vobec nezalezi na tom rebricku len ju rozculuje ze ta pred nou si dava hlasy sama sebe
  • 24. januára 2008 16:43:12 CET
    no toho sa obavam aj ja ze sa zase objavi nejaka "priatelka" Sombsy, naahodou na navteve u nej a v prestavkach medzi navstevami policie nam bude pisat aka je senzacna a my strasne hrozne zly...
  • 24. januára 2008 16:40:13 CET
    Uz asi musela ist domov, ale neboj zas sa do cakarne nahrnie par ludi ;-)))
  • 24. januára 2008 16:38:58 CET
    hihi, vypustila kopec hnoju a zrusila ucet...a zas o jednu menej
  • 24. januára 2008 16:26:27 CET
    A pokial je ta anketa taka dolezita tak za ten cas co tu spamujes fora a vyhadzujes nicnehovoriace opisy posty si kludne mohla sombse nabrnkat aspon 500 bodov v tej hlupej ankete.
  • 24. januára 2008 16:25:44 CET
    holt...je tazko niekoho poznat, kto nepozna ani len sam seba, co sudim z tych 1000 nickov...
    a po druhe...zacina to byt ozaj trapne, tento posledny prispevok som absolutne nepochopil...
    zakladne vzdelanie? pisat, citat a pocitat viem...myslim ze to k zakladnemu vzdelaniu staci...
    aaaa k vzdelanie, dotycna dama, alebo dalme teda tomu ze damy, ho asi tiez nemaju ked riesia svoju zivotnu situaciu oberanim dovercivych ludi o peniaze, cas a co je horsie o iluzie...
  • 24. januára 2008 16:19:55 CET
    Dufam ze toto uz je naozaj Tvoj posledny prispevok, iba tu zbytocne spamujes fora a furt len tocis okolo tej hlupej nicnehovoriacej ankety.
    Myslim si ze vacsina z nas budu radsej tupe hovada nez by mali byt rovni Tebe.
  • 24. januára 2008 16:14:36 CET
    Jen se smějte, vždyt´ještě klidně můžete říct, že si to psala same, že???
    To je váš styl.... Víte co, jděte všichni i s celou dominou do prdele, protože takový nechápavý hovada, jsem ještě nepoznala. A ty, co to zavinily
    , si to sice odnesou, ale vy si najdete jinou obět´, jste opravdu ubozí,. a já vámi všemi pohrdám a to vůbec netušíte, co jsem zač, A to je jedině dobře.

vy totiž nejste ani lidi, vy jste kybernetický myši co nemaji od rana do večera co dělat, tak napadají ty nepravé. Ale na každého jednou dojde. To mi věřte.

JE MI VÁS UPŘÍMNĚ LÍTO, ZDÁ SE, ŽE NEMÁTE ANI JEDEN ANI ZÁKLADNÍ VZDĚLÁNÍ. HEZKY SE TU PŘEDVÁDĚJTE ,ZATÍMCO DALŠÍ PODVODNICE SI OD RÁNA NAHRABALA VÍC, JAK 300 BODŮ. SKVĚLEJ, UPLNĚ BEZ PROBLÉMŮ WEB. TAK TENHLE WEB JDE DÍKY VÁM, TUPCŮM DO HÁJE A JÁ OSOBNĚ SE O TO POSTARÁM.A TO NEVYHROŽUJI!!! ZKUSTE SE ZEPTAT TŘEBA LARY , CO SI O TOM VŠEM MYSLÍ, ONA TAKY OUSU DRŽET NEBUDE, TOMU NEVĚŘÍM A BUDTE TAK HODNÍ A PŘELOŽTE JÍ, JAKÍ JSTE HOVADA.

SBOHEM BANDO TUPEJCH A OMEZENEJCH LIDÍ- JE MI Z VÁS ZLE
  • 24. januára 2008 16:05:04 CET
    a zabudol si na requestovanie novych hesiel a uctov ktore jej za tych 15 hodin niekto hackol a porusil...
  • 24. januára 2008 16:04:00 CET
    jaaaj ahaaa, to su dokazy...to si tam mala napisat predsa...j
  • 24. januára 2008 16:03:01 CET
    Ach vy dvaja neprajnici, vobec vas nenapadlo ze tam su pocitace v cakarni na vycvik a ze je tam predvolena stranka domina.sk a ze ludia pocas toho ako cakaju sa sem chodia pozriet?
    Chudak Sombsa 31. 10. 07 bola nutena vybavit 15 ludi co ku nej prisli z celeho sveta kazdemu sa venovala aspon hodinu to znamena ze mala za sebou 15 hodinovu sichtu a po skonceni sa rychlo ponahlala do svojej kniznice nastudovat si par skrypt zo psychologie a samozrejme zlepsit svoje znalosti jazykov, a ked uz si po tejto sichte chcela ist lahnut tak mala v cakarni dalsich 11 ludi.
  • 24. januára 2008 16:01:48 CET
    Ale Somsa má pravdu- nestojíte ani za odplivnutí- fuj
  • 24. januára 2008 16:01:19 CET
    a trvalo dlho preklepat tie drysty tak aby to znelo pozitivne?
  • 24. januára 2008 15:59:04 CET
    co si...oni to z lasky a z vdacnosti ku krasnej, prijemnej, skusenej, genialnej a myslim ze aj mladej Superdomine spravili dobrovolne...
    • 2 posts
    24. januára 2008 15:58:53 CET
    soraya - 22.01.2008 @ 17:00
    RE: RE: RE: .......

Nebudu nic číst,ja jsem znala sombsu z lide.cz jako fajn holku,nechtela jsem nic jiného než jí pozdravit...lituju že jsem to udělala...ať má na Tebe názor každý jaký chce, mě to nezajíma ..mě zajímala ta kámoška,kterou jsem znala..ahoj.

MadamSombsa - 22.01.2008 @
    17:11
    RE: RE: RE: RE: .......

jsi moc hodná ale já jsem ted v tak blbý situaci, že nevím co mam dřív napravovat. Ukradli mi všechno, musim znovu dava do poradku vsechny ucty a jen sem obcas nakoukniu, Tak se nezlob, ze neodpovídam hned.

soraya - 23.01.2008 @ 13:11
    RE

Ahojky, no konečně je to ta milá hodná sombsa, kámoška kterou jsem znala na lidé.cz..je mi líto co se Ti stalo,ale pokud si pamätuješ ja se od Tebe nikdy neodvrátila,psala jsem si s Tebou nebo jen zdravila ať si říka kdo chce co chce..mne to nezajíma...nedám na to co říkají druzí,pro mne je dúležitejší muj vlastní názor...a sluníčko, na ty idoty se vyser, Ty jsi Ty..si někdo a taková špína co si ventiluje své pokřivené nebo ubohé ego a ventiluje své mindráky na někom koho ani nezná Ti přeci nestojí ani za Tvúj pohled...takže hlavinku nahoru, zvládneš to...takovej idiotú si i na lidé.cz potkala haldy ...lidé jsou všude stejní ..buďto jsou hodní nebo ne..s tím nic nenaděláme a neplýtvej svou energii na něco co si to nezaslouží..přeji Ti krásnej sluníčkovej den.....

.MadamSombsa - 23.01.2008 @ 13:54
    RE: RE

Ahojky, jsi moc hodná, ale já pořád nechápu, že jseou tak zlí, proč? Já se o ně nestarám?

soraya - 23.01.2008 @ 13:56
    RE: RE: RE

Tak to nechápu ani já zlatí, prostě jsou takoví,mají mindráky, ubohé ega,sebevědomí na nule a tak ventilujou , najdou si pokaždé někoho..ja to dobře znám..proto ta fez už není ..lidi jsou prostě někdy hnusní ale víš co jsem zjistila?že nejvíc takové debily právě irituje to pohrdaní a nezájem ..to je vytáčí do nebes

MadamSombsa - 23.01.2008 @ 14:00
    RE: RE: RE: RE

Tak to mas pravdu. Ja mam ted spoustu prace,. takte jsem sice prihlasena, ale nesleduju ,je, to uz necham policajtumm,aby videly, ze tohle prehnaly

soraya - 23.01.2008 @ 14:02
    RE: RE: RE: RE: RE

No.jen aby Ti pomohli a něco s tím udělali..moc tomu nevěřím...ale budu držet palečky aby Ti to vyšlo ...

Sandra714 - 21.01.2008 @ 17:30
    Re

Dobry vecer jenom Vam chcem poprat Madam. A poprat Vam hodne stesti v zivote a sem na vasej strane pokud ide o tie veci co se pisu na tych forach. Cmuk na cizmicky. Sandra

ootrook14 - 19.01.2008 @ 00:20
    otrok

Pani Sombosa,ste absolutne dokonala Bohyna,dufam,ze raz sa mi v mojom zivote podari vstupit do absolutneho otroctva,zene aspon trochu Vam podobnej

MadamSombsa - 19.01.2008 @ 00:41
    RE: otrok

Ahoj,
    Ty jsi nečítal,čo sa o mě píše? Aká som somárka a podvodnica? No, prečítaj si to

ootrook14 - 19.01.2008 @ 16:38
    RE: RE: otrok

necital Pani,a ani nebudem,pre mna ste Bohynou!!!

MadamSombsa - 14.01.2008 @ 22:54
    Hi

I am sorry, if i wrote something, what seems is against you. It is all strange and I hope you will understandt, I am an "normal" woman and I DON´T vote for yourself , but from today I vote for you, bwecause I think you are godd Mistress and you shal to be on the top . Madam Sombsa
    Black Mistress Lara Victo - 15.01.2008 @ 18:02
    RE: Hi

I am sorry for all the insults, you have read. Do not believe in any of them. I have voted for you right now. I don't get it? A have been there for months and has never been treated that way. Do not enter the forum anymore, this has no end to it. Remain beautiful, sexy and safe!

MadamSombsa - 15.01.2008 @ 19:43
    RE: RE: Hi

No problem. My slaves vote for you from yesterday and U R I think on the 7 place, They want to move U up. Thank you for this forum,because with Alexandra is something wrong and believe me I try to do best what I can.

Black Mistress Lara Victo - 20.01.2008 @ 16:51
    RE: RE: RE: Hi

Listen do not mind about sfan and takensub. they think they are protecting my image but they have voted for you a few times. Sorry for my forum it was not ill intended. When in Vanilla, I dated a Boro who was from your counhtry in Los Angeles and it was very good! It is not right that the same person is at the top all the time.
    In the meantime, best wishes, beautiful.
    Lara
    From now on, I am getting my slaves to vote for you seriously

.MadamSombsa - 21.01.2008 @ 16:46
    HELOO

thank you very much, but I have some other problem. One of Mistresses from this site find ones hacker and they completly broken my computer ,all my e-mails, websites and computer settings. I was call policy and now I´m ready to writte this with full name to the new forum. Sorry, my english is bad, but I am sure you will understand me.

Black Mistress Lara Victo - 22.01.2008 @ 00:57
    RE: HELOO

Oh My God! They are truly going too far.

This is terrible. Will you need a new computer? How can I help?

MadamSombsa - 22.01.2008 @ 02:38
    RE: RE: HELOO

Right now I wrote new forum in czech, but in englis I don´t kno´w I will say it. It is very hard for me, because i neednt go anywhere, but on this site yes- is strange. I know 100% it was somebody from this site. I will be here all nigt, so I will see, whats happenig.

Black Mistress Lara Victo - 23.01.2008 @ 03:17
    RE: RE: RE: HELOO

Okay. Why do you have to suffer that much because you are number 2 on the chart? Try to take it easy. Do not let anyone make you believe that you are less because of the poison in their mind.
    You are a great Lady, you can beat up any bad circumstance. I send you great energy of love and peace through the waves, like a sister will do.

LaraMadamSombsa - 23.01.2008 @ 11:58
    RE: RE: RE: RE: HELOO

I thank you very much, Only you are understandt , that I´m not mad, or I don´t know what, they are really crimilal mans and me and my family got only problems now, because policy is still in my house and we have any privacy.
    • 2 posts
    24. januára 2008 15:57:24 CET
    aha, ja som to pochopila a vsetci mali za povinnost sa zaregistrovat na strankach domina.sk :-))
  • 24. januára 2008 15:56:07 CET
    nieeee, ono bol den otvorenych dni v 4hviezdickovom moteli madam sombsa...a vsetci hostia smeli zadara na net...ja neviem ze ty este pochybujes...
    • 2 posts
    24. januára 2008 15:52:03 CET
    vytahovanie sukromnej posty? ale to sa nerobi v slusnej spolocnosti :-)

Prehlad nickov z tvojej udajne ukradnutej IP adresy:
    30.10.07 - prihlasenych 8 ludi (jedna zena) udajne z Praha, Trnavsky kraj, Stredni Cechy, London, Bratislavsky kraj, Vieden, 2x Amsterdam
    31.10.07 - prhlasenych 15 ludi (3 zeny), udajne z 2x Praha, Ohio, California, Pardubice, Brno, 2x Barcelona, Bratislavsky kraj, Benatky nad Jizerou, Zilinsky kraj, New Mexico, Presovsky kraj, Florida, Palermo
    1.11.2007 - 11 ludi, udajne z Portugalsko, Stredni Cechy, New York, Katowice, Texas, Indiana, Plzen, New Mexico, 3x Praha

Zoznam clenov tvojho fanclubu je fakt pestry, ale predpokladam ze v tom obdobi od utorka do stvrtka nejak nesli ksefty tak ste sa bavila u netu a zakladala si nove a nove nicky.