Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 5 posts
    11. augusta 2010 15:24:46 CEST
    ano, to som mal na mysli, ked si prečítaš všetko, nepíše sa tam len o jednej súťaži, ale že sa toho chystá viacej, tak bude mať možnosť sa zapojit do zlepšení tejto stránky. ..už som to parkrat vzpomínal, je neskutočné ako ludia dokažu kritizovat, sťažovat si, ale keď nakoniec majú možnosť niečo aktívne ovplyvnit, tak sa začnú vyhovarať prečo sa nemôžu zapojiť. ..P.S.: ..to nie je atak na teba a ronnieho, len konštatujem.
  • 11. augusta 2010 3:07:35 CEST
    myslis tu co skoncila 10 dni pred tvojim prispevkom? :)
    • 5 posts
    10. augusta 2010 12:52:55 CEST
    neviem, ci len dokazes kritizovat, alebo mas aj konstruktivne napady, ked zvladas aj to druhe, chod na hlavnu stranku a tam si precitaj "sutaz" .
  • 8. augusta 2010 12:33:16 CEST
    styri mesiace ubehli a ziadna zmena.... ....smutne
    • 13 posts
    14. mája 2010 11:01:47 CEST
    prečo sa jednoducho nespýtaš Nenufer? Ona jediná ti kompetentne odpovie. Ak potrebuješ prezentovať fotky, sú novšie servery ako napr. nyx.cz
    • 2 posts
    14. mája 2010 7:18:45 CEST
    Vidím, že nejsem jediná, koho zaráží prověřování fotek. Nejen že to trvá neskutečně dlouho, navíc nechápu systém, kdy ti, co mají založený nick po mě, už fotky schálené mají.
    • 5 posts
    13. mája 2010 20:16:41 CEST
    Preco by mala stracat ? pokial viem vystavovanie fotiek tu nije hlavnov prioritov. JA som tu koly pisaniu a spoznavaniu. Fotka sa da poslat aj cez Emai ked niekomu doverujem
  • 13. mája 2010 19:16:39 CEST
    Je to nepochopitelne tolko cakat na schvalenie fotky .Domina tak straca na zaujeme ostatnych ucastnikov.
    • 2 posts
    12. apríla 2010 20:14:26 CEST
    na zmene sa pracuje ale kazda zmena stoji peniaze a cas
  • 11. apríla 2010 14:36:56 CEST
    inak povedane.. chce to zmenu
    • 2 posts
    9. apríla 2010 18:29:53 CEST
    Tak a znovu - domina nema admin rozhranie, vsetko sa riesi na urovni priame zasahu do sql databazy a sorry ale sahat do toho sa bojim aj ja a nie este niekomu inemu dat prava k tomu. Prava k odsuhlasovaniu fotiek = prava k celej domine.
  • 9. apríla 2010 13:55:21 CEST
    V kazdom pripade treba mat na mysli rovnicu: navstevnik stranky + majitel/administrator + firmy inzerujuce svoje reklamy na stranke.Pokial navstevnik stranky nebude s nou spokojny,prestane ju navstevovat,firmy si uvedomia nevyhodnodt investicii spojenych s inzerciou na zaklade slabej navstevnosti a majitel/administrator tym pride o financie.Nechcem to zvelicovat,lebo v podstate o nic nejde,ale pokial sa majitel stranky (akejkolvek) nebude riadit touto fylozofiou,nebude uspesny.Na nikoho neutocim,nikoho nechcem urazat,ale treba sa nad tym zamysliet.Prajem krasny den vsetkym a vela uspechov.
    • 5 posts
    9. apríla 2010 0:21:09 CEST
    nenufer nie je majitelom dominy,ona nerozhoduje o adminskych pravach
    • 5 posts
    8. apríla 2010 23:24:53 CEST
    nebol by problem s fotom keby pani nenufer chcela niekoho nechat tiez schvalovat fotky,ale ona to nechce,nechce pustit to robit druheho ,,len tolko
    • 5 posts
    8. apríla 2010 22:50:55 CEST
    ..ano mas pravdu, len bohuzial tu je to teraz tak, ze nenu je na to sama, a budme radi, ze aspon ona sa o to stara ako sa da
  • 8. apríla 2010 21:08:46 CEST
    Ale v urcitom mal ronnie pravdu. Tiez som si vsimol, ze niektore fotky uz netusim v koho albume tam trcali neodklepnute dost dlho...a to som si vsimol len preto, lebo som to klikal z fora a zarazil ma datum prispevku a den kedy som to cital ja....Iste, kazdy jeden sme svojim sposobom vytazeny... tak, ale je mozne pouvazovat o rozdeleni kompetencii ako to je bezne zvykom na roznych servroch. Nemala by Nenufer na pleciach toho tolko...a cas schvalovania by to urcite podstatne skratilo..
    • 5 posts
    8. apríla 2010 18:36:29 CEST
    ..velmi spatne si pochopil, som niekde napisal, ze mas drzat hubu a krok? ..len si nikde nenapisal koho fotky :-) , ....a fotky nabehli, nie preto, ze ty si sa ozval, ale ze nenufer si nasla cas v tom zhonu co ma, dosla na dominu a odklepla to :-) ..
    • 2 posts
    8. apríla 2010 13:41:10 CEST
    vetsi vyznam ma napisat mi spravu :-) nezvladam sledovat vsetky auditka
  • 8. apríla 2010 13:24:25 CEST
    Jasne...uz tomu rozumiem.Cize ak sa nejedna o moje fotky,mam drzat hubu a krok,a ak sa to tyka mojich fotiek,tak potom mam pravo sa ozvat,ano?A co sa tyka tej modrej ikonky,dakujem za vysvetlenie,za tych 5 rokov som si to vobec nevsimol a este jedna vec,ak teda mozem mat tu drzost.....fotky uz nabehli,cize to asi malo vyznam sa k tomu vyjadrit na fore...vsetko dobre prajem
    • 5 posts
    7. apríla 2010 14:00:21 CEST
    ...cakaju na schvalenie tvoje fotky? alebo niekoho ineho? ..pretoze nemas v albumoch nic a ked fotky cakaju na schvalenie, objavi sa modra ikonka "fotky na schvalenie" ...alebo tak nejak :-)
  • 7. apríla 2010 12:38:49 CEST
    No....vyzera to tu ako v meste duchov.Clovek krici,vola a nikto mu aj tak neodpoveda,vsetci sa len nemo divaju.Mimochodom niektore fota cakaju na schvalenie uz mesiac......no co uz.....snad do letnych prazdnin sa dockame aj my,obycajny navstevnici tejto stranky,pre ktorich bola snad vytvorena.Prajem krasny den vsetkym...
  • 28. marca 2010 16:21:38 CEST
    nic v zlom,ale to tu fakt nikto nie je schopny za 2 tyzdne overit foto?Najst si 10 - 15 minut cas,kazdy den?Snad sa nebavi o kazdej fotke s pravnikom?Nechcem nikoho obvinovat,ani na nikoho neutocim.....iba tomu jednoducho nerozumiem.Vdaka a pekny den vsetkym...
    • 9 posts
    9. januára 2010 13:48:40 CET
    Nevie sa ani podpísať,má tam len 3 krížiky ale v profile ze je člen domina.sk teamu. To sme tu dopadli .... :-)
  • 9. januára 2010 13:21:51 CET
    je to stranka pre mna.
    • 2 posts
    5. januára 2010 22:04:16 CET
    K navrhom sa vyjadrovat nebudem hoci ma to mrzi :-( To sa musi vyjadrit majitel a nie ja. Aj ked chapem ze sa vsetci obracate na mna pretoze ja som momentalne jedina viditelna osoba.