24. januára 2008 15:58:53 CET
soraya - 22.01.2008 @ 17:00
RE: RE: RE: .......
Nebudu nic číst,ja jsem znala sombsu z lide.cz jako fajn holku,nechtela jsem nic jiného než jí pozdravit...lituju že jsem to udělala...ať má na Tebe názor každý jaký chce, mě to nezajíma ..mě zajímala ta kámoška,kterou jsem znala..ahoj.
MadamSombsa - 22.01.2008 @
17:11
RE: RE: RE: RE: .......
jsi moc hodná ale já jsem ted v tak blbý situaci, že nevím co mam dřív napravovat. Ukradli mi všechno, musim znovu dava do poradku vsechny ucty a jen sem obcas nakoukniu, Tak se nezlob, ze neodpovídam hned.
soraya - 23.01.2008 @ 13:11
RE
Ahojky, no konečně je to ta milá hodná sombsa, kámoška kterou jsem znala na lidé.cz..je mi líto co se Ti stalo,ale pokud si pamätuješ ja se od Tebe nikdy neodvrátila,psala jsem si s Tebou nebo jen zdravila ať si říka kdo chce co chce..mne to nezajíma...nedám na to co říkají druzí,pro mne je dúležitejší muj vlastní názor...a sluníčko, na ty idoty se vyser, Ty jsi Ty..si někdo a taková špína co si ventiluje své pokřivené nebo ubohé ego a ventiluje své mindráky na někom koho ani nezná Ti přeci nestojí ani za Tvúj pohled...takže hlavinku nahoru, zvládneš to...takovej idiotú si i na lidé.cz potkala haldy ...lidé jsou všude stejní ..buďto jsou hodní nebo ne..s tím nic nenaděláme a neplýtvej svou energii na něco co si to nezaslouží..přeji Ti krásnej sluníčkovej den.....
.MadamSombsa - 23.01.2008 @ 13:54
RE: RE
Ahojky, jsi moc hodná, ale já pořád nechápu, že jseou tak zlí, proč? Já se o ně nestarám?
soraya - 23.01.2008 @ 13:56
RE: RE: RE
Tak to nechápu ani já zlatí, prostě jsou takoví,mají mindráky, ubohé ega,sebevědomí na nule a tak ventilujou , najdou si pokaždé někoho..ja to dobře znám..proto ta fez už není ..lidi jsou prostě někdy hnusní ale víš co jsem zjistila?že nejvíc takové debily právě irituje to pohrdaní a nezájem ..to je vytáčí do nebes
MadamSombsa - 23.01.2008 @ 14:00
RE: RE: RE: RE
Tak to mas pravdu. Ja mam ted spoustu prace,. takte jsem sice prihlasena, ale nesleduju ,je, to uz necham policajtumm,aby videly, ze tohle prehnaly
soraya - 23.01.2008 @ 14:02
RE: RE: RE: RE: RE
No.jen aby Ti pomohli a něco s tím udělali..moc tomu nevěřím...ale budu držet palečky aby Ti to vyšlo ...
Sandra714 - 21.01.2008 @ 17:30
Re
Dobry vecer jenom Vam chcem poprat Madam. A poprat Vam hodne stesti v zivote a sem na vasej strane pokud ide o tie veci co se pisu na tych forach. Cmuk na cizmicky. Sandra
ootrook14 - 19.01.2008 @ 00:20
otrok
Pani Sombosa,ste absolutne dokonala Bohyna,dufam,ze raz sa mi v mojom zivote podari vstupit do absolutneho otroctva,zene aspon trochu Vam podobnej
MadamSombsa - 19.01.2008 @ 00:41
RE: otrok
Ahoj,
Ty jsi nečítal,čo sa o mě píše? Aká som somárka a podvodnica? No, prečítaj si to
ootrook14 - 19.01.2008 @ 16:38
RE: RE: otrok
necital Pani,a ani nebudem,pre mna ste Bohynou!!!
MadamSombsa - 14.01.2008 @ 22:54
Hi
I am sorry, if i wrote something, what seems is against you. It is all strange and I hope you will understandt, I am an "normal" woman and I DON´T vote for yourself , but from today I vote for you, bwecause I think you are godd Mistress and you shal to be on the top . Madam Sombsa
Black Mistress Lara Victo - 15.01.2008 @ 18:02
RE: Hi
I am sorry for all the insults, you have read. Do not believe in any of them. I have voted for you right now. I don't get it? A have been there for months and has never been treated that way. Do not enter the forum anymore, this has no end to it. Remain beautiful, sexy and safe!
MadamSombsa - 15.01.2008 @ 19:43
RE: RE: Hi
No problem. My slaves vote for you from yesterday and U R I think on the 7 place, They want to move U up. Thank you for this forum,because with Alexandra is something wrong and believe me I try to do best what I can.
Black Mistress Lara Victo - 20.01.2008 @ 16:51
RE: RE: RE: Hi
Listen do not mind about sfan and takensub. they think they are protecting my image but they have voted for you a few times. Sorry for my forum it was not ill intended. When in Vanilla, I dated a Boro who was from your counhtry in Los Angeles and it was very good! It is not right that the same person is at the top all the time.
In the meantime, best wishes, beautiful.
Lara
From now on, I am getting my slaves to vote for you seriously
.MadamSombsa - 21.01.2008 @ 16:46
HELOO
thank you very much, but I have some other problem. One of Mistresses from this site find ones hacker and they completly broken my computer ,all my e-mails, websites and computer settings. I was call policy and now I´m ready to writte this with full name to the new forum. Sorry, my english is bad, but I am sure you will understand me.
Black Mistress Lara Victo - 22.01.2008 @ 00:57
RE: HELOO
Oh My God! They are truly going too far.
This is terrible. Will you need a new computer? How can I help?
MadamSombsa - 22.01.2008 @ 02:38
RE: RE: HELOO
Right now I wrote new forum in czech, but in englis I don´t kno´w I will say it. It is very hard for me, because i neednt go anywhere, but on this site yes- is strange. I know 100% it was somebody from this site. I will be here all nigt, so I will see, whats happenig.
Black Mistress Lara Victo - 23.01.2008 @ 03:17
RE: RE: RE: HELOO
Okay. Why do you have to suffer that much because you are number 2 on the chart? Try to take it easy. Do not let anyone make you believe that you are less because of the poison in their mind.
You are a great Lady, you can beat up any bad circumstance. I send you great energy of love and peace through the waves, like a sister will do.
LaraMadamSombsa - 23.01.2008 @ 11:58
RE: RE: RE: RE: HELOO
I thank you very much, Only you are understandt , that I´m not mad, or I don´t know what, they are really crimilal mans and me and my family got only problems now, because policy is still in my house and we have any privacy.