Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 28. októbra 2011 14:35:27 CEST
    no ved nam napíš tie alternatívy - nech sme v obraze. Dakujem..e
  • 28. októbra 2011 14:33:08 CEST
    No veď v pohode. Nikto nikoho nenaháňa, ale normalne je aspoň nieco napísať, že "pracuje sa na odstranení a pod." takze klidek jooo
  • 25. októbra 2011 20:13:17 CEST
    SS nefunguju od vypadku domina.sk co bolo 14.10. Takze sa mohlo stat vselico... utok, zlyhanie servra,,, az k prerabke dominy (ale o tom by nas asi informovali)

Tato stranka nikomu nevynasa. Majitel a admini ju tak povediac "dotuju" z vlastneho a robia to popri praci, ktora ich zivy aby nam tu plnili nase tajne sny. Takze by sme sa mali k tomu tak postavit a nevypisovat tu ziadne HALOOO ADMINI... a pod.
    Tiez neviem co sa deje, ale myslim si, ze sa to co skoro poriesi.
  • 25. októbra 2011 14:33:11 CEST
    tak to ani ja, ale z tych banerov by sa snad mohla pokryt aspon prevadzka..
    no myslim, ze alternativy na slovensku mas sam zmapovane.. hold slovensko, zial
    • 13 posts
    25. októbra 2011 13:51:48 CEST
    netuším či domina niekomu niečo vynáša, pochybujem, a určite majiteľov niečo stojí. A určite nebránia nikomu odísť. Aká je alternatíva na Slovensku?
  • 25. októbra 2011 13:27:41 CEST
    odliv navstevnikov sa tu uz davno deje.. akurat je to cim dalej tym badatelnejsie. zacalo to samozrejme na anglickej casti stranky, kde je tych alternativ predsa len viac. popravde od zaciatku som moc nechapal, preco sem chodia, ked vo svete existuju 100x lepsie alternativy, ale ani slovenska cast sa tomu nevyhne. takmer denne mam postu od sklamanych ludi..
    • 13 posts
    25. októbra 2011 12:07:52 CEST
    domina beží so zotrvačnosti, iné alternatívy nie sú a tak skoro predpokladám ani nebudú. Budte radi že je ešte ako tak tu.
  • 25. októbra 2011 11:54:11 CEST
    ADMINISTRATOR DOMINY SI PRAVDEPODOBNE ROBI Z UZIVATELOV DOBRY DEN. JE TO SKODA, PRETOZE TATO STRANKA PATRI MEDZI KVALITNE SPRACOVANU A AK SA NIC NEZMENI, PRAVDEPODOBNE ZACNU LUDIA ODCHADZAT A HLADAT INE ALTERNATIVY.
  • 24. októbra 2011 18:19:01 CEST
    Aspoň to vymazalo nevyžiadanú poštu zo senegalu a kto vie odkiaľ ešte a zatiaľ ďalšia nechodí
  • 24. októbra 2011 13:28:35 CEST
    Aj tá úvodná stránka o suťaži na logo je už vyše roka stará !!!! Tu sa nič nedeje! či čo?
  • 24. októbra 2011 13:13:53 CEST
    Akože nikto!! všetci protestujeme - ale admini nas ignoruju
  • 24. októbra 2011 11:22:47 CEST
    čaute...................chvilu tu clovek neni a uz ani domina nefunguje????????
    ako kukam,nik ani neprotestuje?
    • 1 posts
    22. októbra 2011 22:13:31 CEST
    Znova upozornujem na anglicku sekciu, kde daky blbecek odsabotoval forum.
  • 20. októbra 2011 9:44:12 CEST
    Co ste zaspali ADMINI - uz týždeň nefungujú SS ani archív a ani oznam ani nič!
    Opravíte to vôbec? Alebo kašlete na to? To je také ťažké oznámiť to tuná?
  • 19. októbra 2011 10:32:04 CEST
    ADMIN BY SA MOHOL vyjadriť k nefungujúcim SUKROMNYM SPRAVAM.
    VDAKA.
  • 17. októbra 2011 18:06:08 CEST
    zacinam mat pocit,ze mi to niekto robi naschval.napisem komentar k jednej fotke a zobrazi sa pri druhej,ktoru mi ani nezobrazi.a ako na potvoru k tej,co som uz kedysi komentoval.potom je pod jednou fotkou aj 5roznych komentarov odo mna
  • 17. októbra 2011 9:58:38 CEST
    To ešte stále nefungujú súkromné správy?
  • 15. októbra 2011 17:10:46 CEST
    najradšej mám ked mi ukazuje ss správu kliknem a hovno , to ma fakt rajcuje
  • 9. októbra 2011 10:51:02 CEST
    A zase čekat nevím jak dlouho na schválení fotek......už jsem si zvykla
  • 26. septembra 2011 9:27:48 CEST
    proč admin neřeší nicky, které opakovaně vulgárně napadají a urážejí bez příčiny ostatní diskutující. Nelze blokovat nick či IP nebo tak něco? Úroveň to skutečně velice sráží...
  • 14. septembra 2011 10:52:23 CEST
    Já osobně jsem už alba smazal, tohle fakt nemá cenu
  • 9. septembra 2011 16:10:01 CEST
    Jak tak koukám, asi opravdu nemá smysl psát si o cokoliv. Už čekám ani nevím jak dlouho na schválení fotek, a pořád nic. Tyto stránky mívaly lepší pověst. Mrzí mě, že už to tak není
  • 29. augusta 2011 19:59:31 CEST
    Nuž, ja osobne si myslím, že to ten nový systém fóra je a aj zostane v nedohľadne...

Veď kto to kedy videl, zveriť taký projekt do rúk 1 človeka, a navyše nechať to na jeho voľný čas?! Čo to on ide robiť od piky?! Vynaliezať koleso?!

Veď už len celý ten prístup je absurdný!!

Zveriť to jedinému programátorovi a ponechať to na jeho voľný čas, je asi skoro ako pochovať to...

Podľa mňa by by bolo dobré vybrať si už niečo hotové, existujúce, čo najviac spĺňa požiadavky, od toho sa treba odraziť a upraviť na tom to, čo by tam mohlo chýbať. Ja viem, že pokiaľ by to tam nebolo, tak iba vniknutie do podstaty toho systému by bolo dosť náročné, ale stále by to bolo jednoduchšie, než sa snažiť robiť to celé od začiatku.

Počítače predsa nevynašli včera, ale už ich tu máme zopár desiatok rokov, tak za ten čas sa vytvorilo aj úžasné množstvo slobodných vecí, a ak by aj presne nezodpovedali požiadavkám, tak by bolo oveľa ľahšie si ich upraviť, a ak by to mali byť dobré, zmysluplné zmeny, prípadne ak by z toho malo vzísť aj niečo užitočné, čo by mohli využívať aj mnohí iní, tak isto by sa do toho aj mnohí iní zapojili.

Takže, podľa tých podmienok (kritérií) si treba vybrať už existujúci slobodný projekt/softvér, potom si ho „odvetviť“ a umiestniť ho na nejaké verejné miesto, kde na ňom budú môcť naraz pracovať viacerí. Viďte napr. http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_open_source_software_hosting_facilities

Najmä vďaka hnutiu, za ktorým stojí predovšetkým súdruh Richard Matthew Stallman tu máme kopu užitočných vecí, ale z akademicko-hackerskej kultúry tu máme dokonca väčšinu z najužitočnejšieho sofvéru (dovolil by som si tvrdiť).
    Aj keď kapitalisti budú odvekí nepriatelia a budú sa snažiť našu slobodu narušiť a všemožne ju obmedziť...!
  • 28. augusta 2011 11:12:05 CEST
    Můžu vědět, proč trvá tak dlouho schválení fotek v albech?
  • 26. augusta 2011 17:38:10 CEST
    radsej uz nebudem davat prispevky k fotke mesiaca ako prvy.lebo vtedy mi ho hodi uplne inde ako ma byt.to len na vysvetlenie,ze pri niektorych obrazkoch je odomna aj viac hodnoteni